Web Analytics Made Easy - Statcounter

تا زمان واکسیناسیون عمومی ۸۰ درصد از جمعیت استان، شهروندان باید شیوه نامه‌های عمومی را رعایت کنند و تزریق واکسن بخشی از جامعه ایمنی ایجاد نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بعد از تزریق اولین دوز واکسن کرونا حدودا دو ماه بعد ایمنی کامل ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نوروزیان با اشاره به ضرورت رعایت شیوه‌ نامه های بهداشتی گفت: تزریق هیچ یک از واکسن‌ها ایمنی صد درصد ایجاد نمی‌کند، اما از موارد ابتلای شدید، بستری و فوتی جلوگیری می‌کند و شهروندان باید برای پرهیز از ابتلا به کرونا باید از ماسک های سه لایه استفاده کنند.

 

او با بیان اینکه تا زمانی که ۸۰ درصد مردم واکسینه نشده اند نمی‌توان ماسک‌ها را برداشت، گفت: با بستری شدن ۱۲۷ بیمار جدید اکنون تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان ۴۱۲ نفر است.

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: از این تعداد ۶۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی، سی، یو) بستری هستند که حال ۱۶ نفر وخیم است.

 

به گفته نوروزیان امروز همچنین یک خانم ۹۰ ساله از شهرستان سیریک بر اثر ابتلا به کرونا جان باخت و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۲۱۵ نفر رسید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علوم پزشکی واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۳۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی