Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از  سایت رسمی فدراسیون فوتبال، نشست هیات رئیسه فدراسیون فوتبال امروز (سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه) با حضور شهاب الدین عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال، حیدر بهاروند، رئیس سازمان لیگ، منصور قنبرزاده، سرپرست دبیرکلی، محمدرضاکشوری فرد، دبیر سازمان لیگ، هوشنگ نصیرزاده و حبیب الله ابوالحسن شیرازی اعضای هیات رئیسه در محل سازمان لیگ فوتبال برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی خادم در ابتدای این جلسه ضمن اشاره به شرایط ویژه فوتبال کشور گفت: ما در بیش از یک سال گذشته با نحیف تر شدن فوتبال مواجه شدیم که دلیل این امر شیوع کووید ۱۹، مشکلات مالی و بلاتکلیف بودن فدراسیون و اساسنامه از عوامل مهم و اثرگذار در این موضوع بودند. برگزاری رقابتهای لیگ های مختلف کشور در مجموع کار دشواری است، اما امسال در این شرایط بحرانی رقم خورد که البته سازمان لیگ و عوامل برگزاری فداکارانه از عهده آن برآمدند و از این جهت نمی توان منکر نقش مهم و استراتژیک سازمان لیگ شد.  فدراسیون فوتبال وظیفه ای جز گسترش و توسعه فوتبال در استانها و ساماندهی تیم های ملی ندارد و این در شرایطی است که در بخش های گوناگون از جمله پزشکی، رسانه ای، تیم های ملی و … با مشکلات عدیده مواجه هستیم. بحمدلله لیگ حتی در شرایط گسترش کرونا هم با مدیریت خوبی برگزار شد و در حال حاضر مشکلات مالی تیم ملی نیز تا حدی حل شده است.

رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه با اشاره به اتفاقات دو هفته اخیر لیگ برتر بر موضوع شفافیت و عدالت تاکید کرد و گفت: از ارکان قضایی فدراسیون خواستم در این موضوع عدالت را مد نظر قرار داده و بدون جانبداری و عدم تضییع حق هیچ کس از طرفین به موضوعات رسیدگی کند. این فدراسیون توصیه پذیر نیست. شان و جایگاه ارکان قضایی فدراسیون باید حفظ شود و بتوانند بدون دخالت رئیس به کار خود بپردازند.

عزیزی خادم اضافه کرد: برای نخستین بار تمام فرصت های تجاری فوتبال شناسایی و توسط کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری شد که در قالب های آگهی تجاری در وب سایت رسمی فدراسیون فوتبال از امروز در دسترس قرار گرفته است و از همین جا از همه فعالان اقتصادی دعوت می کنم تا با سنجش شرایط به عنوان شریک اقتصادی فدراسیون پیشگام شوند. بخش قابل توجهی از این درآمدها نیز برای توسعه فوتبال در استانهای کم برخوردار و پروژه های گرس روت هزینه خواهد شد. افزایش کارآیی نیروی انسانی از اولویت های ماست و به همین دلیل در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مصوب شد حقوق کارکنان فدراسیون تا چهل درصد افزایش یابد.

وی در ادامه یکی دیگر از موارد مهم را فوتبال بانوان معرفی کرد و گفت: واقعیت آن است که در همه این سالها فوتبال بانوان به اندازه ظرفیت های آن دیده نشده و تمام تلاش ما این است که این ابرپدیده اجتماعی در بین جامعه زنان کشور که نیمی از جمعیت ایران هستند، به شکل پایدار و متکثر رشد کند. با این کار فوتبال در دل خانواده ها وارد می شود و حاصل این موضوع حتی تقویت فوتبال مردان خواهد بود.  برهمین مبنا سازمان لیگ تشکیل تیم های بانوان توسط باشگاههایی که در رقابت لیگ کشور تیمداری می کنند را در دستور کار قرار دهد. ضمن آنکه باید موضوع آکادمی های باشگاههای فوتبال جدی تر و مطابق با استانداردهای بین المللی تحت نظارت و رسیدگی قرار بگیرد.

 بر همین اساس برای کمک به رشد استعدادیابی از سازمان لیگ می خواهم تا بخشی از هزینه های باشگاهها به رده های سنی نونهالان و نوجوانان اختصاص یابد و در این موضوع نظارت دقیق صورت پذیرد. ما در چند هفته آینده عملیات ساخت و تجهیز یکی از معظم ترین کمپ های استعدادیابی کشور را در یکی از استانهای نیمه برخوردار آغاز می کنیم تا این مجموعه بتواند استعدادهای ناشناخته فوتبال در این استان و استانهای کم برخوردار دیگر را کشف و معرفی کند.

رئیس فدراسیون با اشاره به اهمیت رده سنی جوانان نیز گفت: برای بالا رفتن انگیزه بازیکنان جوان بازیهای لیگ جوانان نیز پیش از شروع بازی تیم های بزرگسالان باشگاهها در همان روز و طبق همان برنامه برگزار شود.

رئیس مجمع سازمان لیگ در بخشی دیگری از صحبت های خود خواستار بازنگری در قانون منع جذب مربیان و بازیکنان خارجی شد و به هیات رئیسه سازمان لیگ ماموریت داد تا این موضوع را مورد بازنگری قرار داده و پیشنهاد کرد در صورت لغو این قانون،  مصوبه ای باشگاهها را ملزم کند که ۱۰ درصد از مبلغ جذب بازیکنان و مربیان خارجی در آکادمی ها هزینه شود. ضمن آنکه سازمان لیگ استاندارد جذب بازیکنان و مربیان خارجی را ارتقا داده و آن را به قوانین کشورهای توسعه یافته فوتبال نزدیک کند. اما جذب مربی و بازیکن خارجی را منوط به تعیین روندی کرد که پرونده های بین المللی جدید برای فوتبال ایران ایجاد نشود. در این جلسه عزیزی خادم پیشنهاد کرد صندوقی در سازمان لیگ ایجاد شود که تضمین های مالی لازم جهت جذب بازیکنان و مربیان خارجی از باشگاهها گرفته شده و در صورت عدم  اجرای تعهدات توسط باشگاهها، دستمزدها از این محل پرداخت شود.

وی ادامه داد: ما در بخش های مختلف کشور از جلمه نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد از مشاوران خارجی بهره می گیریم. یکی از برنامه های کوتاه مدت ما این است که تا پیش از آغاز رقابت های فصل جدید لیگ برتر دو مشاور خارجی جهت اصلاح ساختار و برنامه ریزی استخدام شوند و بدون دخالت و تنها با ارائه نظرات مشورتی با تعیین نقشه راه درست و استاندارد هزینه های باشگاهی ما را در بلندمدت کاهش دهند. باید بگویم بروزرسانی دانش، تجربه و افزایش سطح آموزش در همه رده ها یکی از اولویت های ماست. به همین منظور ما در حال بررسی استخدام مدیر فنی خارجی در رده های پایه هستیم و نباید یادمان برود برنامه و متدهای جدید فوتبال ما را ایمن می کند.

در این جلسه موضوع استفاده از تکنولوژی VAR در رقابت های فصل آینده لیگ برتر مورد بحث واقع شد و مقرر شد تا حیدر بهاروند به عنوان رئیس سازمان لیگ گزارش جامعی در خصوص اجرایی کردن این پروژه ارائه دهد.

هیات رئیسه سازمان لیگ نیز موظف شد موضوع ارتقای نظارت بر آکادمی باشگاهها و قانون منع جذب مربیان و بازیکنان خارجی را بررسی کرده و در جلسه بعدی تصمیم گیری در این باره را در دستور کار قرار دهد. در پایان این نکته نیز به تصویب اعضای حاضر در جلسه رسید تا سازمان لیگ پیشنویس موافقت نامه همکاری این سازمان و فدراسیون فوتبال را برای یکسال پیشرو آماده و ارائه کند.

انتهای پیام/

 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فوتبال فدراسیون سازمان لیگ لیگ برتر فدراسیون فوتبال هیات رئیسه عزیزی خادم سازمان لیگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین افزود که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می‌دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین‌المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین‌المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیش‌تر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

همچنین «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

کد خبر 750492

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • طالبان خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • کرمان زیرساخت‌های برگزاری مسابقات بین‌المللی فوتبال را دارد
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • ورودرئیس فدراسیون فوتبال به کرمان
  • ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید
  • ویسی:فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید