Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدفرید سپری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار کرد: یک هزار و ۲۹۰ واحد صنایع فرآوری فعال و غیرفعال در استان وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: سالانه ۸۰ هزار تن از مجموع ۴۰۰ هزار تن تولیدات باغی استان در یکی از واحدهای فعال در مریوان فرآوری و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی در ادامه‌ با بیان اینکه مرکز تحقیقات کشاورزی استان در حال پرورش ارقام جدید توت فرنگی با خاصیت تجاری است، افزود: طعم و رقم توت‌فرنگی کردستان با ارقام جدید آمیخته شده و برای نخستین بار در کشور ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: طرح مهار آبهای مرزی انقلابی بزرگی در عرصه کشاورزی استان بود با آبی شدن ۱۶ هزار و ۸۱۰ هکتار از زمین‌های زراعی استان در قالب این طرح شاهد تحول خوبی در افزایش تولیدات کشاورزی خواهیم بود.

وی در پایان تصریح کرد: یک‌هزار هکتار از این میزان در حاشیه سدگاران آماده بهره‌برداری است و ۵ هزار هکتار هم تا تیرماه زیر پوشش این طرح قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

سعید نظری گفت: با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ٣٨٥ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

 معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و ... فعالیت دارند.

 وی بیان کرد: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • رهاسازی آب سد سفیدرود
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد