Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:12:31 GMT

عملکرد مطلوب صنعت گاز در حوزه بین‌الملل

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۵۹۰۲

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه عملکرد صنعت گاز در حوزه بین‌الملل مطلوب بوده است، تأکید کرد که این مجموعه باید در حوزه داخلی هم به‌عنوان شرکتی پیشرو مطرح شود.
به گزارش خبرنگار شانا، حسن منتظرتربتی امروز (دوشنبه، 27 اردیبهشت‌ماه) در بیست‌وششمین نشست رؤسای روابط عمومی صنعت گاز که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: عملکرد شرکت ملی گاز میان شرکت‌های دولتی زبانزد است، اما عمده ارکان جامعه از این موضوع بی‌خبر ماندند که بخشی از آن به‌دلیل احتیاط از جانب خودمان برای انتشار اخبار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پارسال از مجموع چهار شرکت تابع وزارت نفت (شرکت ملی نفت، شرکت صنایع پتروشیمی و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی) تنها شرکت ملی گاز تحریم نشد که یکی از دلایل آن احتیاط در انتشار بعضی اخبار بوده است که البته این احتیاط نباید بیش از اندازه باشد.
معاون وزیر نفت در امور گاز تصریح کرد: به هر حال شرکت ملی گاز ایران در بخش‌های بین‌المللی خود را حفظ کرده استف اما در بخش‌های داخلی باید به‌عنوان شرکتی پیشرو و خدمتگزار مطرح شود.
تربتی تأکید کرد: شرکت‌های دولتی به‌طور معمول در سال آخر هر دولت عمده زمان خود را صرف تکمیل پروژه‌های پیشین می‌کنند، اما مجموعه گاز به مقدار سال‌های گذشته پروژه فعال دارد و تغییری در رفتار حرفه‌ای و سازمانی ما به وجود نیامده است.
وی افزود: شاید همه ما هنوز درباره روابط عمومی و کارکرد آن نمی‌دانیم زیرا تعریف درستی نداریم و این موضوع همه را درگیر کرده است. یک شناخت مشخص از روابط عمومی و از وظیفه روابط عمومی و از میزان فعالیت و حوزه فعالیتش مشخص نیست.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، جایگاه روابط عمومی‌ها در سازمان‌ها به‌ دلیل مشخص نیست، یعنی نوع روابطشان با مدیران و اطلاعاتی که دو طرف از هم دارند شاید خیلی مشخص نباشد و بی‌جهت نیست که روابط عمومی‌ را بیشتر از اینکه یک تخصص بدانند یک هنر می‌دانند و بعضی‌ها آن را هنر هشتم نامگذاری کرده‌اند، اما واقعیت این است که این عدم شناخت هم به اهمیت روابط عمومی برمی‌گردد و هم به نگرانی‌هایی که از این عدم شناخت در سازمان‌ها وجود دارد و می‌تواند سبب عدم توفیق و تحقق برنامه‌ها شود.
تربتی در ادامه گفت: در طول سال‌های گذشته روی موضوع برندسازی بحث‌های زیادی شده است. ما برندی به نام «آقای ایمنی» داشتیم، اما نتوانستیم آن را ارتقا دهیم که حالا گفته شد ما توانسته‌ایم موفق شویم به همان شخصیت برگردیم و از آن استفاده کنیم، یعنی این را به‌عنوان یک خبر خوب دادیم، اما از این بابت که کارمان حتی در زمینه نمادسازی و برندسازی هم تداوم نداشته و نتوانستیم خلاقانه کار کنیم قابل تأمل است.
وی با تأکید بر توسعه خلاقیت در کار روابط عمومی اظهار کرد: سال گذشته سخت‌ترین شرایط مالی را در کشور داشتیم و در استان‌ها پول موضوعی جدی بود، یعنی بیشتر پروژه‌های به‌دلیل نبود پول در بسیاری از استان‌ها خوابیده بود، اما تنها مجموعه‌ای که توانست در این شرایط سخت منابع مالی خود را به‌خوبی تأمین کند و تحقق بیش از صددرصدی در استان‌ها داشته باشد، شرکت ملی گاز ایران بود.
معاون وزیر نفت در امور گاز تصریح کرد: گاز باید برای مصرف بهینه نه به‌عنوان کالای مصرفی معرفی شود؛ در همه این سال‌ها محتوای ما محتوای خوبی نبوده است، یعنی ما در عمل وقتی وارد زمستان می‌شویم فقط به مصرف بهینه توصیه می‌کنیم، همه در تلویزیون حاضر می‌شویم و مرتب تأکید می‌کنیم که مردم کم مصرف کنید.
تربتی یادآور شد: باید تلاش شود که متناسب با فرهنگ سازمانی و نیازهای هر منطقه و هر بخش برای مصرف بهینه در کل سال کار شود و شاید لازم است که ما یک مسابقه برندسازی و نمادسازی بگذاریم و بتوانیم برای شرکت ملی گاز یک نماد و برند و شخصیتی متناسب با فضای روز ایجاد کنیم.
تداوم تلاش‌ روابط عمومی برای فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز
محمد عسگری، رئیس روابط عمومی و سخنگوی شرکت ملی گاز ایران هم در این نشست اظهار کرد: عملکرد شرکت ملی گاز پس از انقلاب و به‌ویژه در سال‌های اخیر حاکی از این است که همه واحدها و چرخ‌دنده‌های درگیر در صنعت گاز به نحو شایسته اقدام کردند و امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی و هدفمندتر کردن اهداف به جایگاه مطلوب روابط عمومی در سازمان برسیم.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران در سال 99، از افزایش 36 درصدی تولید اخبار در سایت این مجموعه نسبت به سال 1398 خبر داد و گفت: صنعت گاز در این سال یک میلیون و 200 هزار ثانیه از صدا و سیما پخش برنامه داشته است.
رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران همچنین از تلاش‌های انجام‌شده برای فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز طبیعی با ساخت موشن‌گرافی، انیمیشن و تولید پوستر و بنر در سطح کشور و انتشار پیام‌ها در روزنامه‌ها و مطبوعات خبر داد.
عسگری تصریح کرد: بازنگری راهبرد روابط عمومی صنعت گاز و تعیین مسیر، تولید سریال تلویزیونی، تداوم تبلیغات محیطی، انجام طرح‌های پژوهشی و نیازسنجی، استاندارسازی اخبار شرکت ملی گاز و شرکت‌های تابع، راه‌اندازی دوباره سامانه گزارش‌دهی و برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی از برنامه‌های پیش روی این مجموعه است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران روابط عمومی مصرف بهینه صنعت گاز سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۵۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در ۸۰ درصد از مناطق کشور کفت: مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخشهای تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.
وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق عنوان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشورهای توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.
به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینرهای غیرمجاز یا استفاده از کولرهای گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.
مدیرعامل توانیر در ادامه از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥ مگاوات به کمتر از ٥ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکارهای قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است. وی در همین زمینه گفت: تاکنون ٨ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.
رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه های‌سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢ میلیون نفر جمعیت ذکر کرد که نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.
وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در مناطق عادی و معتدل که طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و٨ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، تاکید کرد: توان صنعت برق در این عرصه به ابزارهای فنی و اجرایی محدود می شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحدهای حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.
رجبی مشهدی مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی عنوان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.
بازنگری در قراردادها با توجه به نقش برجسته بخش خصوصی در فعالیت‌های صنعت برق، تعامل با مراکز قضایی و انتظامی و تبادل تجارب دفترهای حقوقی با یکدیگر از دیگر نکات مورد تاکید مدیرعامل توانیر در این نشست بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است