Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: هزاران فروند هواگرد و پهپاد و موشک را با موتور‌های ساخت ایران آماده بهره برداری است و این موضوع برای نیرو‌های مسلح و کشور بسیار مایه‌ فخر و مباهات است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام دفاع‌پرس، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با حضور در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع از خط تولید موتور ملی اوج بازدید و در جریان آخرین پیشرفت‌ها و دستاورد‌های متخصصین صنعت هوایی وزارت دفاع در حوزه موتور‌های هوایی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



باقری پس از بازدید از مجموعه‌های مختلف سازمان صنایع هوایی از جمله صنعت ساخت و طراحی موتور‌های هوایی، با حضور در جمع مدیران ارشد این سازمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای سازمان صنایع هوایی، از تلاش‌های این مجموعه در راستای اعتلای قدرت دفاعی جمهوری اسلامی قدردانی کرد.   موتور‌های محصولات هوایی، گلوگاهی حساس به لحاظ فناوری
وی با بیان اهمیت موتور به عنوان یک موضوع حیاتی و بسیار مهم در حوزه هواگرد‌ها و موشک‌ها، گفت: موتور‌های محصولات هوایی جزء مهم‌ترین بخش و به عنوان گلوگاهی حساس به لحاظ فناوری هستند که در جهان کشور‌های معدود و انگشت شماری قادر به تولید آن هستند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: جمهوری اسلامی ایران با تلاش متخصصان و دانشمندان متعهد خود به بلوغی رسیده است که توانسته است با اتکال به قدرت لایزال الهی و اعتماد به نفس و اتکا به ظرفیت‌های داخلی به حوزه خطیر طراحی و تولید موتور‌های هوایی پیشرفته وارد شده و هزاران فروند هواگرد و پهپاد و موشک را با موتور‌های ساخت ایران آماده بهره برداری نماید و این موضوع برای نیرو‌های مسلح و کشور بسیار مایه‌ی فخر و مباهات است.

باقری با آروزی فتح قله‌های پیشرفت توسط متخصصین صنعت دفاعی به ویژه متخصصان صنعت طراحی و ساخت موتور‌های هوایی، گفت: همان‌گونه که تدبیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا تأکید بر «قوی شدن» است؛ بی تردید افزایش قدرت دفاعی کشور مولفه‌ی اصلی «قوی شدن» و صنعت طراحی و تولید موتور‌های هوایی نیز از اجزای اصلی این مهم به شمار می‌رود.

باقری با بیان اینکه تولید موتور در کنار ارزش دفاعی از ارزش افزوده اقتصادی نیز برخوردار است، اضافه کرد: تمامی هواگردها، موشک‌ها و ... به مسئله موتور وابسته هستند و این موضوع مهم توجه هر چه بیشتر به این بخش را افزوده است.

باقری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله تحریم‌های نظام استکباری، تصریح کرد: همه‌ی پیشرفت‌های دفاعی به برکت تحریم‌های ظالمانه به نتیجه رسیده است، چرا که این محدودیت‌ها، شکوفایی و خلق فرصت‌های ارزشمند را برای دانشمندان دفاعی ما به ارمغان آورد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به مسئله سرمایه انسانی به عنوان یک موضوع مهم و مورد تأکید فرمانده کل قوا، اظهار داشت: بر اساس این رهنمود، مهم‌تر از ساخت محصول، جوانانی هستند که محصول را طراحی و ساخته اند، باید نسل به نسل دانشمندان مومن، متدین و متخصص به این مجموعه‌ها اضافه شده تا علاوه بر ایجاد ظرفیت‌های کارآمد، دانش جدید نیز به مجموعه‌های دفاعی منتقل شود.   بیشتربخوانید: حسین دهقان به اتفاق همسرش در انتخابات ۱۴۰۰ ثبت‌نام کرد + سوابق و تصاویر سامانه یاور؛ شکارچی موشک‌های ضد رادار دشمن سپاه؛ از بسط عمق استراتژیک ایران تا نگهبانی از انقلاب و دستاورد‌های آن شهید حق‌بین در آیینه فرزند؛ از درایت در حل مسائل تا توصیه به ولایتمداری
اعلام آمادگی سپاه برای برپایی بیمارستان‌های صحرایی

 

انتهای پیام/

برچسب ها: سرلشکرباقری قدرت موشک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرلشکرباقری قدرت موشک رئیس ستاد کل نیرو های مسلح موتور های هوایی تولید موتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!

زی‌سان: فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده روز پنجشنبه پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.

کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.

سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.

فرانک کندال در این باره گفت: «ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی]واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.»

ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.

کندال اضافه کرد: «ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آنها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آنها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آنها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آنها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آنها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.»

نگرانی عمیق در خصوص تسلیحات مجهز به هوش مصنوعی

کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند.

اگرچه نظارت انسانی در استفاده از سلاح‌ها همیشه وجود خواهد داشت، اما نگرانی‌های گسترده و جدی در مورد واگذاری تصمیم مرگ و زندگی به حسگر‌ها و نرم افزار‌ها همچنان به قوت خود باقی است و یک واکنش سیاسی فوری و بین‌المللی می‌طلبد.

روی آوردن ارتش‌ها به هواپیما‌های مجهز به هوش مصنوعی ناشی از نیاز آنان به امنیت، هزینه و نیز قابلیت‌های استراتژیک است.

به عنوان مثال، اگر آمریکا و چین روزی وارد جنگ شوند، ناوگان امروزی نیروی هوایی متشکل از جنگنده‌های گران قیمت و سرنشین‌دار هر دو طرف در سایه پیشرفت‌های فعلی در سیستم‌های جنگ الکترونیک، فضا و نیز دفاع هوایی آسیب پذیر خواهند بود.

نیروی هوایی چین در حال پیشی گرفتن از ایالات متحده و در حال جمع آوری ناوگانی از پرنده‌های جنگی بدون سرنشین است.

tags # اسلحه و جنگ افزار ، هوش مصنوعی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • ناو موشکی سپاه؛ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد
  • فرمانده کل قوا از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • حمله یک پهپاد انتحاری اوکراینی به حامل موشک یدکی برای سامانه پدافند هوایی بوک روس ها (فیلم)
  • عملیات «وعده صادق» سنگین‌ترین ضربه بر پیکره رژیم صهیونیستی بود
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • ۱۲ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه سرنگون شدند
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری