Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@03:12:55 GMT

انجام مطالعات ژئومکانیک میدان فرزاد توسط دانشگاه های داخلی

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۶۷۳۲

انجام مطالعات ژئومکانیک میدان فرزاد توسط دانشگاه های داخلی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حمیدرضا مسعودی مدیرعامل گروه پتروپارس در آیین امضای قرارداد توسعه میدان گازی فرزاد «ب» گفت: میدان فرزاد «ب» در فاصله 85 کیلومتری شرق بوشهر و 35 کیلومتری میدان «فرزاد الف» واقع شده است. این میدان ساختار زمین‌شناسی بسیار پیچیده‌ای دارد و 29.3 تریلیون فوت مکعب (TCF) حجم گازی این میدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این میزان 23 TCF در سمت ایران و 6.3 TCF در سمت عربستان است. 

وی گفت: شرکت پتروپارس در گذشته تحت کارفرمایی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت قراردادی را برای انجام مطالعات اکتشافی و توسعه میدان منعقد کرده بود که کارهای آن را منطبق بر قرارداد انجام داد. در ادامه مطالعات ژئومکانیک سه بعدی را نیز در این میدان انجام دادیم. برای این کار با دانشگاه‌های تراز اول کشور وارد تعامل شدیم تا مطالعات ژئومکانیک سه بعدی برای اولین‌بار در کشور در یک میدان گازی انجام پذیرد. 

مسعودی گفت: حاصل این مطالعات این بود که ما فهمیدیم در هر کجای این میدان کار حفاری را به چه صورتی انجام دهیم و بهینه‌ترین مسیر حفاری را با استفاده از این مطالعات مشخص کردیم. در سال 96 کارفرما تغییر کرد و شرکت نفت و گاز پارس در قالب MC کار مطالعات را به پتروپارس واگذار کرد. 

مدیرعامل گروه پتروپارس اظهار داشت: برای انجام کار مطالعات و توسعه میدان 6 سناریوی اصلی و 32 سناریوی فرعی مشخص کردیم و نهایتاً بهینه‌ترین سناریو را انتخاب کردیم که امروز قراردادها منعقد می‌شود. ورود دیرهنگام به توسعه این میدان مخاطراتی در پی داشت، اما ما باید با شناخت کامل در این مسیر قدم می‌گذاشتیم. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: میدان فرزاد ب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات