Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@15:52:10 GMT

افت بورس حتی با تزریق پول

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۳۲۲۲

افت بورس حتی با تزریق پول

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ همزمان خبر بسته شدن مسیرهای نقل و انتقال پول و خروج سرمایه از کشور با استفاده از تجارت رمزارزها یا ارزهای دیجیتال، سوژه دیگری برای کاربران شبکه‌اجتماعی توییتر شده بود. آنها با زبان طنز و کنایه در صفحه‌هایشان این‌طور می‌نوشتند که حتی خطای انسانی صورت گرفته است و به جای بسته شدن درگاه‌های نقل و انتقال رمزارزها، اشتباهی درگاه‌های نقل و انتقال بورس را بسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلایه و انتقاد و نوشته‌های طنز و کنایه‌آمیز در این رابطه فقط مختص به سهامداران خرد و کاربران عادی توییتر نبود. برخی از کارشناسان و فعالان حوزه بورس هم در صفحه‌هایشان درباره این مساله نوشته بودند.

پیام الیاس‌کردی، یکی از همین افراد بود که در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «اول با کلی منت قانون یک ‌درصد صندوق توسعه ملی رو انکار کردند! بعد با کلی نامه و جلسه شد ۲۰۰میلیون دلار و بعد رسیدیم به۵۰میلیون دلار اونم غیرشفاف که نفهمیدیم کجا استفاده شده؟

این بازار را اگر به حال خودش رها می‌کردید قطعا اوضاعش امروز بدون هیچ منتی و پولی بهتر بود!» اما در قسمت نظرات، کاربران به مسائل عجیب و قابل تاملی اشاره می‌کردند که به اعتقاد خیلی از کارشناسان نشان از اوج بی‌اعتمادی به مسوولان حوزه اقتصاد دارد. برخی از کاربران در نوشته‌هایشان به این موضوع می‌پرداختند که در زمان اوج شیوع ویروس کرونا، دولت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برداشت کرد اما وزیر بهداشت اعلام کرد درصد کمی از این پول به وزارت پرداخت شده است.

آنها با یادآوری این چنین مسائلی، این احتمال را مطرح می‌کردند که حالا هم حکایت تزریق پول به بازار سرمایه از صندوق توسعه ملی، همان شده است.

برخی از کاربران هم به این موضوع می‌پرداختند که مشکل حوزه بورس با پول و تزریق آن به این بازار حل نمی‌شود و اصل مشکل در سیاسی شدن این بازار و دخالت‌های افراد سیاسی و دولتی‌ها است. به اعتقاد آنها اگر بازار به حال خود رها شود، اجازه داده شود که از فضای سیاسی فاصله بگیرد، مسوولان و مقامات درباره آن صحبت نکنند و آن را گروگان اهداف جناحی خود در نیاورند، بازار راه خود را پیدا می‌کند و اوضاعش بهبود پیدا می‌کند. معدود افرادی هم به این مساله می‌پرداختند که اصلا فکر نمی‌کنند تزریق پولی به حوزه بورس اتفاق افتاده باشد و این خبر فقط برای تاثیر روانی مثبت آن روی سهامداران منتشر شده است.

در رابطه با همین موضوع، پیمان مولوی هم در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «جوری می‌گویند ٥٠ میلیون دلار به بازار سرمایه تزریق خواهد شد که گویی نمی‌دانند در شرایط عدم استقرار، شما یک میلیارد دلار هم تزریق کنید در عرض کمتر از چند روز از بازار خارج خواهد شد! ریسک‌های بنیادین را کم کنید!»

یکی دیگر از موضوعاتی که مورد توجه سهامداران فعال در توییتر قرار گرفته بود، ورود پلیس امنیت اقتصادی به حوزه رمزارزها و برخورد با فعالان این حوزه و اعلام این خبر بود که صرافی‌های داخل کشور مجوزی برای معاملات رمزارز‌ها ندارند.

اما در کنار این مساله و بازنشر این خبر، کاربرانی به صحبت‌های رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران واکنش نشان داده بودند وی در گفت‌وگویی به مردم توصیه کرده بود «هموطنان به دلیل عدم اشراف موجود، در بازار رمزارز‌ها سرمایه‌گذاری نکنند» و از آنها خواسته بود «پول‌های خود را در بخش تولید سرمایه‌گذاری کنند.» کاربران با انتقاد از این صحبت‌ها، به این مساله می‌پرداختند که نباید برای سرمایه‌های مردم اجبار تعیین شود که در کجا سرمایه‌گذاری کنند.

پربیننده ترین وراث متوفیان سهام عدالت چه کنند؟ روند بازار تا انتخابات ریاست جمهوری / پیش بینی مثبت برای بورس تهران ارزش سهام عدالت من (۲۶ اردیبهشت ماه) امکان تضمین اصل سرمایه و سود سهامداران فراهم شد پیش‌بینی‌ ۴ کارشناس درباره وضعیت امروز بورس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی

ایتنا - متا، کمپانی مادر فیس‌بوک قصد دارد با به کارگیری هوش مصنوعی به ویژه برای جذاب‌تر کردن اینستاگرام، واتس‌اپ و عینک‌های هوشمند از رقبا پیشی بگیرد. اما این شرکت چگونه قادر به جذب کاربران بیشتر خواهد شد؟
در ماه مارس امسال روزانه به طور متوسط ​​۳.۲۴ میلیارد کاربر از یکی از برنامه‌های گروه متا، از جمله اینستاگرام، واتس‌اپ و غیره در سراسر جهان استفاده کرده‌اند. این شرکت همچنین سود زیادی از تبلیغات کسب می‌کند. ولی آینده تجارت برای این شرکت که مادر فیس‌بوک است، چگونه است و چطور می‌خواهد کاربران بیشتری را به سوی خود جذب کند؟

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، مارک زاکربرگ، رئيس متا امید زیادی به عینک هوشمندی که با همکاری تولیدکننده عینک Ray-Ban توسعه یافته، بسته است. عینک هوشمندی با دوربین، میکروفون و بلندگو که می‌تواند به سوالاتی که کاربر در مقابل خود دارد، پاسخ دهد. زاکربرگ می‌گوید: «این عینک‌ها وسیله‌ای عالی به عنوان دستیار هوش مصنوعی هستند، زیرا می‌توانند آنچه را که شما می‌بینید و می‌شنوید، ببینند و بشنوند.»

عینک‌های Ray-Ban توسط بخش Reality Labs ساخته شده است که بر روی پلتفرم Metaverse و هدست‌هایی برای نمایش واقعیت مجازی نیز کار می‌کند. با این حال این پروژه تاکنون زیان‌ده بوده است.
  امکانات جدید اپ‌های متا
استفاده از هوش مصنوعی  در زمینه‌های دیگری نیز به طور فزاینده‌ای برای متا اهمیت پیدا می‌کند؛ از هفته گذشته دکمه‌هایی در اپ‌های متا در آمریکا و چند کشور دیگر فعال شدند که دستیار هوش مصنوعی را فعال می‌کنند.

زاکربرگ اشاره می‌کند که رویکرد گروه فیس‌بوک بر ساختن سرویس‌هایی قرار دارد که ابتدا مورد پسند کاربران قرار بگیرد و تنها پس از آن به کسب درآمد بیانجامد، بارها و بارها جواب داده است. او فرصت‌های تجاری را از جمله در ارتباط بین شرکت‌ها و مشتریانشان در پلتفرم‌های متا مانند فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ می‌بیند.

به باور زاکربرگ "دستیارهای هوش مصنوعی" برخلاف چت‌بات‌های امروزی، نه تنها به سؤالات فردی پاسخ می‌دهند، بلکه می‌توانند وظایف پیچیده‌تری را برای کاربران انجام دهند که به اقدامات و تحقیقات فرد در پس‌زمینه نیاز دارد.

    سرمایه‌گذاری هنگفت و نگرانی از ‌آینده
موسس فیس بوک می‌گوید که دستیار داخلی Meta AI باید به "سرویس هوش مصنوعی پیشرو در جهان از نظر کیفیت و استفاده تبدیل شود." زاکربرگ در عین حال هشدار داده است که سرمایه گذاری در این زمینه هنگفت است و ممکن است سال‌ها طول بکشد تا شرکت از آن درآمد کسب کند.

متا سرمایه گذاری بین ۳۵ تا ۴۵ میلیارد دلار برای سال جاری را محاسبه کرده است تا بتواند با آن در بازار هوش مصنوعی رقابت کند. این بیش از تخمینی است که تحلیلگران زده بودند. دو سال و نیم پس از تغییر نام فیس بوک به متا، برای تاکید بر تمرکز بر دنیای مجازی آینده "Metaverse"، به نظر می‌رسد دورنمای این تحولات سرمایه گذاران را دچار نگرانی کرده است. پس از اظهارات جدید زاکربرگ و دورنمای هزینه‌ای سنگین، سهام متا در بازار بورس با کاهش قابل توجهی مواجه شد.
  رقبای جدی
برنامه‌های آینده زاکربرگ در رابطه با هوش مصنوعی همچنین این شرکت را وارد رقابت بزرگ‌تری با توسعه‌دهنده چت جی‌پی‌تی (ChatGPT)، اوپن ای‌آی (OpenAI) و دیگر غول‌های فناوری مانند مایکروسافت، Alphabet گوگل و آمازون می‌کند که همگی می‌خواهند نقشی پیشرو در زمینه هوش مصنوعی ایفا کنند.

اپل، سازنده آیفون در تلاش است تا بازار را با عینک Apple Vision Pro خود تسخیر کند و همچنین می‌خواهد در بازار هوش مصنوعی مانور دهد.

با این وجود تراز مالی متا در کل خوب بوده است. تجارت تبلیغاتی متا در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش یافت و به۳۶.۴۵ میلیارد دلار رسید. سود این شرکت بیش از دو برابر شده و به ۱۲.۴میلیارد دلار رسیده است. اما بخش Reality Labs و عینک‌های هوشمند زیا‌ن‌ده بوده و ضرری ۳.۸۵ میلیارد دلاری داشته است.

دیگر خبرها

  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد