Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@12:13:12 GMT

آشنایی با نرم افزار حسابداری آنلاین

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۳۹۵۰

آشنایی با نرم افزار حسابداری آنلاین

نرم افزار حسابداری آنلاین که امروزه استفاده از آن در کسب و کارهای مختلف رواج قابل توجهی پیدا کرده است، یک سیستم ساده و در عین حال بسیار پیشرفته است که در قالب یک وب سایت و به صورت تحت وب در اختیار حسابداران قرار می¬گیرد تا بدین ترتیب بتوانند با استفاده از آن و از راه دور اقدام به انجام امور مالی کسب و کار مورد نظر خود نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، شاید بهتر باشد پیش از پرداختن به مبحث نرم افزاری حسابداری آنلاین ، نخست به معرفی حسابداری آنلاین بپردازیم تا بدین ترتیب زمینه درک بهتر این دسته از نرم افزارهای حسابداری را برای شما عزیزان فراهم سازیم.

آشنایی با حسابداری آنلاین

حسابداری آنلاین که آن را تحت عناوین دیگری نظیر حسابداری اینترنتی و حسابداری ابری نیز می شناسند، روشی نوین است که با به کارگیری آن می توان از راه دور و با استفاده از اینترنت و نرم افزار به اطلاعات حسابداری یک مجموعه دسترسی داشته و اقدامات لازم در زمینه حسابداری مجموعه مذکور را صورت داد. جالب است بدانید که انجام این امور در فضای آنلاین یا به عبارت دیگر فضای ابری شرایطی را مهیا می کند که نیازی به نصب نرم افزار بر روی کامپیوتر وجود نداشته باشد. حال شاید این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که در صورت عدم نصب نرم افزار بر روی کامپیوتر خود چگونه می توان به انجام امور حسابداری پرداخت؟

گفتنی است که خود نرم افزار حسابداری آنلاین به صورت آنلاین و تحت وب اقدامات لازم در این زمینه را انجام می دهد. در حسابداری آنلاین با به کارگیری امکانات و ابزارهای کارفرما نظیر نرم افزار حسابداری آنلاین یک یا چند حسابدار به صورت یک تیم می توانند به مدیریت از راه دور امور مالی واحد اقتصادی مربوطه بپردازند.

همان گونه که می دانید، زمان زیادی از طراحی، تولید و عرضه نرم افزارهای حسابداری به بازار نمی گذرد. اما استقبال مصرف کنندگان از این دسته از نرم افزارهای کاربردی بسیار چشمگیر بوده و هست. این دسته از نرم افزارها زمینه منسجم تر شدن ارتباطات میان واحدها را فراهم ساخته و باعث ایجاد نظمی خاص در حساب ها و یکپارچگی بی نظیر در امور مالی شرکت می شوند.

معرفی نرم افزار حسابداری آنلاین

امروزه استفاده از این نرم افزار  در کسب و کارهای مختلف رواج قابل توجهی پیدا کرده است، یک سیستم ساده و در عین حال بسیار پیشرفته است که در قالب یک وب سایت و به صورت تحت وب در اختیار حسابداران قرار می گیرد تا بدین ترتیب بتوانند با استفاده از آن و از راه دور اقدام به انجام امور مالی کسب و کار مورد نظر خود کنند.

مزایا و معایب نرم افزار حسابداری آنلاین

اگر بخواهیم به طور واقع بینانه به موضوع بنگریم، باید قبول داشته باشیم که این دسته از نرم افزارها نیز همچون سایر نرم افزارهای موجود در بازار در عین برخورداری از مزایای متعدد و متنوع، دارای معایبی نیز هستند. در ادامه به معرفی و بررسی هر یک از مزایا و معایب این نرم افزار آنلاین خواهیم پرداخت.

مزایای نرم افزار حسابداری آنلاین امکان دسترسی به اطلاعات مالی کسب و کار در هر زمان و هر مکان

اگر شما هم به آن دسته از مدیرانی تعلق دارید که ناچارا روزهایی از ماه را به سفرهای کاری اختصاص می دهید، بهترین گزینه برای شما و آن دسته از افرادی است که اوقات کمی را در دفتر کاری خود می گذرانند. این نرم افزار زمینه ای را فراهم می سازد ک شما در هر زمان و هر مکان و تنها از طریق دسترسی به اینترنت بتوانید به اطلاعات مالی کسب و کار خود دسترسی داشته و قادر به انجام امور حسابداری باشید.

امکان برقراری رابطه مفیدتر با حسابدار کسب و کار

اگر مدیر یک مجموعه بوده و همواره نیازمند برقراری ارتباط با حسابدار خود هستید تا بدین ترتیب بتوانید اطلاعات مالی مورد نیاز را رد و بدل کنید، بهترین گزینه برای شما است. با استفاده از این نرم افزار آنلاین شما مطمئن می شوید که امور مالی کسب و کارتان به طور منظم انجام شده و آمارها به روزرسانی می شوند. تعامل با حسابدار مجموعه علی الخصوص در زمان انجام محاسبات مالیات سالانه بسیار حائز اهمیت و غیر قابل چشم پوشی می باشد. چرا که بی دقتی در انجام این محاسبات می توانند ضررهای مالی جبران ناپذیری را به کسب و کار تحمیل نماید. در چنین شرایطی این نرم افزار حسابداری به کمک شما خواهد آمد.

حذف کاغذ بازی و رفع مشکل کمبود فضا

یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که کسب و کارهای کوچک و بزرگ با آن رو به رو هستند، بایگانی نمودن پرونده های مالی به دلیل وجود اطلاعات مهم در آن ها می باشد. مشکل بزرگتر زمانی ظهور می یابد که نیاز باشد اطلاعاتی را از پرونده های بایگانی شده استخراج نمایید. این امر موجب کند شدن فرآیند حسابداری شده و دقت را تا حد زیادی کاهش می دهد. با به کارگیری نرم افزار حسابداری آنلاین می توانید پرونده ها را به همراه جزئی ترین اطلاعات موجود در آن ها به ابر اطلاعات منتقل نموده و در زمان نیاز با یک جستجوی ساده به اطلاعات موجود در آن ها دست پیدا کنید.

ایجاد یک اکو سیستم برای کسب و کار

به کارگیری این نرم افزار زمینه ای را فراهم می سازد که شما به عنوان مدیر یک کسب و کار اقدام به ساخت یک اکو سیستم برای کسب و کار خود نمایید. حال شاید این سوال ذهنتان را به خود مشغول کرده باشد که منظور از ساخت اکو سیستم چیست؟

لازم به ذکر است که ساخت اکو سیستم به معنای یکپارچه سازی سیستم مدیریت کسب و کار می باشد. بدین ترتیب با استفاده از این مورد می توانید به سیستم مدیریت متمرکز کلیه اجزای مجموعه وارد شوید.

رفع مشکلات نرم افزار بدون نیاز به نصب مجدد

یکی از مهم ترین مزیت های نرم افزار عدم نیاز به پرداخت هزینه های متفاوت استقرار و نصب پروژه می باشد. پیش تر شرکت ها در صورت بروز هرگونه خطا در سیستم ناچار به نصب مجدد نرم افزار مورد استفاده و پرداخت هزینه های قابل توجه در این زمینه می شدند. اما امروزه با ظهور حسابداری آنلاین ضمن دستیابی به امنیت شغلی می توان به مقابله با این موضوع پرداخت.

معایب نرم افزار حسابداری آنلاین

از جمله مهم ترین معایب این نرم افزار می توان به عدم پاسخگویی به نیازهای مشتریان در طولانی مدت، روند صعودی نگهداری داده های نرم افزار و عدم امنیت در داده های سیستمی اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نرم افزار حسابداری آنلاین حسابداری آنلاین نرم افزار حسابداری آنلاین دسته از نرم مالی کسب و کار نرم افزار انجام امور تا بدین ترتیب نرم افزارهای راه دور اکو سیستم امور مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۳۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با تانک چلنجر ۲

به گزارش همشهری آنلاین، چلنجر ۲ رسما در سال ۱۹۹۸ توسط وزارت دفاع بریتانیا معرفی و در خدمت نیروی زمینی بریتانیا پذیرفته شد. هلدینگ صنایع نظامی ویکرز طراح و تولید کننده این تانک است.

آخرین آمار این شرکت حاکی از آن است که از ۱۹۹۸ تاکنون ۴۰۸ زره پوش برای نیروی زمینی بریتانیا تولید شده است. عمان و اوکراین نیز به ترتیب دارای ۳۸ و ۲۵ دستگاه هستند. در ابتدای معرفی چلنجر ۲ با توجه به ظاهر این زره پوش گمانه زنی ها مبتنی بر ارتقای چلنجر ۱ بود. با این همه بعدها مشخص شد که چلنجر ۲ کامل ترین تانک میدان نبرد اصلی بریتانیا است و چیزی در حدود ۳ تا ۵ درصد قطعات آن می تواند توسط چلنجر ۱ جایگزین شود. آزمودن چلنجر ۲ در جنگ‌های بوسنی، کوزوو، عراق و افغانستان صورت گرفت و نتیجه عمدتا مثبت ارزیابی شده است.

وزن چلنجر ۲، ۶۲٫۵ تن بوده و ۴ خدمه دارد. نیروی محرکه آن از یک موتور وی۱۲ دیزلی پرکینز با ۱۲۰۰ اسب بخار قدرت، تأمین می‌شود و حداکثر سرعت آن در جاده به ۵۹ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. ارتفاع تانک ۲٫۵ متر، عرض آن در صورت نصب زره اضافی ۴٫۲ متر و طول آن با لوله جلو ۱۱٫۵۵ و بدون لوله ۸٫۳۲ متر است. چلنجر-۲ تنها تانک مدرنی است که از توپ خان‌دار استفاده می‌کند و این به دلیل تأکید بریتانیایی‌ها بر روی برد مفید بالا، کاتربرد ضد نفر و ضد سنگر تانک است. سلاح اصلی این تانک یک قبضه توپ ۱۲۰ میلی‌متری خان‌دار با کالیبر ۱۲۰/۵۵ است و ۵۲ گلوله برای آن در داخل تانک حمل می‌شود. قیمت هر دستگاه چلنجر ۲ در سال ۱۹۹۹ حدود ۴ میلیون پوند بوده‌است.

یک سند نظامی بریتانیا در سال ۲۰۰۱ نشان داد که ارتش بریتانیا جایگزینی برای چلنجر ۲ به دلیل عدم وجود تهدیدات متعارف قابل پیش‌بینی در آینده نخواهد داشت. با این حال، بنظر می رسد با توجه به رونمایی تی ۱۴ آرماتا توسط روسیه که عنوان مدرن ترین تانک میدان جنگ جهان را به خود اختصاص داده، بریتانیا شدیدا در فکر جایگزینی برای چلنجر ۲ باشد. گفته می شود چلنجر ۳ در سال ۲۰۲۷ وارد خدمت خواهد شد.


شناسنامه تانک چلنجر ۲ محصول: بریتانیا تاریخچه خدمت: ۱۹۹۸-اکنون استفاده‌شده توسط: نیروی زمینی بریتانیا، ارتش سلطنتی عمان جنگ‌ها: جنگ عراق جنگ کوزوو جنگ افغانستان جنگ بوسنی قیمت واحد: ۴۲۱۷۰۰۰ پوند تاریخ تولید: ۱۹۹۳–۲۰۰۲ تعداد ساخته‌شده: حدود ۴۴۶ وزن: ۶۲٫۵ تن (۶۱٫۵ تن بزرگ؛ ۶۸٫۹ تن کوچک) طول: ۸٫۳ متر (۲۷ فوت ۳ اینچ) , ۱۳٫۵۰ متر (۴۴ فوت ۳ اینچ) با اسلحه رو به جلو عرض :۳٫۵ متر (۱۱ فوت ۶ اینچ) , ۴٫۲ متر (۱۳ فوت ۹ اینچ) با زره‌های کاربردی ارتفاع :۲٫۴۹ متر (۸ فوت ۲ اینچ) خدمه ۴ (فرمانده، توپچی، بارگذار/اپراتور، راننده) زره: چوبام سامانه تعلیق: هیدروپنوماتیک ظرفیت سوخت ۱٬۵۹۲ لیتر (۳۵۰ گالون بریتانیایی؛ ۴۲۱ گالون آمریکایی) برد عملیاتی:۵۵۰ کیلومتر (۳۴۰ مایل) بیشینهٔ سرعت: ۵۹ کیلومتر بر ساعت (۳۷ مایل بر ساعت)

Apr ۲۶, ۲۰۲۴ - جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

کد خبر 847239 برچسب‌ها همشهری آنلاین مجله نظامی جهان

دیگر خبرها

  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • آشنایی با تانک چلنجر ۲
  • ببینید | آشنایی با خواص شیربرنج
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • ببینید | آشنایی با خواص گل سرخ
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟