Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، منصور دیاری رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در گفت و گویی تاکید کرد: بیشترین تمرکز ما در سال 99، به دلیل اهمیت ویژه موضوع به جذب 3 میلیارد تومان از معاونت ریاست جمهوری اختصاص یافت.


*جذب 3 میلیارد تومان از معاونت علمی ریاست جمهوری

وی افزود: با تلاش ها و پیگیری های انجام شده دکتر ستاری معاون علمی ریاست جمهوری در آبان سال گذشته بازدیدی از سرای نوآوری فرلش ماشینی به عمل آوردند و در نهایت با درخواست ما برای بازسازی ساختمان سرای نوآوری فرش ماشینی موافقت شد و مقرر گردید مبلغ 3 میلیارد تومان به صورت بلاعوض به این سرای نوآوری اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

30 درصد این مبلغ در قالب اولین قسط، اواخر فروردین ماه به حساب دانشگاه آزاد واحد کاشان واریز شد و به زودی بازسازی ساختمان سرای نوآوری فرش ماشینی در قلب شهر کاشان آغاز خواهد شد.

دیاری به ارتباط گسترده شکل گرفته سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز اشاره کرد و افزود: ما رایزنی ها و ارتباطات متعددی با بخش های مختلف صنعت صورت داده ایم که در سال 1400 ثمردهی آن ها را مشاهده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ازمایشگاه تخصصی فرش ماشینی فعال تر شده است خاطرنشان کرد: در دوماه پایانی سال 99 به اندازه تمام سال نمونه از صنعت سفارش گرفته ایم. به طوری که درآمدهای متفرقه سرای نوآوری و آزمایشگاه فرش ماشینی در سال 99 بالغ بر 40 میلیون تومان بوده است.


*جذب 8 هسته فناور در سال 1400

رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به هسته های فناور جذب شده در این سرای نوآوری نیز پرداخت و گفت: سال گذشته 8 هسته فناور جذب کردیم که دو تا سه هسته فناور از چرخه خارج شدند و امیدواریم در سال جاری 8 هسته جدید دیگر جذب کنیم.

*عقد قرارداد 3 طرح برون دانشگاهی تا خردادماه 1400

وی با اشاره به اخذ مجوز شتابدهنده تخصصی فرش ماشینی در سال 99 و افتتاح مجازی آن در 24 اسفندماه توسط دکتر طهرانچی، از انعقاد 15 تفاهمنامه با شرکت ها و ارگان ها ی مرتبط با حوزه فرش ماشینی خبر داد و افزود: 3 طرح برون دانشگاهی آماده شده و تا خردادماه سال جاری عقد قراردادخواهد شد که رقم آن بیش از 50 میلیون تومان خواهد بود.


*احیای رشته مهندسی نساجی در واحد کاشان

احیای رشته نساجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان یکی دیگر از اقدامات سرای نوآوری فرش ماشینی است. دیرای در این خصوص می گوید: یکی از اقدامات صورت گرفته در در راستای حل مشکلات صنعت، احیای رشته مهندسی نساجی  است که اتفاقا بازار کار خوبی هم دارد. این رشته از سال 63 در واحد کاشان فعال بوده اما طی هشت سال گذشته هیچ دانشجویی نداشته است. ما در سال 99 موفق به احیای این رشته شدیم به طوری که در حال حاضر 30 دانشجوی کارشناسی و 12 دانشجوی مقطع ارشد در این رشته فعال هستند.


*شناسایی گلوگاه ها و تلاش برای تبدیل تحریم به فرصت

دیاری همچنین به اقدامات صورت گرفته سرای نوآوری فرش ماشینی در راستای تبدیل تحریم ها به فرصت نیز پرداخت و گفت: در راستای مقابله با تحریم ها که تا حدود زیادی صنعت فرش ماشینی را درگیر کرده دو کارگروه راه اندازی کردیم تا با شناسایی گلوگاه ها حوزه قطعه سازی و ماشین سازی و همچنین مواد اولیه که به شدت وابسته هستیم را مصون کنیم. جلسات متعددی با قطعه سازان و ماشین سازان داشتیم و در 1400 نیز این جلسات تداوم دارد که امیدواریم از دل آن طرحی برون دانشگاهی استخراج شده و کنسرسیومی از ماشین سازان را با تولیت سرای نوآوری فرش ماشینی ایجاد نموده تا ساخت ماشین های مدرن را در حوزه فرش ماشینی در سال 1400 آغاز کنیم.

وی ادامه داد: تحقق این مهم اتفاقی بزرگ خواهد بود، چراکه در حال حاضر تنها آلمان و بلژیک ماشین های فرش بافی تولید می کنند. از سوی دیگر طرح تولید مواد اولیه فرش ماشینی را دنبال می کنیم تا با آنالیز نمونه خارجی رسیده، و رایزنی با صنعت پتروشیمی کشور بستر بی نیازی صنعت فرش ماشینی کشور از واردات مواد اولیه را فراهم کنیم.


رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تصریح کرد: برای احصا و بهره گیری از ایده ها، بهره گیری از ظرفیت های شتابدهنده تخصصی و همچنین فراخوان جذب ایده در دستور کار قرار گرفته و رویدادی نیز به زودی در حوزه جذب ایده های فناورانه در کاشان برگزار خواهیم کرد.

روش دوم شناسایی ظرفیت ها و استعدادهای حوزه صنعت فرش، حضور فعالانه در صنعت است. هر هفته در کارخانجات صنعتی تولید فرش ماشینی حضور داریم و به صورت مکرر رایزنی ها صورت می گیرد تا  هم مشکلات این حوزه احصا شود و هم با شناسایی ایده ها از آن حمایت کنیم.


*آزمایشگاه تخصصی فرش ماشینی در مسیر اخذ استاندارد ایزو 17025

دیاری در پایان به آزمایشگاه تخصصی فرش ماشینی که یک سال و نیم گذشته در سرای نوآوری مجوز استاندارد اخذ کرد اشاره نمود و خاطرنشان کرد: مقدمات اخذ استاندارد ایزو 17025 برای این آزمایشگاه فراهم شده و این در حالی است که تعداد آزمایشگاه‌های دانشگاه‌های کشور که این استاندارد را دریافت نموده اند به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسد. با تحقق این مهم ازمایشگاه تخصصی فرش ماشینی به مرجع در حوزه تولید فرش ماشینی کشور تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1095974 برچسب‌ها فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان سرای نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان سرای نوآوری تخصصی فرش ماشینی فرش ماشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 

 

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد دانشگاهی فردوسی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف برنامه‌ریزی‌شده وزارت علوم و مسئولین، استفاده از ظرفیت و توانمندی خیرین برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز کشور در حوزه علم و فناوری است، بنیاد دانشگاهی فردوسی و سایر بنیادهای حامی دانشگاه، اقداماتی همچون گفت‌وگو با خیرین، مردم، مسئولین و سایر اقشار را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده‌اند تا بتوانند از ظرفیت خیرین و مشارکت بیشتر آنها برای رفع نیازهای آموزشی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه علم و فناوری استفاده کنند.

ابوالفضل باباخانی با بیان اینکه مشارکت مردم در هر حوزه‌ای تاثیرگذار است و استفاده از ظرفیت آنان گامی مهم در راستای رفع نیازهای وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری محسوب می‌شود، افزود: بنیاد دانشگاه فردوسی، جز اولین بنیادهای حامی علم و فناوری است که در سال ۱۳۸۳ با همت تعدادی از خیرین پایه‌گذاری شد و تاکنون توانسته در حوزه‌های مختلف مانند ساخت سراهای دانشجویی فعالیت گسترده داشته باشد. تا کنون بیشتر حوزه فعالیت ساخت سرای دانشجویی برای دختران بوده و در همین راستا حدود دو هزار تخت دانشجویی در قالب سراهای دانشجویی در داخل پردیس دانشگاه فردوسی و سطح شهر مشهد ایجاد شده است. 

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی ادامه داد: اولین سرای دانشجویی که به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا شد، خوابگاه بقا واقع در هاشمیه ۱۴ بود که با کمک مرحوم باقرزاده ساخته و جهت اسکان دانشجویان متاهل با ۶۵ سوئیت در اختیار بنیاد قرار گرفت. بعد از آن سرای دانشجویی پردیس ۵ با ظرفیت اسکان ۴۷۶ دانشجو، خوابگاه مریم با ظرفیت اسکان ۱۰۸دانشجو، مجتمع ناظران برای اسکان ۳۶۰ دانشجو، خوابگاه متاهلی سرای اندیشه برای اسکان ۵۰ زوج دانشجو، سرای پردیس ۷ با ظرفیت اسکان ۴۵۰ دانشجو و خوابگاه دکتر محمد فرهادی (بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد) برای اسکان ۲۰۴ دانشجو با حمایت بنیاد داشگاهی فردوسی و کمک خیرین ایجاد شد. همچنین سرای زنده‌یاد مهندس سیدجواد شهرستانی (پردیس ۹) نیز با ظرفیت اسکان ۳۸۲ دانشجو در حال ساخت است و اول مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

باباخانی با بیان اینکه در دو سال اخیر با توجه به اینکه نیاز دانشجویان به اسکان و سرای دانشجویی برطرف شده، هدف‌گذاری ما به ایجاد مراکز فناوری و نوآوری برای توسعه زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار تغییر یافته است، گفت: بر همین اساس توانستیم در زمینه حمایت از دانشجویان دانشگاه و ارائه خدماتی چون تامین نیاز آموزشی، کمک به تغذیه و شارژ کارت تغذیه و حتی کمک به تامین هزینه اسکان دانشجویان اقدامات زیادی را انجام دهیم. همچنین با توجه به سیاست‌های پیش‌بینی‌شده، برای ارتقای سطح دانشگاه فردوسی حمایت از دانشجویان رتبه اول تا سوم در تمام مقاطع آموزشی، بورسیه دانشجویان نخبه و تجلیل از اساتید برجسته دانشگاه جزو برنامه‌های ماست.

وی افزود: در سال‌های اخیر هم با توجه به اولویت‌هایی که در جلسات هیات مدیره بنیاد هدف‌گذاری شده، ایجاد اشتغال برای دانشجویان و توانمندسازی آنان جزو اهداف قرار گرفته و در همین راستا، بحث تقویت زیست‌بوم فناوری و ایجاد مراکز فناوری و نوآوری جزو اولویت‌های دانشگاه فردوسی است تا امکانات کافی در اختیار دانشجویان مستعد و صاحب ایده قرار گیرد و آنان بتوانند ایده خود را به محصول تبدیل و در عرصه تولید ثروت و کارآفرینی ایفای نقش کنند.

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد ادامه داد: ایجاد امید و انگیزه نسبت به آینده و همچنین ایجاد فضای کسب‌وکار و مراکزی که بتوانند از طرح‌های دانشجویان حمایت کنند، جزو سیاست‌های اصلی وزارت علوم و به تبع آن بنیادهای دانشگاهی است. ایجاد این مراکز در راستای استفاده از توانمندی دانشجویان است تا آنان که صاحب ایده هستند، اما به دلیل مشکلات مالی توانایی ایجاد کسب‌وکار ندارند، فضا و امکانات مورد نیازشان را در اختیار گیرند و از توانایی خود استفاده و کسب‌وکارشان را به جامعه و صنعت منتقل کنند.

دیگر خبرها

  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم