Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، سومین ترم کرونایی در دانشگاه ها در جریان است و وقتی در بهمن ۹۹ دانشگاه و مدارس تعطیل شد، کمتر کسی فکر می کرد که تعطیلی آموزش حضوری وارد سومین ترم شود.

وقتی کلاس های مجازی ادامه دار شد، کم کم امکانات متناسب با شرایط و نیازهای جدید جور شد و یکی از مهم ترین و کلیدترین الزامات آموزش مجازی و آنلاین، اینترنت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه گروه های درگیر با آموزش در کشور از جمله دانش آموزان، معلمان، دانشجوها، استادان، طلاب و استادان حوزه نیاز به اینترنت داشتند.

به همین دلیل با هماهنگی چندین دستگاه، اسباب آموزش مجازی از جمله اینترنت یا ترافیک رایگان برای همه این افراد فراهم شد. اما با ادامه دار شدن کرونا، این نیازها هم ادامه دار شدند.

دانشجوها: دانشجویان اینترنت برای آموزش مجازی نداریم

در همین رابطه، برخی از کاربران سامانه فارس من با ثبت کمپینی خواسته اند که «وزارت ارتباطات اینترنت رایگان دانشجویان را تمدید کند.»

سردبیر این سوژه می گوید: چندین هفته از شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری می‌گذرد و دانشجویان اینترنت رایگان برای یادگیری آموزش‌های مجازی ندارند.


کرونا، مصرف اینترنت را در همه ابعاد زندگی افزایش داده است

دانشجویان اینترنت برای آموزش مجازی ندارند؟

آن طور که علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، درباره جزئیات اینترنت رایگان ویژه دانشجویان، می گوید: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ۲۵ بهمن ماه بسته ۶۰ گیگابایتی اینترنت رایگان برای بازه زمانی ۶ ماه در اختیار دانشجویان قرار داده است.

وی گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات لیست همه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حوزه‌های علمیه را درخواست کرد و این بسته اینترنتی، شامل تمام دانشجویان مراکز دانشگاهی و حوزوی در تمامی مقاطع است.

خاکی صدیق گفت: مهلت ثبت‌نام برای دریافت این بسته اینترنت هم از ۲۵ بهمن ۹۹ تا ۱۵ روز بعد از آن بود که از دانشجویان با مراجعه به سامانه https://ictgifts.ir برای دریافت آن ثبت نام اقدام کردند.

وی ادامه داد: بسته حداکثر پس از گذشت ۱۰ روز از اتمام مهلت ثبت‌نام در حساب کاربری انتخابی دانشجو فعال شده است.


وزارت علوم می گوید: اینترنت دانشجویی شامل حال همه دانشجویان وزارت علوم، دانشگاه آزاد، وزارت بهداشت و حوزه‌ علمیه شده است

اینترنت رایگان دانشجویی، از کی فعال شد؟

بنابراین همان طور که اشاره شد، اینترنت دانشجویی از ۲۵ بهمن و تقریبا از ابتدای اسفند ماه فعال شده است و با در نظر گرفتن زمان تعطیلی آخر سال و دو هفته تعطیلات عید نوروز، امروز که تقریبا در پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ هستیم، در بدترین حالت هنوز حداکثر ۳ ماه از زمان ۳ ماهه بسته اینترنت دانشجویی وزارت ارتباطات سپری شده است و منطقی است که نباید این بسته پایان یافته باشد.

وزارت ارتباطات در پیش بینی بسته های اینترنت دانشجویی، تجربه بسته اینترنت اساتید دانشگاه و حوزه را داشت. بسته های اینترنت اساتید دانشگاه و حوزه ۶ ماهه و ۱۲۰ گیگ بود که از مهر ماه ۹۹ فعال شد و تا اسفند ۹۹ معتبر بود. براساس تجربه میزان حجم استفاده شده و مهلت زمانی در بسته اینترنت اساتید، طبق پیش بینی وزارت ارتباطات، بسته های فعلی دانشجویی هم باید تا پایان ترم یا حداقل تا نزدیک به پایان ترم پاسخ گو می بود.

همچنان که اغلب اساتید در پایان مهلت ۶ ماهه بسته اینترنت خود اعلام می کردند که هنوز بیش از نصف بسته استفاده نشده باقی مانده و خواستار تمدید زمانی بسته برای استفاده از حجم باقی مانده بودند.


از اسفند پارسال، ۶۰ گیگ اینترنت دانشجویی فعال شده است

وزارت ارتباطات: اینترنت دانشجویی تمام نشده است

در همین رابطه، ستار هاشمی، معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم می گوید که در گفت وگو با خبرنگار فارس، گفت: بسته هدیه ۶۰ گیگ اینترنت دانشجویان و طلاب از بهمن ماه ۹۹ و برای مدت ۶ ماه فعال شده و باتوجه به حجم و مهلت زمانی پیش‌بینی شده برای آن تا پایان ترم، قابل استفاده است. 

بنابراین فعلا که بسته برقرار است بهتر است دانشجوها نگران تمام شدن آن نباشند و پس از پایان ۶ ماه، همچنان که وزارت ارتباطات فکری برای تمدید بسته اینترنت اساتید کرد، به نظر می رسد احتمالا برای دانشجوها هم تدبیری خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری اطلاعات ارتباطات اینترنت دانشجویی فارس من ستار هاشمی معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت دانشجویی وزارت ارتباطات اینترنت رایگان بسته اینترنت آموزش مجازی وزارت علوم فعال شده فعال شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۸۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش

کارشناس مسائل آمریکا با تاکید بر این‌که این تحولات و اصل داستان اعتراضات دانشجویی، واقعیت آمریکا بدون روتوش را نشان می‌دهد،‌ گفت البته اعتراضات بر سیاست حمایت آمریکا از صهیونیست‌ها تاثیری ندارد، اگرچه بایدن گاهی اوقات حرف‌های دو پهلو می‌زند اما در عمل تغییری در سیاست‌های او رخ نمی‌دهد. 

اعتراضات دانشجویی در آمریکا با برپایی کمپ‌های چادری در دانشگاه کلمبیا آغاز شد و در مدت کوتاهی به دانشگاه‌های سراسر آمریکا رسید  و نهایتا منجر به تعلیق گسترده و دستگیری صدها دانشجو در نیویورک، تگزاس و کالیفرنیا شد.

آمریکا متحد نزدیک رژیم صهیونیستی است و در پی این اتفاقات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که آنچه در دانشگاه ‌های آمریکا اتفاق می‌افتد وحشتناک است. 

نتانیاهو که ارتش رژیم صهیونیستی با دستور او طی ۶ ماه گذشته بیش از ۳۴ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده، دانشجویان آمریکایی را «اوباش یهود ستیز» خواند و مدعی شد آن‌ها دانشگاه‌های برتر این کشور را «تصرف کرده‌اند و خواستار نابودی اسرائیل هستند».

چادرهای دانشجویان در دانشگاه کلمبیا

اعتراضات دانشجویی ضدجنگ در غزه، یادآور جنبش‌های مخالف جنگ ویتنام

«فؤاد ایزدی» کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا در پی حمایت از فلسطین اظهار کرد: همان‌طور که یکی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا گفته بیش از ۲۰۰ دانشگاه شاهد تظاهرات بوده و حتی در دانشگاه کلمبیا، رئییس دانشگاه اعتراضات را سرکوب نکرده و پس از این که پلیس و نیروهای امنیتی و نظامی وارد عمل شده‌اند، صدها نفر دستگیر و یا اخراج شده‌اند. در حال حاضر نیز یکی از درخواست‌های معترضین این است کسانی که اخراج شده‌اند بتوانند به دانشگاه برگردند.

وی افزود: این حرکت گسترده دانشجویان و جمعیت طرفدار آرمان فلسطین ناشی از این است که آن‌ها به منابع خبری جدیدی دست یافته‌اند که واقعیت‌ها را متوجه شده‌اند، به همین دلیل بایدن روز گذشته قانونی را تصویب کرد که برنامه تیک تاک ۹ ماه فرصت دارد تا یک خریدار آمریکایی پیدا کند و اگر مالکیت آن به آمریکا نرسد، این برنامه توسط شرکت‌های آمریکایی ممنوع خواهد شد و راه دور زدنی هم وجود ندارد، در واقع در آمریکا ممنوع کردن یک برنامه کاربردی بسیار راحت است. 

این استاد دانشگاه همچنین بیان کرد: به‌رغم این‌که مدام صحبت از جریان آزاد اطلاعات و بیان می‌زنند اما کوچک‌ترین خطری احساس کنند قاطعا برخورد می‌کنند، همان‌طور که می بینید تظاهرات دانشجویان خشونت‌آمیز نیست و تنها شعار می‌دهند اما پلیس آمریکا به شدت برخورد می‌کند. این حرکت اجتماعی ما را به تحولات دهه ۶۰ میلادی در آمریکا می‌اندازد که دانشجویان به صورت گسترده به جنگ ویتنام اعتراض داشتند. 

ایزدی با بیان این‌که در آمریکا جنبش‌های دانشجویی در میان افکار عمومی اهمیت زیادی دارد،‌ گفت: این‌ افراد حرف‌هایی را می‌گویند که ۴۵ سال است جمهوری اسلامی ایران بر آن‌ها تاکید دارد.

بازداشت دانشجویان توسط پلیس آمریکا

بایدن صهیونیست‌تر از نتانیاهو

این کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به این‌که اعتراضات دانشجویان واقعیت آمریکا بدون روتوش را نشان می‌دهد، اظهار داشت: در نظر داشته باشیم بایدن اگر از نتانیاهو بیش‌تر صهیونیست نباشد، کمتر نیست و این اتفاقات بر روری سیاست حمایت آمریکا از صهیونیست‌ها تاثیری ندارد، گرچه رئیس‌جمهور آمریکا گاهی اوقات حرف‌های دو پهلو می‌زند اما در عمل تغییری در سیاست‌های بایدن رخ نمی‌دهد. 

با افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه،‌ نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نسبت به این اعتراضات واکنش تندی نشان داده و طرفداران فلسطینی در دانشگاه‌های آمریکا را یهود ستیز دانسته است.

ایزدی همچنین درباره واکنش نتانیاهو به اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها سال‌هاست میلیون‌ها دلار برای ذهنیت آمریکایی‌ها درباره اسرائیل هزینه می‌کنند و اکنون می‌بینند این چارچوبی که ایجاد کرده‌اند درحال شکسته شدن است و کمتر شهری در آمریکاست که در آن تظاهرات نباشد، به همین دلیل نگران هستند. 

این استاد دانشگاه با تاکید بر این که بقا صهیونیست‌ها در گرو حمایت آمریکایی‌هاست، گفت: اگر حمایت آمریکا کم شود که طبیعتا در دولت بایدن این‌گونه نیست اما همین کم‌شدن و کاهش حمایت اهمیت دارد و صهیونیست‌ها را نابود می‌کند؛ به نظرم دلیل واکنش و نگرانی نتانیاهو نیز همین است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش اعتراضات دانشجویی در پایتخت آمریکا
  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • خیزش دانشجویی در آمریکا و درگیری پلیس با دانشجویان
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود