Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به عملکرد ضعیف شورای شهر کرمانشاه گفت: تا زمانی که جامعه مطالبه‌گر نشود، این وضعیت ادامه داشته و شورای شهر قوی شکل نمی‌گیرد.

دکتر سیاوش قلی پور در نشست مجازی آسیب شناسی عملکرد شورای شهر کرمانشاه که امروز (27 اردیبهشت) توسط معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه رازی و با حضور چند نفر از اساتید این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه ارزیابی عملکرد فرد به فرد اعضای شورای شهر به دلیل نبود گزارش دقیق و درستی از عملکرد آنها کار دشواری است، گفت: متاسفانه با گذشت بیش از 20 سال از فعالیت شوراها هنوز گزارشی از عملکرد اعضا شورا داده نشده و مشخص نیست چطور می توان به گزارش عملکرد آنها دسترسی پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این وجود می توان عملکرد کلی شورای شهر را از روی تغییراتی که در شهر و زیرساختهای آن بوجود آماده بررسی کرد که متاسفانه همه چیز نشان از عملکرد ضعیف شورای شهر کرمانشاه دارد.

قلی پور گفت: 20 سال است هیچگونه تغییری در زیرساخت های شهر و امکانات عمومی صورت نگرفته و یا آنقدر ضعیف بوده که احساس نشده است.

وی افزود: در شهر کرمانشاه دو رودخانه داریم که هیچکدام ساماندهی نشده و عملا به گندآب تبدیل شده اند، بافت تاریخی شهر هم رها شده و هیچ اقدامی برای احیا و بازسازی آن صورت نگرفته است.

این عضو هیات علمی دانشگاه رازی به نبود فضاهای تفریحی در شهر کرمانشاه هم اشاره کرد وافزود: یک شهربازی داشتیم که آن هم سالهاست تعطیل شده و هیچ مکان تفریحی برای بازی و سرگرمی کودکان و نوجوانان و جوانانمان نداریم.

قلی پور نبود سیستم حمل و نقل مناسب، سرانه پایین فضای سبز و نیز سرانه پایین فضاهای فرهنگی و هنری را هم از دیگر مشکلات شهر کرمانشاه در دهه های گذشته عنوان کرد که عملا اقدام موثری برای بهبود آنها صورت نگرفته است.

این استاد دانشگاه گفت: برای عبور از بسیاری کوچه ها در محلات حاشیه شهر باید از خودروهای آفرود استفاده کرد و اینها نشان می دهد طی 20 سال فعالیت شورای شهر کرمانشاه عملا کاری جدی در این شهر صورت نگرفته است.

قلی پور گفت: سیاهه عملکرد ضعیف شورای شهر کرمانشاه زیاد است و بسیاری موارد دیگر از جمله وضعیت نابسمان پسماندها، افزایش بی رویه تعداد مگامال ها و مراکز خرید و ... را می توان به این لیست اضافه کرد.

وی با بیان اینکه این میان سوال این است که چرا شورای شهر کرمانشاه ناکارآمد است که در این زمینه باید گریزی به فلسفه وجودی شوراها بزنیم، افزود: شوراها نهادی حدفاصل شهرداری و جامعه است و نماینده جامعه برای نظارت بر شهر محسوب می شود، بنابراین اگر در این رابطه یکی ضعیف باشد بر عملکرد بقیه اثر می‌گذارد.

قلی پور با اشاره به تقسیم بندی جوامع به دو دسته گفت: برخی از جوامع توده وار بوده و ارتباطی با هم ندارند و در مقابل برخی جوامع قدرتمند و پویا و دارای تشکل ها و اصناف و انجمن محلات هستند، به نظر می رسد در شهر کرمانشاه جامعه از نوع توده وار و ذره ای است که در آن افراد ارتباطی با یکدیگر ندارند.

وی افزود: متاسفانه جامعه کرمانشاه مطالبه‌گر نیست و قدرت و پویایی که باید را ندارند و مختصات جامعه سنتی در آن دیده می شود.

قلی پور گفت: در جامعه ای که مطالبه جمعی وجود ندارد قطعا برنامه ای هم برای ارائه نیست و اصلا کسی خود را موظف نمی داند که به مردم و جامعه برنامه ارائه بدهد، چون جامعه از او مطالبه و درخواستی ندارد.

وی یادآور شد: این مطالبات باید از درون خود جامعه شکل گیرد و اینطور نباشد که رسانه یا نهادی مطالبه گر باشد. باید جامعه دغدغه مند و مطالبه گر شود و در اینصورت است که می توان شورای قوی تشکیل داد.

وی افزود: همین عدم مطالبه گری موجب شده در حال حاضر یک شورا خوداتکا، انتزاعی و بی ارتباط با بدنه جامعه داشته باشیم.

قلی پور گفت: تجربه این 20 سال نشان داده افرادی که وارد این شورا شده اند دو دسته هستند. یک دسته افرادی که برای کسب منافع شخصی وارد شورا شده اند که در اکثریت هستند و دسته ای دیگر که به خاطر منافع جمعی ورود کرده اند که متاسفانه این گروه در اقلیت هستند.

این استاد دانشگاه گفت: تکلیف دسته اول که مشخص است، این افراد فقط برای منافع شخصی وارد شورا شده اند و درکی از منافع جمع ندارند، اما دسته دوم که به دنبال منافع جمعی هستند متاسفانه در اقلیت قرار داشته و نمی‌توانسته اند کاری در شورای شهر انجام دهند.

قلی پور گفت: در مجموع آسیب شناسی عملکرد شورای شهر نشان می دهد که ضعیف بودن این نهاد ناشی از ضعیف بودن جامعه است و تا زمانی که ما جامعه ضعیف داشته باشیم و مطالبه جمعی از شورای شهر صورت نگیرد، هر فردی به خود جرات می دهد فکر حضور در این نهاد را داشته باشد، چون کسی قرار نیست به مردم پاسخگو باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه شوراي شهر شهرداري شورای شهر کرمانشاه صورت نگرفته قلی پور گفت مطالبه گر شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۶۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه پادگان نیست

فاطمه بریمانی در روزنامه فرهیختگان نوشت: کارولین فولین، استاد اقتصاد تنها یکی از قربانیان موج جدید سرکوب اعتراضات ضد‌صهیونیستی توسط نیرو‌های امنیتی آمریکا است. او به همراه چند استاد دیگر در جریان اعتراضات دانشجویی به اقدامات رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی در غزه، توسط گارد امنیتی امریکا دستگیر و بازداشت شده‌اند. تعداد کل بازداشت‌شدگان روز‌های اخیر در آمریکا به ۵۰۰ نفر می‌رسد که بخشی از آن شامل بازداشت ۱۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا، بیش از ۱۰۰ نفر در دانشگاه امرسون، بیش از ۵۰ نفر در دانشگاه تگزاس در آستین و بیش از ۴۰ نفر در دانشگاه ییل می‌شود.

مقام‌های آمریکایی امیدوار بودند با جمع‌آوری چادر‌های تحصن و بازداشت دانشجویان موج اعتراضی شکل‌گرفته سرکوب شود، اما استفاده از چماق باعث شد موج تظاهرات به‌سرعت دانشگاه‌های دیگر را نیز دربرگرفته و فراتر از دانشجویان، شاهد حضور اساتید باشد.

سرکوب، اعتراض بیشتری به همراه دارد

بسیاری از دانشگاه‌های ایالات متحده این روز‌ها شاهد اعتراضات و تظاهرات گسترده دانشجویان هستند. حدود ۴۰ دانشگاه در ایالات متحده امریکا و کانادا در روز‌های اخیر التهاب سنگینی را تجربه کرده‌اند. در صدر آنها دانشگاه‌های نیویورک، جورجیا و تگزاس بوده‌اند.

اساتید بازداشتی

با سرکوب دانشجویان توسط نیرو‌های امنیتی، اساتید برای حمایت از دانشجویان خود وارد میدان شده‌اند. روزنامه نیویورک‌پست از اتخاذ این تصمیم توسط اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌های آمریکایی خبر داده است. در پی این حمایت، خشم گروه‌های یهودی برانگیخته شده و اساتید را به «یهودستیزی» متهم کرده‌اند. در مواردی ترکیبی از اتفاقات باعث شده اساتید از حضور در جمع دانشجویان و اعتراضات دانشجویی خودداری کرده و در محل دیگری به اعتراض و تحصن بپردازند. در کلمبیا که اساتید پس از سرکوب دانشجویان به موج اعتراضات پیوسته‌اند با پلاکارد «تعلیق دانشجویان ما را لغو کنید»

اقدام به حمایت از دانشجویان کرده‌اند. روزنامه «ریلی‌بیست» از مدل دیگری از اعتراض اساتید نیز خبر داده است. طبق اخبار منتشر شده در این روزنامه، ویدئو‌های ارسالی از دانشگاه نیویورک در هفته گذشته نشان می‌دهد اعضای هیات علمی با تشکیل دیوار در اطراف دانشجویان معترض از آنها حمایت کردند. آنها برای این حمایت، دستگیری و یا بازداشت شدن را به جان خریدند. گزارش‌های متعددی هم در خصوص بازداشت شدن اساتید انتشار یافته است.

بر اساس گزارش‌های رسمی، مقامات آمریکایی دست کم دو استاد دانشگاه اموری در جورجیا را به عنوان بخشی از افراد شرکت‌کننده در تظاهرات دانشگاهی علیه جنگ غزه بازداشت کرده‌اند. کارولین فولین، استاد اقتصاد و نوئل مک آفی، رئیس بخش فلسفه این دانشگاه، از اعضای هیات علمی بودند که به واسطه حمایت‌شان دستگیر شدند. فیلمی از نوئل، رئیس بخش فلسفه دانشگاه اموری منتشر شده که توسط ماموری دستانش بسته و به گوشه‌ای برده می‌شود. به گزارش روزنامه نیویورک‌پست ۱۲۰ نفر از اساتید دانشگاهی که در دانشگاه کلمبیا و در محیط آموزشی خود به تظاهر‌کنندگان ملحق شدند، بازداشت شده‌اند.

tags # اسرائیل سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • خشونت پلیس آمریکا ضد دانشجویان
  • اخراج استاد دانشگاه نیویورک به دلیل حمایت از فلسطین+ فیلم
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • دانشگاه پادگان نیست
  • کاشی، استاد دانشگاه: این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ این وضعیت همه را می ترساند/ جامعه دارد خودش را به نحو تازه ای، تعریف می کند/ ما در یک نقطه آغاز قرار داریم؛ این نقطه آغاز به مراتب رادیکال تر و مهم تر از عصر مشروطه است
  • بازداشت خشونت آمیز استاد دانشگاه اموری آمریکا
  • لحظه بازداشت خشونت‌آمیز استاد اقتصاد دانشگاه اموری در آمریکا | ویدئو
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • در معرفی انقلاب به جهانیان ضعیف عمل کردیم