Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@13:29:51 GMT

ماجرای مرگ مرد مسن از اهالی روستای «مهکی» رومشکان چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۰۹۱۹

ماجرای مرگ مرد مسن از اهالی روستای «مهکی» رومشکان چه بود؟

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، روز گذشته خبری مبنی بر مرگ یک مرد مسن از اهالی روستای «مهکی» در رومشکان منتشر شد، خانواده این فرد مدعی هستند که هنگام مراجعه به درمانگاه بهداشت پزشک و پرستار در درمانگاه حضور نداشتند.

خانواده این فرد گفته‌اند: زمانی که به درمانگاه مراجعه کردیم پرستار و پزشکی در محل حضور نداشته و وی به دلیل انجام نشدن مراحل احیا فوت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار این خبر نارضایتی‌هایی از عملکرد درمانگاه بهداشت و درمانگاه رومشکان در فضای مجازی و رسانه‌ها انعکاس پیدا کرد.

اهالی رومشکان معتقد هستند: شبکه بهداشت و درمان مدیریت مطلوبی نداشته و همین امر سبب شده افراد زیادی به دلیل نبود پزشک و ارائه خدمات به موقع پزشکی فوت کنند.

 

قصوری در کار نبوده و در حال بررسی هستیم 

برای بررسی این موضوع چندین بار با معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان تماس گرفتیم.

مریم کوشکی پس از تماس‌ها و پیگیری‌های مکرر می‌گوید: تا کامل نشدن پرونده و بررسی کامل مصاحبه نمی‌کنم، اما تا جایی که اطلاع دارم قصور پزشکی نبوده، با این حال پیگیر هستیم تا موضوع دقیق بررسی شود.

بیمار علائم حیاتی نداشت

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اما در این باره می‌گوید: طبق بررسی و پیگیری‌هایی که انجام دادیم بیمار هنگام مراجعه به درمانگاه علائم حیاتی نداشته است.

علی فرهادی می‌افزاید: پرستار در درمانگاه حضور داشته و پزشک ظاهراً پس از چند دقیقه در درمانگاه حاضر می‌شود.

وی تاکید می‌کند: بدون شک در صورت تاخیر پزشک با وی برخورد می‌کنیم، اما موضوع این است که پرستار در درمانگاه حضور داشته و خانواده  بیمار نیز در جریان بوده که وی علائم حیاتی نداشته است.

در صورت قصور برخورد خواهیم کرد

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح می‌کند: اما گفته‌ایم گزارش کاملی در این زمینه آماده کنند و اگر قصوری از سوی پزشک و هر فرد دیگری انجام گرفته قطعا برخورد خواهیم کرد.

فرهادی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه دو مرکز در رومشکان فعالیت دارد، می‌گوید: یک درمانگاه شبانه‌ روزی فعالیت دارد که ۲۴ ساعته پزشک در آن مشغول فعالیت است، اما مرکزی که مورد نظر است  از ساعت ۸ صبح تا ۲ فعالیت دارد.

وی در پایان بیان می‌کند: درمانگاه‌های بهداشت هم توسط حوزه ستادی ما و هم از طریق شبکه گسترش مرتب رصد می‌شوند، مردم در صورت هر گونه انتقادی می‌توانند مراتب را به بازرسی دانشگاه اطلاع دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی پرستار مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است