Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@18:20:51 GMT

کواکبیان: زنان در دولت من نقش ویژه‌ ای خواهند داشت

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۸۶۱۴

کواکبیان: زنان در دولت من نقش ویژه‌ ای خواهند داشت

داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری، زنان را دارای نقش ویژه در دولت احتمالی خود دانست و گفت: حتما دو وزیر و دو معاون رییس جمهوری از زنان در کابینه من حضور خواهند داشت.

به گزارش ایرنا، مصطفی کواکبیان روز سه‌شنبه در نشست خبری با اشاره به ۵٠ برنامه راهبردی، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی حزب مردم سالاری برای انتخابات ۲۸ خرداد ریاست‌جمهوری، گفت: با حل مشکلات ساختاری، اقتصادی و سیاست خارجی به وضعیت ایده‌آل می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری درباره مشکل ساختاری به طرح جمهوریت سوم ارائه شده در حزب اشاره کرد و افزود: وضعیت معیشت مطلوب نیست.  در حزب مردم‌سالاری روی این موضوع کار کارشناسی انجام شده است.  مشکل اصلی کاهش شدید پول ملی و نرخ دلار بیش از ۵٠ برابر ارزش پول ملی است. که بخشی از آن به بانک مرکزی و تحریم‌ها بر می‌گردد. باید استقلال بانک مرکزی حفظ شود و ما برای آن برنامه داریم.  

کواکبیان رویکرد حزب مردم‌سالاری را سوسیال دموکراتیک ارزیابی قلمداد کرد و ادامه داد: نوسانات بازار بورس نیاز به ساماندهی دارد و یارانه نقدی نیز باید به این شیوه پرداخت شود.  برای طرح کارت رفاه ملی را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در آن حداقل معیشت، بهداشت و آموزش و... یک خانواده ایرانی در آن در نظر گرفته شده است. حزب مردم سالاری خود را سوسیال دموکرات می‌داند.

وی تصریح کرد: ما به بازار آزاد اعتقاد داریم اما نه به‌شکلی که معیشت مردم در تنگنا قرار گیرد.  

کواکبیان درباره مشکلات در عرصه بین الملل و دیپلماسی خارجی، گفت: لغو کامل تحریم‌ها نسخه شفابخش مشکلات داخلی هم است و در صورتی اتفاق می افتد که رابطه ایران را با جامعه بین المللی تعریف کنیم و مذاکره با آمریکا را تابو اعلام نکنیم.  قدرت‌هایی چون چین و روسیه به رغم روابط خصمانه با آمریکا قطع نشده است.  

دبیرکل حزب مردم‌سالاری، دفاع از حقوق شهروندی، حاکمیت قانون، پاسخگو کردن دولت و شفاف سازی را از سایر برنامه‌های حزب عنوان کرد.  

وی سایر برنامه‌های حزب مردم سالاری اینطور عنوان کرد: کاهش وابستگی کشور به فروش نفت، توسعه ارتباطات اقتصادی به ویژه با ١۵ کشور همسایه، توسعه صادرات غیر نفتی، توسعه صنایع زود بازده، استفاده از ظرفیت‌های استانی برای رفع مشکلات ملی و استانی، احیای تولید کالاهای سنتی ایران، جلوگیری از خصولتی کردن اقتصاد با خصوصی سازی درست، پیگیری مطالبات صنفی معلمان آموزش و پرورش و استادان، تصویب قانون مطبوعات و ساماندهی آن، تحول در نظام سلامت جلوگیری از اعتیاد جوانان و نوجوانان، هدفمند کردن آموزش جامعه، پیگیری مطالبات مددکاران و معلولان جامعه و تکریم جانبازان از سایر برنامه‌های خزب است.

کواکبیان، زنان را دارای نقش ویژه در دولت احتمالی خود دانست و ادامه داد: حتما دو وزیر زن در کابینه خواهم داشت و دو معاون رییس جمهوری هم از زنان خواهند بود.

این داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری درباره ثبت نام اسحاق جهانگیری و علی لاریجانی در رای داوطلبی در انتخابات ریاست‌جمهوری،  خاطرنشان کرد: ما در جبهه اصلاحات سه تصمیم قطعی گرفتیم اینکه نخست داوطلب منتخب ما قطعا از درون جبهه اصلاحات باشد. دوم اینکه تلاش می‌کنیم راههای افزایش مشارکت گسترده را فراهم کنیم و اینکه داوطلب نهایی جبهه اصلاحات را پس از اخذ نظرسنجی انتخاب کنیم.  

کواکبیان در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره پیش بینی رقابت اصلی انتخابات ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: باید تاکید کنم که در انتخاب رییس جمهوری ۲۸  خرداد نباید عنصر حضور مردم را فراموش کرد و اگر مردم بالای ۶٠ درصد حضور داشته باشند اصلاح‌طلبان پیروز میدان هستند و تمام معادلات تغییر می‌کند و اگر مثل مجلس یازدهم نرخ مشارکت زیر ۶٠ درصد باشد جناح مقابل پیروز می‌شود و باید مشارکت بالا در انتخابات شکل بگیرد.

این داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایرنا درباره مقصر وضعیت موجود جلوه دادن دولت از سوی داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری، اضافه کرد:  بی انصافی است که بگوییم تمام مشکلات بر عهده دولت است و این موضوع با توجه با درگیر بودن دولت با تحریم‌ها باید منصفانه سنجیده شود.

کواکبیان درباره کناره‌گیری‌اش به نفع نامزد دیگر گفت: نامزدهای نهایی روز یکشنبه بررسی و در  جلسه جبهه اصلاحات ایران مقرر شد داوطلب نهایی پس از مناظره‌ها و نظرسنجی میدانی انتخاب شود.

کواکبیان ادامه داد: سال ۸۴ احمدی نژاد را اصلاح‌طلبان روی کار آوردند زیرا ۴ نامزد داشتند و هیچکدام کنار نرفتند و احمدی نژاد رای آورد و ما دیگر نمی‌خواهیم تجربه سال ۸۴ تکرار شود بنابراین سایر نامزدهای اصلاح‌طلب به نفع نامزد اصلی کنار می روند.

لینک کوتاه: asriran.com/003IAC

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری حزب مردم سالاری جبهه اصلاحات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۸۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

به گزارش ایلنا، وی در گفتگو با خبرنگاران، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد، ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود، ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس