Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش باقر جوان مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه هیچ افزایش قیمتی در بخش حمل و نقل عمومی مسافری جاده‌ای نداریم، گفت: تا امروز تنها در شورای عالی هماهنگی ترابری دستورالعمل و شیوه نامه تعیین نرخ بلیت حمل‌ونقل عمومی مسافر جاده‌ای کشور تصویب شده است و ما تا اطلاع ثانوی هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت اتوبوس نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه هرسال، با توجه به آغاز سفر‌های نوروزی و اینکه اتوبوس‌ها به طور معمول یک سر خالی هستند، قیمت بلیت‌ها را چند درصدی افزایش می‌دهیم که امسال هم بلافاصله بعد از اتمام تعطیلات قیمت‌ها به نرخ قبلی بازگشت.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه میزان تعدیل نرخ پایه سالیانه به پیشنهاد کانون‌ها و اتحادیه‌های هر بخش تا سقف نرخ تورم سالیانه بخش حمل‌ونقل اعلامی توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌شود، گفت: پس از تعیین نرخ از سوی اتحادیه‌ها یا کانون‌ها، مراتب به سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای منعکس و پس از تأیید سازمان به جهت انطباق با ضوابط، برای اجرا به اتحادیه یا کانون مربوطه ارسال و از سوی آن‌ها ابلاغ خواهد شد.

باقر جوان توضیح داد: هدف از این دستورالعمل تشریح سیاست‌های تعیین نرخ بلیت ناوگان عمومی مسافران جاده‌ای است، به طوری که منافع تمامی ذی‌نفعان شامل فعالان و دست‌اندرکاران از جمله شرکت‌ها و مؤسسات حمل‌ونقل مسافر جاده‌ای، مالکان ناوگان، رانندگان و مسافران را که به عنوان خدمات گیرندگان بخش حمل‌ونقل عمومی مسافر جاده‌ای هستند، در نظر بگیرد.

او یادآور شد: دامنه کاربرد آن شامل تمامی ناوگان فعال در حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای مسافر اعم از اتوبوس، مینی بوس، میدل باس، سواری کرایه و ون که در مسیر‌های داخلی کشور تردد می‌کنند، خواهد بود.

باقرجوان با بیان اینکه به طور معمول شرکت‌های حمل و نقلی با توجه به افزایش نرخ خدمات با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند، افزود: بسیاری از رانندگان ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای شرایط و موقعیت را ارزیابی می‌کنند و بهره‌وری در این بخش بسیار با اهمیت‌تر از سایر موارد است.

او تاکید کرد: با توجه به آنکه میزان سرمایه گذاری و  بازگشت سرمایه‌ها در این حوزه صورت گیرد، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به نمایندگی از این بخش همواره درخواست تعدیل قیمت‌ها را مطرح می‌کند، اما در حال حاضر بهره‌وری در اولویت قرار دارد.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافری بیان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط کرونایی کشور فاصله گذاری اجتماعی به صورت کامل رعایت می‌شود، اما در این شرایط هم بهره‌وری بیشتر از افزایش قیمت بلیت در نظر گرفته می‌شود.

باقر جوان توضیح داد: هیچ برنامه و یا درخواستی برای افزایش قیمت بلیت اتوبوس‌های برون شهری، سواری کرایه و مینی بوس با وجود آنکه سن این ناوگان هم بالا است، نداریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل بلیت اتوبوس قیمت بلیت سازمان راهداری و حمل افزایش قیمت عمومی مسافر نقل جاده ای قیمت بلیت نقل عمومی حمل و نقل حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۷۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد

شرکت صنایع غذایی اسرائیلی تنووا (Tnuva)، از افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت محصولات متعدد خود خبر داد.

به گزارش ایسنا، این شرکت می‌گوید قیمت محصولات لبنی تحت نظارت دولت، از فردا، ۴.۴۸ درصد و کالاهای غیرنظارتی از ۱۶ مه، به میزان ۳.۵ درصد افزایش می‌یابد.

تنووا اعلام کرد قیمت محصولات سبزیجات منجمد برند «سان فراست» به طور میانگین، ۴.۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.

بر اساس گزارش تایم اسرائیل، بزرگترین افزایش قیمت برای محصولات برند «مامز چیکن» به میزان متوسط ۹.۸ درصد و برند گوشت منجمد «تیرات زِوی» به میزان ۹.۶ درصد است.

رژیم صهیونیستی به شدت به واردات کشاورزی و مواد غذایی وابسته است و شواهد نشان می‌دهد صنعت غذایی این رژیم با اختلال بزرگی مواجه است. بسیاری از قفسه‌ها در سوپرمارکت‌های رژیم صهیونیستی خالی مانده‌اند، زیرا فعالیت‌های کشاورزی متوقف شده و کمبود کارگران لجستیک و تولیدی، باعث اختلال در عملکرد کارخانه‌های بزرگ مواد غذایی می‌شود. گفته می‌شود که کارگران کشاورزی تخلیه شده‌اند و زمین‌های اطراف غزه با خاک یکسان شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۳ اردیبهشت؛ سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها