Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@18:56:14 GMT

نژاد کودکان بر نیاز آن‌ها به احیای قلبی-ریوی اثر می‌گذارد

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۴۵۰۶

نژاد کودکان بر نیاز آن‌ها به احیای قلبی-ریوی اثر می‌گذارد

تحقیقات جدیدی که با همکاری دانشگاه بیرمنگام(Birmingham) انجام شده است، عوامل خطری که باعث افزایش نیاز کودکان شدیدا بیمار به احیای قلبی-ریوی(CPR) می‌شود را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبسایت دانشگاه بیرمنگام، محققان با استفاده از سوابق ناشناس بیماران در بیمارستان‌های انگلستان دریافتند که یکی از این عوامل خطرزا به نژاد افراد مربوط می‌شود و احتمال نیاز کودکانی که سیاه پوست و آسیایی هستند به احیای قلبی-ریوی بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیقات که در مجله‌ی انجمن قلب آمریکا منتشر شده حاوی اطلاعات ۱۵۰۰ کودک است که در یک بازه‌ی زمانی پنج ساله در بخش مراقبت‌های ویژه کودکان در بیمارستان‌های انگلستان بستری بوده‌اند و نیاز به احیای قلبی-ریوی پیدا کردند.

دکتر بارنی شولفیلد(Barney Scholefield)، یکی از نویسندگان این مقاله و دانشمند موسسه تحقیقاتی ملی سلامت(NIHR) در دانشگاه بیرمنگام می‌گوید: ما دریافتیم که کودکانی که سابقه‌ی بیماری‌های قلبی دارند، کمتر از ۱۲ ماه سن دارند و مدت طولانی‌تری در بخش مراقبت‌های ویژه مانده‌اند به احتمال بیشتری نسبت به کودکانی که پیش از بستری در بخش مراقبت‌های ویژه دچار ایست قلبی شده‌اند به احیای قلبی-ریوی نیاز خواهند داشت.

احتمال فوت کودکانی که سابقه‌ی بیماری‌های قلبی دارند پس از احیا بیشتر بود. همین کودکان وقتی در بخش ویژه قلب تحت مراقبت قرار می‌گرفتند احتمال نیاز آن‌ها به احیای قلبی-ریوی و فوت آن‌ها کمتر می‌شد.

این تحقیقات که تحت رهبری بیمارستان کودکان لیدز(Leeds) و با همکاری دانشگاه لیدز و بیمارستان کودکان و زنان بیرمنگام انجام گرفته نشان می‌دهد که کودکان آسیایی و سیاه پوست به ترتیب ۱.۵ و ۱.۷ برابر بیشتر نیاز به دریافت احیای قلبی-ریوی داشتند.

دکتر خرم مصطفی(Khurram Mustafa)، نویسنده‌ی اصلی این مقاله در بیمارستان لیدز می‌گوید: ما فهمیدیم که به طور کلی از هر ۱۰۰ مورد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه‌ی کودکان، تنها دو نفر به احیای قلبی-ریوی نیازمند می‌شوند. اگرچه این میزان نادر است اما همچنان کشنده است. مطالعات ما به یافت عواملی که موجب افزایش نیاز کودکان به احیا می‌شود کمک می‌کند و می‌تواند به بهبود مراقبت از کودکان در معرض خطر و جلوگیری از ایست قلبی کودکان کمک کند.

مطالعات ما ارتباطی میان نژاد و نیاز به احیای قلبی-ریوی را نشان می‌دهد که علت آن می‌تواند محرومیت اجتماعی و عدم دسترسی برابر به خدمات تخصصی باشد ما امیدواریم این تحقیقات زمینه را برای انجام مطالعات بیشتر فراهم کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماری قلبی احیای قلبی ریوی كودكان بخش مراقبت های ویژه احیای قلبی ریوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان