Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- فاطمه عباسی:  گاردین در گزارشی از وضعیت اسف بار هند نوشت:  ایستگاه پلیس پارلمان استریت در دهلی شاهد ثبت یک شکایت مفقودی بود: «ناپدید شدن نخست وزیر نارندرا مودی و ۱۰ وزیر کابینه وی در هنگام شیوع بیماری همه‌گیر کرونا»

دبیر کل اتحادیه ملی دانشجویان هند که این گزارش را روز جمعه به پلیس تسلیم کرد، گفت عدم وجود رهبری سیاسی هنگامی که هند توسط بیماری کرونا به زانو در آمده باید به یک شکایت رسمی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: «کجایند به اصطلاح رهبرانی که قول داده بودند هند را به یک قدرت جهانی تبدیل کنند اما در عوض مردم را به این ترتیب رنج می‌دهند؟»

در حالی که موج ویرانگر ویروس کرونا در هفته‌های اخیر هند را درگیر خود کرده است، بیش از ۲۰ میلیون نفر در این کشور مبتلا شده و تعداد رسمی کشته‌شدگان به بیش از یک چهارم میلیون نفر رسیده است، رقمی که به عقیده بسیاری از کارشناسان بسیار کمتر از آمار واقعی گزارش شده است.

این موقعیت، حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری مودی که اکنون عهده‌دار دولت هند است را با موجی بی‌سابقه از خشم عمومی روبرو کرده است. مودی در سال ۲۰۱۴ با وعده رشد و شکوفایی به قدرت رسید و این موفقیت را در سال ۲۰۱۹ نیز تکرار کرد.

وی با شکست ناآرامی‌های داخلی، انحطاط اقتصادی و برخی واکنش‌های ضد برنامه ملی گرایانه هندوی خود عنوان محبوب‌ترین نخست وزیر هند در سال‌های گذشته را به دست آورد اما اکنون و در حالی که افراد زیادی عزیزان خود را به دلیل کمبود تخت بیمارستان، اکسیژن و سایر تجهیزات حیاتی در سراسر کشور از دست داده‌اند، ضعف سیستم مراقبت بهداشتی و کمبود منابع مالی و طبیعی صلاحیت او را زیر سوال برده است.

مدیر مرکز جنوب آسیای معاصر در دانشگاه براون آمریکا، آشتوش وارشنی، گفت: «تصویر عمومی مودی به نحوه تفسیر رنج جمعی و اینکه آیا او می‌تواند مهارت خود را در تغییر روایت با موفقیت به کار گیرد بستگی دارد، اما من فکر می‌کنم او مجبور به پرداخت هزینه خواهد شد. این یک دوره رنج بسیار عظیم است و بسیار سخت است که بتوان مردم را با اراده الهی یا شکست فردی در استفاده از ماسک و غیره متقاعد کرد.»

نخست وزیر که به سرعت در حال از دست دادن محبوبیت خود در حوزه‌هایی است که به او رای داده بودند، متهم است که چشم خود را بر علائم هشدار دهنده موج دوم بسته و توصیه‌های دانشمندان را با اجازه دادن به برگزاری انتخابات ایالتی، تجمعات سیاسی و جشنواره‌های مذهبی نادیده گرفته است.

در همین حال، برنامه واکسیناسیون به دلیل کمبودهای شدید ناشی از عدم صدور دستور قبلی از سوی دولت فلج شده و دولت‌های ایالتی برای تهیه تجهیزات در برابر یکدیگر قرار گرفته‌اند. ایالت زادگاه مودی، گجرات، به برخی از فاحش‌ترین اشتباهات در گزارش‌های رسمی خود در مورد تلفات همه‌گیری متهم است. سوابق گواهی‌های فوت که توسط روزنامه ایالتی جمع آوری شده نشان می‌دهد که آمار مرگ و میر ۱۷ برابر بیشتر از اعلام رسمی است.

این هفته پوسترهای ضد دولتی با این سوال که «مودی، چرا واکسن کودکان ما را به خارج از کشور فرستادی؟» در محله‌های دهلی ظاهر شد و بیش از ۲۰ نفر به جرم انتشار این پوسترها دستگیر شدند. همچنین، رهبر حزب مخالف، رحول گاندی، این هفته در توییتر نوشت: «در کنار واکسن‌ها، اکسیژن و داروها، نخست وزیر نیز ناپدید شده است.».

تصمیم دولت برای پیشبرد بحث برانگیز طرح 2 میلیارد پوندی بازسازی ساختمان پارلمان و اطراف منطقه مرکزی ویستا در دهلی، پروژه‌ای مودی از آن به عنوان «پروژه غرور» نام برد و شامل ساخت یک اقامتگاه جدید مجلل برای نخست وزیر بود، در میانه بحران کرونا در این کشور به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

حزب مودی اما با راه اندازی یک پویش مشترک سعی در پس گرفتن ابتکار عمل داشته و تلاش می‌کند روایتی قوی از «مثبت بودن» را به عنوان راه پیش رو معرفی کند؛ در همین راستا، دولت به دیپلمات‌ها دستور داده تا با پوشش رسانه‌ای و بین‌المللی عدم موفقیت دولت مودی مقابله کنند.

بر همین اساس برخی تحلیلگران معتقدند دولت مودی در بلندمدت هزینه این اتفاقات را پرداخت خواهد کرد؛ هم‌اکنون نیز حزب دولت موقعیت خود را در برخی ایالات از دست داده و انتخابات ایالتی پیش‌رو مشخص خواهد کرد که خسارات سیاسی این همه‌گیری چقدر خواهد بود.

علت جهش‌های خطرناک ویروس کرونا در هند چیست؟ | ۴۴ کشور جهان مواردی از ویروس هندی گزارش کرده‌اند

کد خبر 601670 برچسب‌ها كروناويروس هند مدیریت بحران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس هند مدیریت بحران نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه

نیویورک تایمز در گزارشی از طرح جدیدی که بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی آن برای اداره غزه پس از جنگ است، پرده برداشت.

به گزارش مشرق، در گزارش نیویورک تایمز آمده است: مقام‌های دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طرحی را مطرح کرده‌اند که بر اساس آن، نتانیاهو به دنبال آن است تا غزه پس از پایان جنگ با کمک ائتلافی از کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی، مصر و امارات متحده عربی اداره شود.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این طرح به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد زیرا مسیر مشخصی را برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی مشخص نکرده است.

این گزارش می‌افزاید: همچنین به احتمال زیاد شرکای تندروی نتانیاهو در کابینه جنگ (رژیم) اسرائیل نیز به علت اینکه این طرح احتمال بازگشت تشکیلات خودگران فلسطین به غزه و تشکیل کشور مستقل فلسطین را از اساس رد نکرده است، با آن مخالفت خواهند کرد.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: بر اساس طرح جدید نتانیاهو، ائتلافی که مسئولیت اداره غزه پس از جنگ را بر عهده خواهد داشت با همکاری واشنگتن، اشخاصی را از میان فلسطینیان غزه برای ساخت و ساز مجدد این باریکه و حفظ امنیت و ثبات آن انتخاب کرده و بعد از هفت تا ۱۰ سال، به مردم غزه این امکان را خواهد داد تا در خصوص الحاق به یک دولت واحد فلسطینی که بر روی کرانه باختری و نوار غزه حکمرانی می‌کند، پای صندوق‌های رأی بروند.

نیویورک تایمز در ادامه این گزارش می‌افزاید: بر اساس این طرح نتانیاهو، نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان توانایی فعالیت در داخل غزه را خواهند داشت.

در پایان این گزارش نیویورک تایمز آمده است: مراحل ابتدایی تهیه و تکمیل این طرح در ماه نوامبر با همکاری چندین تاجر که برخی از آنها ارتباط بسیار نزدیکی با نتانیاهو دارند، انجام شده است.

نیویورک تایمز در حالی از این طرح جدید نتانیاهو برای اداره غزه پس از جنگ پرده برداشته است که پس از گذشت بیش از ۲۰۰ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و ناکامی این رژیم در تحقق اهداف اعلامی خود، اکنون این جنگ به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر آتش بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.

بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند.

همچنین نتایج یک نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که ۶۸ درصد صهیونیست‌ها از پیروزی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در جنگ غزه نا امید هستند.

نظرسنجی کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان داده است که ۶۸ درصد مخاطبان آن می‌گویند نتانیاهو نمی‌تواند در غزه پیروز شود.

از سوی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تماس‌ها با حماس برای انجام توافق مبادله اسرا به در بسته خورده است و مشخص نیست که چه زمانی این گره باز می‌شود.

روزنامه عبری زبان هاآرتص نیز به نقل از منابعی گزارش داد، سطح سیاسی رژیم صهیونیستی، روی یک توافق عادی سازی احتمالی با عربستان سعودی حساب باز کرده که ممکن است این رژیم را مجبور به توقف جنگ در غزه کند.

بر اساس این گزارش، دولت آمریکا پایان ماه می را برای دستیابی به توافق عادی سازی بین (رژیم) اسرائیل و عربستان سعودی تعیین کرده است.

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه اردن نیز روز دوشنبه گذشته تاکید کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برخلاف ادعاهایش، جنگ غزه را باخته است.

ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن در سخنانی در نشست گفت‌ وگو محوری که در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد، گفت که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جنگ غزه شکست خورده است.

وی افزود: نتانیاهو می‌گوید که به دنبال پیروزی در غزه است اما وی اکنون به شکست رسیده و اسرائیل نیز مطرود شده است. روشن است که نتانیاهو به دنبال صلح نیست.

الصفدی با اشاره به اینکه ۱.۳ میلیون فلسطینی بمباران می‌شوند، گفت: همه خواهان صلحی مبتنی بر راه‌حل دو دولتی هستیم و باید اسرائیل پایبندی خود به صلح عادلانه و فراگیر را اعلام کند؛ همچنان که جامعه جهانی نیز بر این باور است که راه حل دو دولتی تنها راه تضمین امنیت و صلح خواهد بود.

شبکه «المیادین» نیز به نقل از وزیر خارجه اردن گزارش داد که ابتدا رژیم صهیونیستی باید جنگ را متوقف کند و پس از آن از حماس برای آزادی اسرای صهیونیست درخواست خواهد شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟
  • سرنوشت عجیب ستاره محبوب نکونام در یونان
  • طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه
  • پشت پرده انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟
  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن | علت عجیب تر این اتفاق !
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • اتفاق عجیب در آزادی/ این پرسپولیسی‌ها دیگر محبوب نیستند
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • تصاویر جنجالی بی‌احترامی اردوغان به نخست وزیر هلند