Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-19@09:49:16 GMT

تولید ۱۴۵ میلیون دُز واکسن ایرانی تا آخر سال

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۲۷۴۹

تولید ۱۴۵ میلیون دُز واکسن ایرانی تا آخر سال

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: این امیدواری وجود دارد که از اول خردادماه بخشی از واکسن‌های تولید داخل برای تزریق آماده و تا پایان سال حدود ۱۴۵ میلیون دُز واکسن کرونای تولید داخل آماده شود.

به گزارش مشرق، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون و ارائه گزارش جامع واکسیناسیون کرونا توسط وزارت بهداشت اظهار داشت:‌ براساس گزارشی که مسئولان وزارت بهداشت امروز در کمیسیون ارائه دادند، تاکنون حدود ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار دُز واکسن کرونا خریداری و وارد کشور شده که میزان قابل توجهی از آنها در یکی دو روز اخیر وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این رقم، یک میلیون دُز واکسن اهدایی سینوفارم نیز از طریق هلال‌احمر وارد کشور شده و همچنان هم خرید و واردات واکسن به تدریج در حال انجام است که در مجموع ۴ میلیون و ۴۵۰ هزار دُز می‌شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر واردات واکسن خارجی، پنج شرکت داخلی تولیدکننده واکسن نیز همچنان در حال کار هستند و اطلاعات کامل واکسن‌های تولیدی‌شان را به سازمان غذا و دارو ارائه داده‌اند و این امیدواری وجود دارد که با تولید واکسن‌های «کوو ایران برکت، انستیتوپاستور، فخرا و رازی» روند واکسیناسیون کرونا در هفته‌ها و ماه‌های آینده توسعه پیدا کند.

تزریق ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دُز واکسن تاکنون/ تولید ۱۴۵ میلیون دُز واکسن ایرانی تا پایان سال

شهریاری تصریح کرد: این امیدواری وجود دارد که از اول خردادماه بخشی از واکسن‌های تولید داخل برای تزریق آماده شود و پیش‌بینی مسئولان وزارت بهداشت نیز این است که تا پایان سال حدود ۱۴۵ میلیون دُز واکسن کرونای تولید داخل آماده شود که براساس این پیش‌بینی می‌توانیم از ابتدای مهرماه واکسیناسیون عمومی را به طور گسترده شروع کنیم.

وی با اشاره به آمار واکسن‌های تزریق شده در هفته‌های اخیر گفت: براساس گزارش ارائه شده، تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دُز واکسن تزریق شده و روند واکسیناسیون نیز به صورت آنلاین و لحظه‌ای رصد می‌شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه به تدریج مدیریت روند واکسیناسیون در حال بهتر شدن است، اظهار داشت: کاری که جمهوری اسلامی انجام داد و در دنیا بی‌نظیر بوده است، این بوده که واکسیناسیون را از افراد مسن و پیر شروع کرده و به تدریج به سنین پایین می‌آید و این ناشی از فرهنگ ملی و دینی ما است که برای سالمندان جایگاه ویژه‌ای قائل هستیم در حالی که در بسیاری از کشورهای مدعی حقوق بشر حتی اگر دستگاه اکسیژن بر صورت فرد سالمند بوده آن را جدا می‌کرده و به فرد جوان‌تر می‌داده‌اند.

شهریاری تصریح کرد: در واکسیناسیون صورت گرفته تاکنون کمترین عارضه را داشته‌ایم و کمتر از یک درصد مرگ و میر ناشی از تزریق واکسن در خانه سالمندان ما  اتفاق افتاده است.

واکسن فعلا به صورت دولتی وارد می‌شود

وی همچنین درباره موضوع واردات واکسن توسط بخش خصوصی نیز عنوان کرد: در این رابطه خود آقای رئیس جمهور هم حرف قبلی‌اش را تصحیح کرده؛ چون واردات گسترده واکسن توسط بخش خصوصی نگرانی پولی شدن واکسیناسیون در شرایط اپیدمی کرونا را پیش می‌آورد، لذا فعلاً واکسن به صورت دولتی وارد می‌شود و اگر بخش خصوصی هم موفق به واردات شود، باید تحویل دولت بدهد تا وزارت بهداشت آن را در چارچوب اولویت‌های تعریف شده تزریق کند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنین با تأکید بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها و ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت گفت: گزارش کمیسیون در خصوص تخلفات ستاد کرونا و بی‌توجهی آن به تذکرهای وزارت بهداشت در ایام عید نوروز در مرحله جمع‌آوری و تکمیل مستندات قرار دارد و احتمالاً تا اواخر هفته آینده تکمیل شده و برای اعمال ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس تحویل هیأت رئیسه خواهد شد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انفجار افغانستان فلسطین سازمان غذا و دارو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حسینعلی شهریاری ستاد ملی مبارزه با کرونا انستیتو پاستور واکسیناسیون کرونا رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت تولید داخل هزار د ز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجراجویی یک کاندیدا در انتخابات آمریکا؛ رابرت کندی جونیور کیست؟

به گزارش جماران، یورونیوز در گزارشی نوشت: آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ شاهد رقابتی تکراری خواهد بود که تاکنون شمار زیادی از رأی‌دهندگان این کشور را به شوق وانداشته است.

از همین رو تأثیر نامزدهای مستقل بر نتیجه انتخابات ماه نوامبر شاید در چند دهه گذشته بی‌سابقه باشد. یکی از معروف‌ترین نامردهای مستقل، «رابرت اف‌کندی جونیور» است که نام معروفش به او کمک کرده است.

کارزار انتخاباتی کندی جونیور توانسته است توجه بخشی از شهروندان آمریکا را به سمت این نامزد مستقل جلب کند. 

رابرت اف کندی جونیور کیست؟

کندی جونیور ۷۰ ساله یکی از اعضای خانواده سیاسی معروف آمریکا و برادرزاده «جان اف کندی»، رئیس جمهوری پیشین آمریکا است که ترور شد. پدرش، رابرت اف کندی دادستان کل پسشین آمریکا و سناتور نیویورک بود که او نیز ترور شد.

کندی جونیور به عنوان یک فعال سیاسی، نویسنده و وکیلی که برای اهداف زیست محیطی مانند آب پاک مبارزه می‌کند، مشهور شده است. این شخصیت مخالف واکسن کرونا به عنوان یک نظریه‌پرداز توطئه هم مشهور است.

برخی از اعضای خانواده او به طور علنی از نظرات جنجالی او انتقاد کرده‌اند. ده‌ها نفر از اعضای خانواده او با جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در مراسم جشن «سنت پاتریک» در کاخ سفید عکس یادگاری گرفتند، عکسی که خواهرش، کری کندی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

رابرت کندی با «شریل هاینس»، بازیگر ازدواج کرده است.

کارزار انتخاباتی کندی جونیور چگونه به نظر می‌رسد؟

نیاز کندی جونیور به جمع‌آوری هزاران امضا برای ورود به رقابت‌های انتخاباتی، او را به مکان‌هایی کشانده است که به ندرت نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا دیده می‌شوند، از جمله هاوایی، وایومینگ و ویرجینیای غربی.

در رویدادهایی در فینیکس و لاس وگاس، صدها نفر از هواداران او ساعت‌ها منتظر ورودش بودند. کندی جونیور افرادی را جذب کرده است که بسیاری از آن‌ها به‌طور گسترده به گفتگوهای او در پادکست‌ها یا یوتیوب گوش داده‌اند.

کندی جونیور با صدایی آرام و خشن و گاهی اوقات با وقفه که نتیجه یک بیماری نادر حنجره به نام «دیسفونی اسپاسمودیک» است، صحبت می‌کند.

او در مورد چه موضوع‌هایی صحبت می‌کند؟

کندی جونیور خود را به عنوان یک فرد حقگو و شجاع که برای دفاع از طبقه متوسط با شرکت‌های قدرتمند می‌جنگد، معرفی کرده است. او به شکایت‌هایش علیه شرکت‌های بزرگ مانند مونسانتو و دوپون اشاره می‌کند که در آن‌ها برنده شده است.

کندی جونیور در ماه فوریه در لاس وگاس با تأکید بر این که او می‌تواند آمریکا را درست کند، گفت که از همه سازمان‌ها و شرکت‌ها که سیاستمداران را «مرعوب» می‌کنند، شکایت کرده‌ است.

او همچنین از حمایت آمریکا از اوکراین و حمایت این کشور از جنگ اسرائیل علیه حماس انتقاد کرده است. این نامزد مستقل می‌خواهد هزینه‌های نظامی و مراقبت‌های پزشکی را به دلیل تأثیرشان بر بودجه آمریکا کاهش دهد. او می‌خواهد با افزایش هزینه‌های مسکن مقابله کند تا جوانان بتوانند از پس خرید خانه برآیند.

کندی جونیور هوادارن زیادی از میان افرادی پیدا کرده است که مخالف اعمال نفوذ شرکت‌های بزرگ، به‌ویژه شرکت‌های داروسازی بر دولت هستند.

او از دیدگاه‌های بحث‌برانگیز خود درباره امور سلامت از جمله واکسن‌ دست برنداشته است. او می‌خواهد سازمان‌های بهداشت عمومی آمریکا را منحل کند و می‌گوید که بلافاصله به مؤسسه ملی سلامت اعلام خواهد کرد که تحقیقات را از بیماری‌های عفونی و واکسن‌ها به سمت بیماری‌های مزمن متمرکز کند.

کندی جونیور اصرار دارد که بگوید ضد واکسن نیست و مدعی است که هرگز به مردم نگفته است که از واکسیناسیون خودداری کنند. البته او بارها مخالفت خود را با واکسن‌ها آشکار کرده است. او در یک پادکست با بیان اینکه «هیچ واکسنی وجود ندارد که ایمن و مؤثر باشد»، از مردم خواست در برابر دستورالعمل‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در مورد زمان واکسیناسیون کودکانشان مقاومت کنند.

این در حالی است که بسیاری از دانشمندان مستقل بر مزایای واکسن زدن تأکید دارند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که واکسن‌ها سالانه از مرگ ۵ میلیون نفر جلوگیری می‌کنند.

آیا کندی جونیور می‌تواند در انتخابات پیروز شود؟

آمریکا سابقه طولانی در رد نامزدهای مستقل در انتخابات ریاست جمهوری دارد. آخرین رئیس جمهوری که بدون حمایت یک حزب در انتخابات پیروز شد، جورج واشنگتن بود که این اتفاق هم پیش از شکل‌گیری احزاب سیاسی در این کشور رخ داد. آبراهام لینکلن هم با حزب تازه تاسیس جمهوری‌خواه وارد کاخ سفید شد.

در این دور از انتخابات اگرچه سهم طرفداران نامزدهای مستقل در حال افزایش است اما همچنان تعدادشان از طرفداران نامزدهای دو حزب اصلی آمریکا کمتر است.

نگاه کندی جونیور به نتایج نظرسنجی‌ها دوخته شده است. نظرسنجی‌های انجام شده برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ حکایت از آن داشتند که آرای «گری جانسن» از حزب لیبرترین دو رقمی خواهد بود اما او در نهایت فقط حدود ۳ درصد از آرا را به دست آورد.

نتایج نظرسنجی‌های انجام شده در این مقطع زمانی با توجه به فاصله زمانی آن‌ها با انتخابات ماه نوامبر نمی‌توانند دقیق باشند. بسیاری از آمریکایی‌ها اطلاعات کافی در مورد کندی ندارند. نتایج یک نظرسنجی که در ماه فوریه انجام شده است نشان می‌دهد که ۲۹ درصد آمریکایی‌ها اطلاعات کافی درباره کندی ندارند تا نظری درباره او داشته باشند.

برخی از افرادی که اعلام کرده‌اند حاضرند از کندی جونیور حمایت کنند، ممکن است به نام معروف او واکنش نشان داده باشند و نه نامردی‌اش برای انتخابات ریاست جمهوری.

نتایج یک نظرسنجی که توسط « سی‌ان‌ان/اس‌اس‌آراس» در بهار گذشته انجام شده است، نشان می‌دهد که ۲۰ درصد افرادی که گفته بودند ممکن است از نامزدی کندی حمایت کنند، دلیل این حمایت را نام خانوادگی او بیان کرده بودند. فقط ۱۲ درصد اعلام کرده بودند که حمایتشان به دلیل پشتیبانی از دیدگاه‌ها و سیاست‌های او است.

نام او در چه صورت وارد برگه‌های رای می‌شود؟

پیروزی در انتخابات را فراموش کنید؛ صرفاً نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فرآیندی دشوار است، به ویژه برای نامزدهایی مانند کندی که به یک حزب تعلق ندارند.

هر ایالت آمریکا قوانین مختلفی برای ورود به رقابت‌های انتخاباتی دارد. بنابراین باید سپاهی از وکلا حاضر باشند که نشان دهند همه چیز به درستی انجام شده است. در بیشتر ایالت‌ها به هزاران امضا نیاز است.

هوادارن کندی یک حزب سیاسی تاسیس کرده‌اند تا پس از به رسمیت شناخته شدن به‌عنوان یک حزب و معرفی کندی به‌عنوان نامزد خود، این فرآیند را در برخی ایالت‌های امریکا تسهیل کنند.

او در ایالت یوتا شرایط لازم برای شرکت در انتخابات را به دست آورده است. از سوی دیگر، کارزار انتخاباتی کندی ادعا می‌کند که او امضاهای کافی برای ورود به انتخابات در چندین ایالت دیگر، از جمله ایالت‌های آریزونا، جورجیا و نوادا را به دست آورده است.

کندی همچنین گفته که با مقام‌های حزب لیبرترین گفتگو کرده است؛ البته رابطه او با این حزب نامشخص است.

چه افرادی برای کندی فعالیت می‌کنند؟

کندی جونیور به خانواده و هوادارنش در دنیای ضد واکسن امید بسته است تا گروه رهبری کارزار انتخاباتی او را تشکیل دهند.

مدیر کارزار انتخاباتی او عروسش، «آماریلیس فاکس کندی» است که پیش از این به عنوان افسر سازمان سیا خدمت کرده است.

مدیر ارتباطات کندی جونیور، دل بیگ‌تری، بنیانگذار یک گروه ضد واکسن است. او همچنین فیلم ضد واکسن «Vaxxed» را بر اساس این ایده‌ غلط و رد شده‌ که واکسن‌ها باعث اوتیسم می‌شوند، تولید کرد.

در هر حال هواداران «رابرت اف کندی جونیور» در سراسر ایالت‌های آمریکا فعال شده‌اند تا امضاهای مورد نیاز برای او را جمع‌آوری کنند تا این نامزد مستقل بتواند در رقابت انتخاباتی ماه نوامبر شرکت کند.

 

دیگر خبرها

  • ماجراجویی یک کاندیدا در انتخابات آمریکا؛ رابرت کندی جونیور کیست؟
  • فعالیت مراکز واکسیناسیون در ایام نوروز در فارس
  • ۵ نکته که باید درباره ذات‌الریه بدانیم
  • هاشمی: موفقیت ورزش ما در بازی‌های المپیک، مدیون مربیان ایرانی است
  • هاشمی: موفقیت ورزش ما در المپیک، مدیون مربیان ایرانی است/ خودباوری در میان مربیان ایرانی باید تقویت شود
  • موفقیت ورزش در المپیک مدیون مربیان ایرانی است
  • کیومرث هاشمی: موفقیت ورزش ما در بازی‌های المپیک، مدیون مربیان ایرانی است
  • هاشمی: موفقیت ورزش در بازی‌های المپیک مدیون مربیان ایرانی است
  • بررسی اولویت های حوزه سلامت کشور
  • استفاده از اوریگامی DNA برای تولید واکسن ضدسرطان