Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@02:05:32 GMT

بهترین زمان مصرف شیر؛ صبح یا شب؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۳۰۶۳

مهم این است که شیر در سبد غذایی روزانه‌تان باشد و در هر سنی به اندازه کافی از این نوشیدنی استفاده کنید.

خبرگزاری میزان - سلام زندگی نوشت: بعضی از ما عادت داریم شیر را صبح میل کنیم و بعضی شب. مهم این است که شیر در سبد غذایی روزانه‌تان باشد و در هر سنی به اندازه کافی از این نوشیدنی استفاده کنید. مصرف شیر قبل از خواب بسیار مناسب است، البته برای کودکان بهتر است به هنگام صبح باشد چرا که به رشد مغز آن‌ها کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف شیر به طور کلی قبل از خواب، علاوه بر این که از نفخ کردن جلوگیری می‌کند، باعث افزایش آرامش در افراد و جذب بیشتر کلسیم می‌شود

میزان مصرف روزانه شیر

۱- کودکان زیر هفت سال روزانه یک و نیم تا دو لیوان شیر میل کنند.
۲- پسر‌ان در سن بلوغ سه لیوان و دختر‌ان در سن رشد و بلوغ دو و نیم لیوان شیر بنوشند.
۳- بزرگ سالان و سالمندان دو لیوان و زنان شیرده و باردار سه و نیم تا چهار لیوان شیر در کنار دیگر لبنیات مصرف کنند.

پیشنهاد‌

می‌توانید برای راحت خوردن شیر در طول روز، این میزان را در فواصل مختلف میل کنید. افرادی که دچار دل‌پیچه و نفخ می‌شوند، بهتر است شب‌ها شیر بنوشند.

مصرف شیر به عنوان میان وعده هم بسیار توصیه شده است حتی می‌توان آن را با غذا و انواع سوپ‌ها مصرف کرد البته به شرطی که زیاد نجوشد تا خواص آن از بین نرود.

برای رفع طبع سرد شیر می‌توان آن را با عسل و دارچین مصرف کرد. مصرف شیر به طور کلی قبل از خواب، علاوه بر این که از نفخ کردن جلوگیری می‌کند، باعث افزایش آرامش در افراد و جذب بیشتر کلسیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: چگونه با سفیدی مو مقابله کنیم؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت شیر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شیر مصرف شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب ایران کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را هفت درصد اعلام کرد و افزود: با وجود اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده، آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس است و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبه رو هستیم.

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سد‌های موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سد‌های تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد دانست و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده که نشان دهنده ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و ادامه داد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم، با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

دیگر خبرها

  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • روش‌های پیشگیری و قطع ریزش موی سر، ابرو و مژه
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • مقرراتی برای داشتن خواب خوب