Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان با بیان اینکه وقایع فرهنگی غنی و مهمی در همدان روی می‌دهد، تاکید کرد: این رویدادها باید در سطح ملی و کلان اطلاع رسانی شود تا استان به جایگاه واقعی خود در کشور برسد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی روز سه شنبه در دیدار با شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان همدان اظهار داشت: روابط عمومی نیازمند مولفه هایی همچون سرعت، دقت و امانتداری است و تلاش فعالان این عرصه باید منجر به ایجاد اعتماد در مخاطبان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایجاد حس اعتماد در مخاطب کار سختی است، افزود: در برخی موارد مردم به نوع گزارش‌ها اعتماد نمی‌کنند و لازمه تحقق این مساله و رفع این مشکل امانتداری است که باید به درستی رعایت شود. 

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه دستگاه‌ها در کنار گزارش دستاوردهای خود، باید به نقاط ضعف خود نیز بپردازند، تصریح کرد: یکی از وظایف مهم روابط عمومی‌ها، احصا نقص‌ها و مشکلات و گزارش آنها برای رفع کمبودها است.

آیت الله شعبانی موثقی، سواد رسانه‌ای را یک ضرورت در جامعه دانست و گفت: دنیای امروز، جنگ بین روایت‌ها و جنگ شناخت‌ها است که به دنبال تصرف اذهان و فکر مردم هستند و اگر سواد رسانه‌ای وجود نداشته باشد، اهل مکر و خدعه بر جامعه حاکم خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: هر چه سواد رسانه ای کمتر باشد، فریب‌ها پررنگتر می شود هرچند به صورت تجربی سواد رسانه‌ای در بین مردم شکل گرفته است، اما نیازمند آموزش آن در سطح جامعه به صورت تخصصی هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به نقش روابط عمومی‌ها و رسانه در عرصه مقابله با کرونا، اظهار داشت: اتفاق خوبی که در مقابله با این ویروس منحوس روی داد این بود که فضای اطلاع رسانی‌ها توانست زمینه ساز همراهی مردم باشد و مهم‌ترین آن استفاده از ماسک بود که در بعضی از گزارش ها شاهد رعایت ۸۰ درصدی مردم بودیم.

آیت الله شعبانی در ادامه با گلایه از اینکه برخی وقایع مهم همدان در سطح ملی مطرح نمی‌شود، گفت: ۳۰ مهر سال ۵۷ اتفاق بزرگی روی داد که کمتر در سطح ملی به آن پرداخته شد و یا در روز قدس سال ۶۱ در یک روز ۱۸ نفر در بمباران رژیم بعث در همدان به شهادت رسیدند که نزدیک به ۸۰ نفر از شهدا جزو راهپیماییی کنندگان و نمازگزاران بودند.

او تصریح کرد: در سال‌های گذشته نیز آیین هایی مثل یادبود شهید سلیمانی و حتی نماز عید فطر امسال را نیز نتوانستیم به طور شایسته ای در سطح ملی و کلان معرفی کنیم که ارتقای وضعیت اطلاع رسانی در استان نیازمند ترقی فرهنگ جامعه است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روابط عمومی ها نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان روابط عمومی ها سواد رسانه ای سطح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۹۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است

به گزارش خبرآنلاین البرز، مجتبی عبداللهی در مراسم شورای اطلاع رسانی استان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش های اصحاب رسانه در راستای افزایش مشارکت مردم در انتخابات، افزود: همه به این باور رسیده ایم که دولت محترم سیزدهم برای جبران کاستی ها، ارتقا زیرساخت ها و سرانه ها و کسب رضایتمندی مردم، مصمم است و تلاش می کند.

وی ادامه داد: امسال بنا بر منویات حکیمانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی ) سال جهش تولید با مشارکت مردم، نام گرفت.

عبداللهی گفت: بر این اساس باید تمامی ظرفیت های خود را در راستای تحقق این هدف بزرگ متمرکز کنیم و بسترهای مشارکت مردم را فراهم کنیم.

وی افزود: در انتخابات اسفند ماه گذشته، دست در دست هم دادیم و با آگاهی بخشی و امیدآفرینی، مردم را از حق و تکلیف خود در انتخابات آگاه کردیم که مانع تحقق اهداف برنامه ریزی شده دشمنان شد.

استاندار البرز گفت: براین اساس از اصحاب محترم رسانه انتظار می‌رود همچنان در کنار ما باشند تا دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی را نیز با سربلندی برگزار کنیم.

وی همچنین شرایط البرز بعنوان استانی که از سال ۸۹ استقلال یافت تشریح کرد و در ابعاد مختلف به نیازها، مطالبات، ظرفیت ها، سرانه ها و زیرساخت های آن پرداخت.

عبداللهی ادامه داد: البرز مهاجرپذیر ترین و متراکم ترین استان کشور است در حالی که تنها نیم درصد از مساحت خاک کشور را داراست.

وی گفت: یکی از مهمترین مصوبات سفر اول رییس جمهور محترم و همچنین سفر رئیس محترم قوه قضائیه به استان، انتقال زندانیان و تخلیه زندان رجایی شهر بود که محقق شد و این زندان بزرگ و ملی از بافت شهری کرج خارج شد.

استاندار البرز افزود: مجموعه ساختمان های زندان بزودی به یک مکان فرهنگی تبدیل می شود و اراضی مربوط به استان نیز در راستای مولدسازی در عمران و آبادانی استان صرف می شود.

وی با بیان اینکه سرانه تخت بیمارستانی در کشور ۱.۸ درصد و در البرز حدود ۹ دهم به ازای هر هزار نفر است، گفت: ۲۰ بیمارستان شامل ۱۲ تا دولتی و ۸ تا خصوصی با ۲ هزار و ۲۰۰ تخت بیمارستانی در البرز مستقر هستند و برای رسیدن به میانگین کشوری و جمعیت استان به بیش از ۲ هزار تخت بیمارستانی دیگر نیز نیاز داریم که با توجه به تسریع در روند پیشرفت پروژه ها تا پایان دولت سیزدهم محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه البرز در سرانه های آموزشی و پرورشی، محروم ترین استان کشور است، گفت: این استان ۵۲۰ هزار دانش آموز و ۵۰ هزار معلم دارد و تمامی مدارس استان دوشفیته و کلاس ها با جمعیت بالای ۳۲ نفر تشکیل می شود و اگر بخواهیم همه مدارس یک شیفت و کلاس ها ۳۰ نفره شود به حدود هزار مدرسه نیاز داریم.

عبداللهی افزود: خدا را شاکریم که اکنون به تعهدات خود عمل کرده و ۱۲۰ مدرسه با مشارکت دولت و خیرین به آموزش و پرورش استان تحویل داده و تا پایان دولت سیزدهم این رقم از ۲۰۰ مدرسه نیز عبور خواهد کرد.

در پایان این نشست از اعضای شورای اطلاع رسانی دولت در استان و اسماعیل حیدرپور سرپرست خبرگزاری خبرآنلاین در استان البرز نیز تقدیر شد

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899399

دیگر خبرها

  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  •  ارتقای سواد سلامت مردم/ محور کار شورای سلامت، سند جامع سلامت باشد
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • ارتقای روابط تجاری با افتتاح یک مسیر ریلی جدید + فیلم