Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@06:38:45 GMT

 شرکت تولید ابزار آروا؛ روایت یک کارآفرینی

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۵۲۹۷

 شرکت تولید ابزار آروا؛ روایت یک کارآفرینی

این روزها کارآفرینی و کارآفرین بودن مشتاقان بسیار زیادی دارد و بسیار مورد توجه جوامع مختلف قرار گرفته است. به نحوی که همه ی مردم و صاحبین مشاغل به دنبال یک برنامه و پروژه ی کارآفرینی موفق هستند تا بتوانند در کسب و کار خود به بهترین نحو ممکن خود را نشان دهند. کارآفرین بودن یک عمل و اقدام بسیار مهمی است که می تواند سبب رشد و تعالی یک فرد یا یک سازمان باشد و در واقع یک فرایندی است که از طریق آن می توان فرصت های شغلی و اقتصادی را بهتر شناخته و به وسیله آن، کسب و کاری جدید را به راه انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت توزیع ابزار آروا نيز روايت كارآفرني محمد امين مصلايي پور يزدي است که توانسته با همت خود به نبرد با چالش بیکاری برود. بیکاری یکی از مهم ترین چالش هایی است که بسیاری از کشورهای جهان با آن مواجه هستند، این چالش همواره با تشدید مشکلات اقتصادی، نمایان تر خواهد شد. کشور ایران نیز از چالش در امان نمانده است. و بیکاری چالشی است که مدیریت اجرایی کشور مدت های مدیدی است که با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. و بسیاری از فرصت‌های توسعه کشور را از بین برده است.

شرکت توزیع ابزار آروا با پشتکار و همت محمد امين مصلایی پور يزدی حدود يك دهه است كه آغاز به کار کرده است. این شرکت در شروع فعالیت خود تولیدات بسیار محدودی داشت و سبد تولید شرکت محدود به چند کالا مثل اینورتر جوشکاری، اتو لوله، انبر جوش و اتصال، دستکش های ایمنی لاتکس و چند مدل  ابزار دستی بود. به تدریج در طول سالیان، این شرکت با همت و پشتکار برادران مصلایی و سایر کادر اجرایی و فنی خود گسترش پیدا کرد و تعداد تولیدات خود را نیز افزایش داد. به گونه ای که امروزه این شرکت به یکی از بزرگ‌ترین شرکت های سازنده ابزارآلات در کشور تبدیل شده است.

آقای امین مصلایی مدیرعامل شرکت توزیع ابزار آروا در مورد سیر پیشرفت و توسعه شرکت بیان داشت : «از همان زمان قدیم که در کنار پدرم مشغول به کار بودم به این فکر می کردم که چرا ما نمیتوانیم خودمان برای خودمان ابزار تولید کنیم، چرا باید به جای اینکه خودمان تولید کننده باشیم، فقط یک مصرف کننده صرف باشیم و این حجم از پول مملکت از کشور خارج شود تا ما کالایی را وارد کنیم. همین امر باعث شد تا با خود تصمیم بگیرم که نه به عنوان یک وارد کننده بزرگ بلکه به عنوان یک تولید کننده بزرگ ابزارآلات در کشور باشم و بتوانم نقش خودم را هر چند کوچک در این کشور ایفا کنم.»

محمد امين مصلايي اشاره كرد كه پدرش بيش 30 سال است كه در بازار ابزار مشغول به كار است. همين امر موجب شده او و برادرش از همان ابتداي كودكي با اين صنعت آشنا بشوند و بتوانند خلا هاي موجود در آن را ببينند و نيازهاي مشتري را كشف كنند.  كم كم به اين فكر افتاد كه خود مانند پدر مغازه اي در منطقه حسن آباد بگيرد و به طور مستقل مشغول به كار شود. در همین اثنا بود که فکری ذهن محمد امین مصلایی را به خود مشغول کرد و آن این بود که چرا به جای واردات ابزارآلات صنعتی، خودمان دست به تولید این ابزارآلات نزنیم.

این جرقه ای بود که نور امید را تا سال 1393 در ذهن او روشن نگه داشت، تا اینکه در سال 1393 این فکر دیگر رویای نبود چون امین مصلایی با همراهی برادرش دست به تولید ابزارهای جوش و برش زد و این شروع یک تحول بزرگ بود، رؤیایی که انتهایی برای آن متصور نبودند. آن ها اهداف بزرگ‌تری در سر می‌پروراندند.

در حال حاضر آقای محمد امين مصلایی پور يزدي، به یکی از کارآفرینان کشور تبدیل شده و به کار خود ادامه می دهد. او مانندِ همه کارآفرینان فعل خواستن را صرف کرد و رؤیایی که در ذهن داشت با پشتکار و همت خود به واقعیت بدل کرد. او از تمامی خطرات این راه آگاهی داشت و بعد از گذر از سختی های این کار، حال شرکت آروا را به جایگاه واقعی خود رساند.

امروزه شرکت تولید آروا، نزدیک به 1070 نوع محصول را در دست تولید دارد و برای 280 نفر کارآفرینی کرده است، و همچنان در پی گسترش و توسعه کسب و کار خود است. در ادامه موفقیت ها، این شرکت توانسته به عنوان تنها شرکت در حوزه ابزارآلات صنعتی باشد که تندیس رضایتمندی مشتریان را دریافت کند. در این رابطه مدیرعامل این شرکت معتقد است که مشتریان در هر شرایطی دنبال محصول با کیفیت با قیمت مناسب هستند. به همین دلیل شرکت آروا تمام سعی خود را نموده است تا محصولی با کیفیت را به مشتریان گران قدر خود عرضه کند.

گروه صنعتی آروا با دارا بودن کادر فنی زبده از کارشناسان، فناوری برتر، تجهیزات به روز، تنوع بسیار خوب تولیدات و قیمت های مناسب آن ها، خدمات پس از فروش و مدیریتی خلاق و مدبر، قسمت بزرگی از نیازهای بازار ابزار را تأمین کنند. همچنین برای ارتباط بهتر و مؤثرتر با مشتریان، سامانه‌ی 61672 راه‌اندازی کرده است تا مشتریان و مصرف‌کنندگان محصولات این شرکت، تمام نقطه نظرات و انتقادات خود را با مدیریت و کادر فنی و اجرایی این شرکت در میان بگذارند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 انتخابات 1400 غزه ابزار آروا کارآفرینی آروا کارآفرین رپرتاژ آگهی نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 انتخابات 1400 غزه ابزار آروا محمد امین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۵۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آنها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استاندارد‌های بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود، اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهر‌ها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهر‌ها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین