Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@20:13:25 GMT

سال گذشته 114 هزار هکتار از محصولات زراعی خسارت دیده است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۸۸۱۳

سال گذشته 114 هزار هکتار از محصولات زراعی خسارت دیده است

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علیرضا شهرکی در نشست پیشگیری، فرماندهی، هماهنگی و پاسخ بحران سیستان و بلوچستان اظهار داشت: خسارات وارده ناشی از حوادث استان شامل هشت هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال  در بخش تاسیسات زیربنایی، ۱۳ میلیارد ریال ساختمان‌های مسکونی و تجاری و سه هزار و ۳۷۷ میلیارد ریال در بخش کشاورزی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: خسارات مربوط به خشکسالی سال ۹۹ در بخش محصولات زراعی ۱۱۴ هزار و ۴۰۰ هکتار، محصولات باغی ۹۶ هزارو ۵۲۵ هکتار، قنوات یکهزار و ۹۲۵ هکتار و مراتع ۱۰ میلیون هکتار بوده است. 
وی تصریح کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۵۵ جلسه مدیریت بحران ستاد استانی و افزون بر ۳۳۰ جلسه ستاد در سطح شهرستان‌ها برگزار شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: برگزاری ۵۵ مانور در حوزه‌های مختلف مدیریت بحران از جمله اطفای حریق، آمادگی در مقابل زلزله، امداد و نجات، اسکان اضطراری، افت فشار و قطع گسترده گاز، برخورد قطار با وسایل نقلیه سنگین و برگزاری ۳۵۰۰ ساعت دوره آموزشی در بخش‌های مختلف مدیریت بحران از جمله اقدامات انجام شده پارسال بوده است.

وی خاطرنشان کرد: کسب امتیاز ارزیابی دفاتر ستادی در شاخص‌های مدیریت بحران، همکاری و انسجام و حضور کلیه اعضای ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان و شهرستان‌ها و ساخت و بهره برداری از ۲۲ ایستگاه کتاب نگاری سیستان و بلوچستان از دیگر دستاوردهای مدیریت بحران در سال گذشته بوده است.

شهرکی بیان کرد: صدور ۷۰ هشدار جوی دریایی، ابلاغ و توصیه‌های احتیاطی برای افزایش سطح آمادگی دستگاه‌های عضو ستاد، همچنین به کارگیری تجهیزات و امکانات و نیروی انسانی دستگاه‌های اجرایی و ارگانهای نظامی، برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوع بررسی مخاطرات زمین شناختی زلزله و مخاطرات دریایی و سونامی و تهیه سند آموزشی مدیریت بحران استان از دیگر برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.

وی افزود: ایجاد نقاط ایمن و سایت‌های اسکان اضطراری در مناطق جمعیتی با تنظیم تفاهم‌نامه ایجاد زیرساخت‌های مناسب و اقدام لازم برای تامین آب در شرایط اضطراری و انتظام امور امنیتی، جانی و مالی مردم و سازمان‌های مسوول در شرایط اضطراری از برنامه‌های مهم سال ۱۴۰۰ استان است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۰ استفاده بهینه و منسجم از خدمات گروه‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد در امر امداد و نجات و کمک‌رسانی به  مناطق آسیب دیده انجام شود.

وی ادامه داد: پیگیری نکات ایمنی در نگهداری حمل و مصرف مواد خطرناک و اشتعال‌زا، ایجاد بانک اطلاعات تجهیزات و ماشین آلات، تهیه اسناد استانی کاهش خطر حوادث و سوانح و آمادگی و ارائه پاسخ و راه‌اندازی و بهره‌برداری از بیمارستان صحرایی از دیگر اقدامات پیش‌بینی شده برای امسال است. 

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت بحران سیستان و بلوچستان محصولات زراعی خشکسالی سیستان و بلوچستان مدیریت بحران سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۸۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد

عباس اشکانی گفت: ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.

وی گفت: در سال زراعی   ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچیتان به زیر کشت گندم رفته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با هشت هزار تن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خریدرا به خود اختصاص داده‌اند.

وی با اشاره به رشد بیش از ۱۰۰ درصدی میزان کشت قراردادی گندم در سیستان و بلوچستان نسبت به تعهد کشت قراردادی به وزارت جهاد کشاورزی افزود: خوشبختانه کشاورزان در سال زراعی جاری استقبال خوبی برای کشت قراردادی داشته‌اند.

اشکانی تصریح کرد: امسال ۱۶ مرکز خرید در سطح استان، کار خرید گندم از گندمکاران را انجام خواهند داد.

وی در خصوص قیمت گندم سال زراعی جاری بیان کرد: نرخ پایه خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی و دورروم به ترتیب ۱۷۵ هزار ریال و ۱۸۰ هزار ریال تعیین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس