Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اولین رویداد پیوند به منظور بهم‌رسانی صاحبان ایده‌های استارتاپی در اولین مراحل شکل‌گیری ایده و شتابدهنده‌های دانش بنیان به عنوان عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه جلبک و صنعت ساختمان، امروز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه برگزار شد.  

این رویداد پیوند به دو حوزه جلبک و صنعت ساختمان اختصاص داشت،  فناوری‌هایی که در حوزه جلبک جزییات طرح خود را به شتاب دهنده‌های دانش بنیان معرفی کردند شامل "تولید زیست توده هماتوکوکوس پلوویالیس حاوی آستاگزانتین"، "تولید محرک رشد گیاهی همراه با ریز جلبک"، "تولید آستازانتین در گرید انسانی از ریز جلبک"، "استخراج رنگدانه‌های طبیعی از ریز جلبک‌ها"، "استخراج آلژینات از جلبک"، "تولید و استحصال رنگدانه‌های جلبکی" و "تولید مکمل غذایی و دارویی بر پایه میکروجلبک" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین طرح‌هایی که برای جذب شتابدهنده در اولین رویداد پیوند در حوزه صنعت ساختمان توانمندی‌های خود را معرفی کردند، شامل طرح توجیه ربات‌های خدماتی، طرح سنتز پلیمر با قابلیت جذب CO۲، طرح دیوارباغ، طرح ژئوکان، Silencer، طرح اصلاح و ارتقاء خواص روسازی آسفالتی، بهسان، اِویمو و مدل‌سازی سازه با استفاده از بسته آموزشی ارغوان است.

فعالیت شتابدهنده‌ها، هزینه‌های چشمگیری دارد و با ریسک‌های مختلفی نیز همراه است،  بنابراین در اغلب کشورها، نهادهای دولتی و عمومی، با کمک‌های بلاعوض از این نوع فعالیت‌ها حمایت می‌کنند،  صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در راستای کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار و تجاری‌سازی نوآوری‌ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات و کاربردی کردن دانش از فعالیت شتابدهی ایده‌های فناورانه حمایت می‌کند.

این حمایت از طریق رویداد «پیوند» به این شکل خواهد بود که ایده‌پردازان و استارتاپ هایی که هنوز به مرحله MVP نرسیده‌اند، طی فراخوانی شناسایی شده و آماده ارائه به شتاب دهنده‌ها می‌شوند.

در طی مراسم رونمایی از سلسله رویدادهای پیوند؛ معرفی استارتاپ‌های حوزه زیستی و مسکن که به صورت مجازی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، قراردادهای تولید میان شتابدهنده‌ها و تیم‌های فناور به امضا رسید.
قرارداد شتابدهی در این رویداد به این شرح است:

طرح "سنتز پلیمر با قابلیت جذب CO۲" میان تیم فناور و یک شتابدهنده

طرح "تولید آلژینات از جلبک" میان پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی و یکی از شتابدهنده‌ها

طرح "تولید و استحصال رنگدانه‌های جلبکی" میان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و یک شتابدهنده

طرح "تولید نسل جدید سیمان و آجر نسوز با مقاومت" بالا میان تیم فناوری و یکی از شتابدهنده‌ها

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی استارتاپ دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی استارتاپ دانش بنیان ها صندوق نوآوری و شکوفایی استارتاپ دانش بنیان ها اخبار کنکور صندوق نوآوری و شکوفایی شتابدهنده ها صنعت ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۸۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن

محمد الله‌بخش صبح امروز در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، گفت: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام می‌شود.

مدیرکل شیلات استان اردبیل با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍‌ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تأکید کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه، گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.

اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید