Web Analytics Made Easy - Statcounter

زضا اردکانیان گفت: امسال کاهش بارش‌ها سبب شده با کاهش ۳ هزار و ۲۰۰ مگاواتی تولید برق نسبت به پارسال روبرو شویم که همین موضوع ضرورت توجه جدی‌تر به مصرف بهینه آب و انرژی را بیشتر می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت نیرو، رضا اردکانیان، وزیر نیرو روز سه شنبه در مراسم افتتاح طرح‌های هفته هفتم پویش هر هفته #الف ب-ایران گفت: تصویب بیش از 3200 میلیارد تومان منابع برای اجرای طرح‌های آبرسانی اضطراری اطمینان لازم برای اجرای این طرح‌ها را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: اجرای طرح‌های آب رسانی اضطراری در استان‌های تحت تنش سبب می‌شود که بتوان آب موردنیاز مردم در این استان‌ها را به موقع تامین کرده تا مردم نگرانی نداشته باشند.

وزیر نیرو گفت: امسال کاهش بارش‌ها سبب شده با کاهش 3 هزار و 200 مگاواتی تولید برق نسبت به پارسال روبرو شویم که همین موضوع ضرورت توجه جدی‌تر به مصرف بهینه آب و انرژی را بیشتر می‌کند.

اردکانیان ادامه داد: ضرورت دارد هم دستگاه های اجرایی کشور و هم مردم در استفاده از وسایل سرمایشی که نقش مهمی در مصرف آب و انرژی دارند دقت بیشتری به خرج دهند تا بتوان تابستان امسال را بدون دغدغه و نگرانی پشت سرنهاد.


 افتتاح 290 طرح مهم و بزرگ صنعت آب و برق تا پایان امسال


وی افزود: وزارت نیرو امسال برنامه به ثمر رساندن 290 طرح بزرگ و مهم صنعت آب و برق را در قالب پویش #هر هفته الف_ب_ایران به طور جدی دنبال می‌کند.

وزیرنیرو خاطرنشان کرد: امروز هفته هفتم پویش #هر هفته الف_ب_ایران است که تاکنون و از ابتدای امسال 35 پروژه مهم آب و برق را به بهره برداری رسانده است.

اردکانیان سرمایه گذاری انجام شده برای این طرح ها را حدود 8هزار میلیاردتومان اعلام کرد و گفت: امید است تا هفته آخر اسفندماه امسال همه این طرح ها به بهره برداری برسد.

وی افزود: بهره برداری از 4 سد مخزنی، نیروگاه های حرارتی و غیرحرارتی، تصفیه خانه های آب و فاضلاب و آبرسانی روستایی از جمله مواردی است که در قالب این پویش به بهره برداری خواهند رسید.

وزیر نیرو امسال را خشک‌ترین سال 50 سال اخیر دانست که باید در مدیریت مصرف آب و انرژی جدی‌تر عمل کرد.

اردکانیان با بیان اینکه امیدوارم با رعایت ملاحظات بهداشتی، دیگر پیک یا موج جدیدی در موضوع کرونا نداشته باشیم، افزود: همه مراقب باشیم به ویژه در فصل انتخابات تا انتخابات باشکوه و فراموش نشدنی را با حضور گسترده همه مردم برگزار کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کاهش تولید برق خشکسالی طرح های آبرسانی بهره برداری آب و انرژی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۰۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق