Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«منصور حقیقت‌پور» روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار کرد: دولت آینده باید دولتی کارآمد، دونده، پرکار، جوان و پرنشاط باشد. اگر دولت ‌آینده این ویژگی‌ها را داشته باشد، می‌توانیم بسیاری از موانع را از سر راه بردارد.

وی اضافه کرد: دولت آینده باید دولتی هماهنگ در تمامی اجزا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی اجزای مختلف دولت باید هم آوا بوده و در یک مسیر حرکت کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم ادامه داد: ما نیازمند کارآمدی در مدیریت کلان اجرایی در جای جای وزارتخانه‌ها هستیم. باید این ویژگی‌ها را براساس خواسته‌هایی که رهبر معظم انقلاب از دولت آینده دارند، همسان‌سازی کنیم تا شاهد تولد دولتی جدید به عنوان یک پدیده نو برای رفع مشکلات و موانع جاری کشور باشیم.

وی درباره ویژگی‌های لاریجانی برای تصدی پست ریاست جمهوری گفت: لاریجانی هم امنیت را خوب می‌شناسد و هم سیاست، فرهنگ، برنامه ریزی و مدیریت را با تمامی وجود بلد است. هرکدام از کاندیداها این ویژگی‌ها را دارند، عرضه کنند؛ ولی هیچ کدام از این کاندیداها مانند آقای لاریجانی نسبت به تمامی امور مسلط و کاربلد نیستند.

وی پرکاری، انضباط فکری و برنامه‌محوری را از ویژگی‌های لاریجانی برشمرد و افزود: برخلاف اظهارات برخی از داوطلبان ریاست جمهوری، دولت لاریجانی ادامه دهنده راه دولت روحانی نخواهد بود و وی اشکالات این دولت را کاملا می‌داند و حتما دولت وی برپایه تولید یک پدیده اجرایی قوی خواهد بود.

نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: در دولت لاریجانی افرادی قوی برسرکار خواهند آمد تا بتوانند مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را با قوت، خلوص، دوندگی، رفتار جهادی و مهربانی با مردم و جدا نکردن صف خود از ملت حل کنند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خردادماه برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: منصور حقیقت پور لاریجانی انتخابات ویژگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۱۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی
  • برنامه برای انضباط بخشی بیشتر در جهت روانسازی ترافیک
  • (ویدیو) ضرغامی: هر دولتی مردم را شاد کند موفق است
  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند
  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری میهمان کودکان اراکی
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • داشتن عزم راسخ برای دفاع از آرمان‌ها ویژگی نیروهای مسلح است