Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - در حالی که با بی تدبیری مسئولان دولتی پیک چهارم کرونا به کشور تحمیل و خسارت‌های زیادی وارد شد اما الان که در حال عبور از این پیک هستیم؛ به نظر می‌رسد عادی‌انگاری این ویروس دوباره در حال بازگشت به جمع مردم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یزد ، شیوع کرونا در طول نزدیک به 15 ماه گذشته در کشور با فراز و فرودهای زیادی همراه بود و مناطق مختلف کشور شرایط متفاوتی نسبت به این بیماری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود تمام کشور به طور کلی در چهار پیک شیوع این بیماری با افزایش‌های قابل توجه و البته ناخوشایندی همراه بود به گونه‌ای که در هر دوره شاهد تلفات روزانه بسیاری در نقاط مختلف کشور بودیم.

دوره پیک سوم کرونا در کشور را شاید بتوان بهترین تجربه برای عبور از این بحران و تثبیت این ادعا که «بدون اعمال محدودیت امکان مدیریت و کنترل شیوع این ویروس خطرانک وجود ندارد» بود.

با این وجود اما همچنان برخی افراد به ویژه از بین مسئولین نسبت به اعمال محدودیت‌ها پافشاری‌های سنگینی داشتند و همین موضوع طولانی شدن روند کنترل و مدیریت پیک سوم را به دنبال داشت.

با پایان یافتن این دوره، وضعیت نسبتا آرامی در کشور پدیدار شد و به دنبال آن نوعی عادی انگاری شروع به رواج یافتن در بین مردم کرد به گونه‌ای که کم کم میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به کمترین حد خود رسید و هشدارهای کارشناسان به ویژه پزشکان مرتبط با بخش‌های کرونایی نسبت به این وضعیت اعلام خطر کردند.

تاکید وزارت بهداشت: نوبت‌دهی تزریق واکسن کرونا نیازمند مراجعه حضوری نیستکرونا در اروپا|از ضرر میلیاردی بزرگترین شرکت هواپیمایی ارزان قیمت تا هزینه هنگفت مقابله با کرونا برای انگلیسافتخار واکسن داخلی کرونا را هیچ جریانی نمی‌تواند به نام خود مصادره کند

هشدارهای انجام شده نه تنها در بین مردم بلکه در میان مسئولان هم هیچ تاثیر خاصی را به دنبال نداشت و متاسفانه در عین بی‌تدبیری و بدون اینکه برنامه‌ای برای مدیریت این بیماری وجود داشته باشد، خرید و سفر و دید و بازدیدهای نوروز بدون هیچ‌گونه محدودیتی انجام شد و کشور را دوباره در بحرانی عمیق فرو برد که به گفته وزیر بهداشت عبور از آن بسیار سخت و طاقت فرسا بود.

شاید همانگونه که پیک سوم کرونا را می‌توان بهترین تجربه برای عبور از بحران دانست، پیک چهارم را هم بتوان نماد بی‌تدبیری مسئولان دولتی در پیشگیری از بحران و کنترل بیماری دانست؛ اقدامی که سبب شد بالاترین میزان ابتلا به کرونا را شاهد باشیم و آمار کشته‌های ناشی از این ویروس هم به نزدیک 400 نفر در روز برسد.

پیک چهارم کرونا هم با همه بی تدبیری‌ها و فشارهای مضاعفی که بر کادر درمان کشور وارد شد رو به پایان گذاشت و کم کم مشاهده می‌کنیم که تمام کشور از حالت قرمز خارج شده و به زرد و نارنجی رسیده است.

در این بین اما نگرانی‌ها دوباره در حال شکل گرفتن است و آن نگرانی در ارتباط با کم رنگ شدن رعایت پروتکل‍‌های بهداشتی از سوی قشرهای مختلف مردم و رواج دوباره عادی‌انگاری کرونا است.

موضوعی که می‌تواند دوباره به زنگ خطری جدی در کشور تبدیل و پیش از آنکه واکسیناسیون به میزان کافی در جامعه انجام شود، پیک پنجم را متحمل جامعه کند و قطعا این موضوع در صورت عدم رعایت عمومی مردم به ویژه پس از کاهش محدودیت‌ها دور از تصور نیست.

ابراهیم سلمانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) یزد در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد با اشاره به اینکه آمار کرونا در استان یزد رو به کاهش است اظهار داشت: پس از افزایش‌های چند هفته‌ای در آمار کرونا، در طول هفته گذشته با کاهش آمار ابتلا و بستری‌های بیمارستانی روبرو بودیم.

وی تصریح کرد: با این وجود همچنان امکان افزایش آمار وجود دارد و مردم نباید دلخوش به کاهش آمار باشند و همچنان اقدام به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) یزد با اشاره به اینکه دورهمی‌های خانوادگی مهمترین عامل شیوع این ویروس در جامعه بوده و هست از مردم خواست نسبت به عدم برگزاری مراسم‌های عزا و عروسی، همچنان از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی پرهیز کرده و در صورت لزوم از ماسک استفاده و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

با وجودی که رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم رکن اساسی در کاهش آمار ابتلا و مدیریت شیوع این بیماری در جامعه است اما قطعا بخشی از جامعه بدون اعمال محدودیت اقدام به رعایت این دستورالعمل‌ها نمی‌کنند.

همین موضوع سبب می‌شود که ضرورت اعمال محدودیت‌های متناسب با میزان رعایت پروتکل‌ها در جامعه اعمال شود تا دوباره در استان و کشور مجبور به محدودیت‌های سراسری و گسترده که خسارت‌های مالی بسیار زیادی به دنبال دارد را شاهد نباشیم.

انتهای پیام/781/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اعمال محدودیت عادی انگاری محدودیت ها پیک چهارم بی تدبیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۳۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!

سید رضا اکرمی در گفتگو با رویداد ۲۴، تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم این گفتگو را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیار‌ها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کار‌های دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کار‌ها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کار‌ها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کار‌ها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • آخرین اخبار از وضعیت ترافیکی راه‌هایی کشور امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت/ کدام محورها مسدود است؟
  • (ویدئو) وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور
  • زشت است جمعیتی در یک صنف مقدس(پزشکان) با عادی انگاری، دسته جمعی مجلس گناه برپا کنند | باید با عاملان عادی انگاری مجالس گناه قاطعانه برخورد شود
  • وضعیت جاده‌ها/ کندوان یک‌طرفه شد
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • عادی انگاری شرب خمر توسط برخی افراد/ با مجالس گناه برخورد شود
  • انتقاد امام جمعه یاسوج از شراب‌خواری پزشکان در شیراز
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی