Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر محمدی می گوید سراجی نماینده همه باشگاه‌ ها در فدراسیون است، نه فقط سایپا

مدیرعامل باشگاه پیکان تهران می گوید برخی تلاش ها در پشت پرده در حال انجام است تا انشای حکم به کمیته انضباطی تلقین شود.

به گزارش طرفداری ، اکبر محمدی درباره تنش های پیش آمده بعد از دیدار سایپا و پیکان و ماجرای انجام یک تعویض اضافه تیمش در این بازی عنوان کرد:

واقعیت این است که من دوست نداشتم در این مسائل اظهارنظری انجام بدهم چون مسائل مربوط به اتفاق رخ داده از سوی سایر مقامات تیم فوتبال باشگاه در رسانه ها به طور شفاف بیان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال با گذشت دو روز از این ماجرا احساس می کنم برخی قصه را به سمتی می برند که بوی صداقت و حقیقت نمی دهد.

محمدی ادامه داد:

تفسیر اشتباه سهوی ای که از سوی تیم ما رخ داده، کاملا ساده است. مهم ترین نکته ای که باید در نظر گرفته شود، میزان تاثیرگذاری بازیکنی است که به عنوان تعویضی ششم به زمین رفته است. قطعا کارشناسان داوری و حقوقی که در داخل و خارج از کشور هستند می توانند در این مورد نظر بدهند و ارائه طریق کنند.

مدیرعامل پیکان همچنین گفت:

اینکه مطالبی درباره تکرار بازی یا تغییر نتیجه آن مطرح می شود برای ما عجیب است. همانطور که گفتم اگر میزان تاثیرگذاری بازیکن را در نظر بگیریم و بدانیم که او فقط چند ثانیه به زمین رفته و حتی توپ به پایش هم برخورد نکرده، واضح خواهد بود که حکم کمیته انضباطی نباید به سمت تکرار یا تغییر نتیجه برود.

محمدی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت:

بی تردید بالاترین مرجع فوتبال فیفا است که باید از این مرجع استاندارد استعلام شود.

محمدی درباره بیانیه ای که باشگاه سایپا در این خصوص صادر کرده، بیان کرد:

باشگاه سایپا در بیانیه اش به ما تهمت زده است. آنها اعلام کرده اند در وقفه ایجاد شده برای اینکه پنالتی زده شود، ما از فرصت استفاده کردیم و تعویض ششم را انجام دادیم. این در حالی است که پنالتی در دقیقه 86 زده شده و تعویض ششم ما در دقیقه 97 بوده است. این موضوع تهمت واضح به باشگاه پیکان بوده و از مراجع قانونی قابل پیگیری است. ما آن را مصداق تشویش اذهان عمومی و القای تشکیک می دانیم. از طرفی باشگاه سایپا بسیار عجولانه به قانون استناد کرده و این در حالی است که قانون برای مجلس است و ما در فوتبال مقررات انضباطی داریم.

محمدی در ادامه صحبت هایش گفت:

ماده های 61 و 62 مقررات انضباطی فوتبال کاملا مشخص است و می شود به آن استناد کرد. حتی متخصصان داوری و متخصصان حقوقی فوتبال به جز یک نفر که همیشه ساز مخالفت می زند، همگی متفق القول گفته اند که این مساله نقض قانون توسط تیم داوری بوده است. از طرفی باید میزان حضور این بازیکن در زمین و تاثیرگذاری اش مورد بررسی قرار بگیرد و برای جریمه او رای صادر شود.

مدیرعامل پیکان ضمن ابراز نگرانی از تلاش های برخی افراد برای ایجاد تغییر در حکم کمیته انضباطی تاکید کرد:

من احساس می کنم فدراسیون فوتبال شاید بخواهد با توجه به حضور بعضی از افراد در هیات رییسه فدراسیون فوتبال مسیر دیگری را در صدور حکم خود انتخاب کند. البته این افراد نماینده باشگاه ها در هیات رییسه هستند و باید منافع همه باشگاه ها را در نظر بگیرند، نه فقط باشگاه سایپا.

محمدی در پاسخ به این پرسش که آیا حضور سراجی به عنوان مدیرعامل سایپا در هیات رییسه فدراسیون نگران کننده نیست، گفت:

من از آقای سراجی به عنوان نماینده هیات رییسه انتظار دارم به دنبال استیفای حقوق باشگاه ها باشد. باشگاه سایپا هم یک باشگاه مانند باشگاه پیکان و بقیه باشگاه ها است. همان اندازه که باشگاه سایپا در فدراسیون فوتبال سهم دارد، باشگاه پیکان هم باید مورد توجه قرار بگیرد. بنابراین ایشان و همچنین آقای رضاییان باید مدافع حقوق باشگاه ها در هیات رییسه و فدراسیون فوتبال باشند. فدراسیون فوتبال هم باید بدون جهت داری فقط حق و حقیقت را دنبال کند.

مدیرعامل پیکان ضمن گلایه از اتفاقات رخ داده در برنامه فوتبال برتر و صحبت های مجری این برنامه عنوان کرد:

برنامه گذشته فوتبال برتر به نگرانی ما اضافه کرده است. متاسفانه مجری این برنامه دوشنبه شب به موضوع پیش آمده دامن زد و ماجرا را طوری جلو برد که انگار ایشان رییس کمیته انضباطی است. او به صراحت دو راه را برای صدور حکم پیش روی مسئولان کمیته انضباطی می گذارد و بعد هم بارها تهدید می کند که اگر این دو حالت اتفاق نیفتد، در برنامه های بعدی رییس کمیته انضباطی باید در این خصوص توضیح بدهد! 

محمدی افزود:

متاسفانه برنامه فوتبال برتر حتی اجازه پاسخگویی به بنده به عنوان مدیرعامل باشگاه و بیان نقطه نظرات مان را نیز نداد و این نوع رفتار برای ما قابل تامل است.

اکبر محمدی در ادامه گفت:

من نشانه هایی دارم از اینکه یک شورای رسانه ای ایجاد شده که هدفش القای صدور حکم به سود باشگاه سایپا به فدراسیون فوتبال است. مطمئن باشید اگر خدای ناکرده ماجرا به این سمت برود، می گویم که چه کسانی از دل رسانه ها برای چه باشگاه هایی کار می کنند و چگونه اهداف شان را جلو می برند.

مدیرعامل پیکان صحبت هایش را اینگونه به پایان برد:

تاکید می کنم که ما تابع قانون هستیم و حکم عادلانه ای که کمیته انضباطی صادر کند را می پذیریم و تمکین می کنیم اما اگر خدای ناکرده احساس کنیم تلاش های پشت پرده دراین ماجرا دخیل بوده، قطعا از حق خود نمی گذریم و حتما این پرونده را به خارج از فدراسیون فوتبال ایران خواهیم برد.

اخبار داغ 

فیلم انتقال جنازه بابک خرمدین در چمدان توسط پدر و مادرش + جزییات قتل و عکس ها برترین های قرن با اکبر کارگرجم: دلم نمی آید فقط 3 نفر انتخاب کنم، همه بهترین بودند تخلف آشکار هیات فوتبال تهران در ثبت قرارداد ها/ 2 قهرمانی استقلال پس گرفته می‌شود؟ فرزاد مجیدی: مدیر عامل پرسپولیس روی خط زنده نمی آید چون بلد نیست دروغ بگوید! / فوتبال برتر بررسی شرایط صعود تیم ها به اروپا در لیگ انگلیس؛ اوضاع پیچیده است! سیگار کشیدن پپ گواردیولا در جشن قهرمانی منچسترسیتی / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال مدیرعامل پیکان کمیته انضباطی هیات رییسه باشگاه پیکان باشگاه سایپا فوتبال برتر باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۸۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود

عاملی که در جهان به‌عنوان روح فوتبال شناخته می‌شود، بسیاری از بازی‌های محبوب‌ترین ورزش جهان را به خاطر بدرفتاری افرادی معدود از دست می‌دهد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، برگزاری بازی بدون حضور تماشاگران یکی از جرایم ثابت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال طی فصل‌های گذشته لیگ‌های برتر و دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور بوده است، تیری که گاهی در مواقع حساس و دیدارهای سرنوشت‌ساز شلیک می‌شود و ممکن است در تعیین قهرمان نیز اساسی باشد.

کمیته انضباطی، این حکم را در پی تخلفات قابل توجه هواداران تیم‌ها صادر می‌کند. با این حال تجربه نشان می‌دهد محرومیت فوق، هیچ تأثیری در ایجاد فضای سالم‌تر و کاهش تخلفات در ورزشگاه‌ها ندارد. مثلاً استقلال و پرسپولیس در اولین بازی خانگی خود در نیم‌فصل دوم لیگ برتر به خاطر حوادث دربی فینال جام حذفی تماشاگران خود را به همراه نداشتند، در دربی 103 تهران اما شاهد رفتارهای زننده گسترده‌تری بودیم و این بازی بارها به دلیل پرتاب اشیای هواداران متوقف شد.

محرومیت هواداران شمس آذر

به نظر می‌رسد نبود امکانات لازم برای شناسایی هواداران خاطی، نقش اصلی را در صدور این احکام تکراری و بی‌فایده ایفا می‌کند. وقتی مأموران امنیتی نمی‌توانند تماشاگران متخلف را شناسایی کنند، کمیته انضباطی راهی بهتر از محرومیت تماشاگران یک تیم نمی‌بیند.

در صورتی که دوربین‌های چهره‌زن در ورزشگاه‌های نصب و با متخلفان برخورد شود، دیگر نیازی به محرومیت چند هزار هوادار نیست. استفاده از لیزر که طی چند سال اخیر در ورزشگاه‌ها مُد شده، یکی از دلایل کمیته انضباطی برای محرومیت هواداران است. این در حالی است که در حین بازی، تصاویری از فرد صاحب لیزر منتشر می‌شود. این تصاویر می‌تواند به کمک مأموران امنیتی بیاید و به جای محرومیت همه تماشاگران، می‌توان با کسی برخورد کرد که از لیزر استفاده می‌کند.

مثلاً شمس آذر قزوین به دلیل استفاده تعدادی از هواداران خود از لیزر، نارنجک دستی و سنگ، در دیدار هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر باید در ورزشگاه بدون تماشاگر از پیکان میزبانی کند. در صورتی که اگر مأموران در همان ورزشگاه اقدام به شناسایی و برخورد با هواداران متخلف می‌کردند، چند هزار تماشاگر قزوینی تاوان تخلف چند نفر را نمی‌دادند.

همانطور که پیش‌تر گفته شد، هواداران استقلال و پرسپولیس در دیدار روز 24 اسفند اشیایی به زمین پرتاب کردند که کمیته انضباطی در حکمی جالب توجه، حکم به تخلیه چهار سکوی هواداران در دربی رفت و برگشت سال آینده داد. این در شرایطی است که همان هوادارانی که سیب و سنگ به زمین پرتاب کردند، می‌توانند در جایگاه دیگری بنشینند و همان کار را در دربی‌های سال آینده تکرار کنند!

واکنش هیئت مدیره تراکتور به حمله هواداران به خودروی سرخپوشان

شماره‌گذاری صندلی‌ها، دومین راه برای شناسایی هوادارانی است که رفتار نادرستی در ورزشگاه دارند. یک تماشاگر برای حضور در سالن سینما یا کنسرت، یک صندلی انتخاب می‌کند و پس از پرداخت هزینه بلیت، یک صندلی ویژه برای او در نظر گرفته می‌شود. در صورتی که این تماشاگر روی صندلی دیگری بنشیند، به او تذکر داده می‌شود و وی مجبور است به صندلی انتخاب شده خودش بازگردد.

در صورتی که این رویه در ورزشگاه‌های فوتبال (در مقیاس گسترده‌تر) پیاده شود، با شناسایی منشأ پرتاب سنگ یا لیزر می‌توان متوجه شد که چه کسی تخلف می‌کند تا پس از برخورد با او، یک تیم را از همراهی هواداران خود محروم نکنیم. فوتبالی‌ها جمله معروفی دارند که می‌گویند «تماشاگران روح فوتبال هستند» و این مسئله در بازی‌های بی‌روح دوران کرونا به چشم آمد. مجازات معدود متخلفان به جای انبوه افراد بی‌گناه هم به عدالت نزدیک‌تر است، هم «روح» را از فوتبال نمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعلیق تمام مسابقات «لیگ 2 تهران» به دلیل ضرب و شتم داور
  • عواقب کتک زدن داور در تهران؛ یک لیگ تعلیق شد
  • تعلیق مسابقات لیگ دو تهران به دلیل ضرب و شتم داور
  • قهرمان لیگ برتر ایران همزمان فدراسیون و AFC را تهدید کرد
  • رسوایی در کلمبیا: چاقو پرت کردند، قسر در رفتند!‏
  • قهرمان لیگ برتر و تهدید توامان فدراسیون و AFC!
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • ۲ تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود
  • کتک‌زدن وحشتناک داور در فوتبال تهران+فیلم
  • چهار بازیکن به کمیته‌های انضباطی و فنی فدراسیون بسکتبال دعوت شدند