Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائتلافی از گروه‌های نماینده اویغورها، تبتی‌ها و هنگ‌کنگی‌ها، دولت چین را متهم به ارتکاب نقض گسترده حقوق بشر کرده و خواستار تحریم بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، این ائتلاف در بیانیه‌ای گفت: ما از همه دولتها و مردم شامل همه قهرمانان المپیک و کمیته‌های ملی المپیک میخواهیم بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن را تحریم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت چین مشغول ارتکاب نسل کشی علیه مردم اویغور و به راه انداختن یک کمپین بی سابقه سرکوب در مناطق ترکستان شرقی، تبت و مغولستان جنوبی و همچنین حمله تمام عیار به دموکراسی در هنگ‌کنگ است.

در ادامه این بیانیه آمده است: همزمان حزب کمونیست چین در سرکوب مدافعان حقوق بشر چینی، فعالان، جوامع اعتقادی و خبرنگاران و اجرای یک استراتژی فشرده ارعاب و قلدری ژئوپلتیکی علیه تایوان دخیل است.

این ائتلاف اظهار کرد، شرکت در بازی‌های المپیک پکن "منجر به تایید نسل کشی چین علیه مردم اویغور و مشروعیت بخشیدن به سیاستهای هر چه بیشتر سرکوبگرانه حکومت تمامیت خواه چین می‌شود".

روز دوشنبه چهره‌های جمهوریخواهی نظیر مایک والتز، نماینده مجلس نمایندگان آمریکا و نیکی هیلی، سفیر دولت سابق آمریکا در سازمان ملل نیز از حمایتشان از چنین تحریمی صحبت کردند.

والتز توئیت زد: ما نمیتوانیم (حزب کمونیست چین) را با پاداش دادن به آنها از طریق بازی‌های المپیک جسور سازیم.

هیلی نیز در توئیتر نوشت: این غیرقبال تصور است که جهان در المپیک پکن شرکت کند در حالی که چین کمونیست مرتکب "نسل کشی" شود. من در کنار اویغورها، تبتی‌ها و ساکنان هنگ کنگ از بابت تحریم المپیک ۲۰۲۲ پکن می‌ایستم.

این در حالی است که دولت چین این اتهامات را رد کرده و تاکید دارد اقداماتش مسائل داخلی و در راستای تامین منافع سیاست "چین واحد" است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پکن دولت چین اویغور چين بازی های المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۴۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند