Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-09@02:09:57 GMT

تولید ۱۴۵ میلیون دُز واکسن ایرانی تا آخر سال

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۲۷۴۹

تولید ۱۴۵ میلیون دُز واکسن ایرانی تا آخر سال

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: این امیدواری وجود دارد که از اول خردادماه بخشی از واکسن‌های تولید داخل برای تزریق آماده و تا پایان سال حدود ۱۴۵ میلیون دُز واکسن کرونای تولید داخل آماده شود.

به گزارش مشرق، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون و ارائه گزارش جامع واکسیناسیون کرونا توسط وزارت بهداشت اظهار داشت:‌ براساس گزارشی که مسئولان وزارت بهداشت امروز در کمیسیون ارائه دادند، تاکنون حدود ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار دُز واکسن کرونا خریداری و وارد کشور شده که میزان قابل توجهی از آنها در یکی دو روز اخیر وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این رقم، یک میلیون دُز واکسن اهدایی سینوفارم نیز از طریق هلال‌احمر وارد کشور شده و همچنان هم خرید و واردات واکسن به تدریج در حال انجام است که در مجموع ۴ میلیون و ۴۵۰ هزار دُز می‌شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر واردات واکسن خارجی، پنج شرکت داخلی تولیدکننده واکسن نیز همچنان در حال کار هستند و اطلاعات کامل واکسن‌های تولیدی‌شان را به سازمان غذا و دارو ارائه داده‌اند و این امیدواری وجود دارد که با تولید واکسن‌های «کوو ایران برکت، انستیتوپاستور، فخرا و رازی» روند واکسیناسیون کرونا در هفته‌ها و ماه‌های آینده توسعه پیدا کند.

تزریق ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دُز واکسن تاکنون/ تولید ۱۴۵ میلیون دُز واکسن ایرانی تا پایان سال

شهریاری تصریح کرد: این امیدواری وجود دارد که از اول خردادماه بخشی از واکسن‌های تولید داخل برای تزریق آماده شود و پیش‌بینی مسئولان وزارت بهداشت نیز این است که تا پایان سال حدود ۱۴۵ میلیون دُز واکسن کرونای تولید داخل آماده شود که براساس این پیش‌بینی می‌توانیم از ابتدای مهرماه واکسیناسیون عمومی را به طور گسترده شروع کنیم.

وی با اشاره به آمار واکسن‌های تزریق شده در هفته‌های اخیر گفت: براساس گزارش ارائه شده، تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دُز واکسن تزریق شده و روند واکسیناسیون نیز به صورت آنلاین و لحظه‌ای رصد می‌شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه به تدریج مدیریت روند واکسیناسیون در حال بهتر شدن است، اظهار داشت: کاری که جمهوری اسلامی انجام داد و در دنیا بی‌نظیر بوده است، این بوده که واکسیناسیون را از افراد مسن و پیر شروع کرده و به تدریج به سنین پایین می‌آید و این ناشی از فرهنگ ملی و دینی ما است که برای سالمندان جایگاه ویژه‌ای قائل هستیم در حالی که در بسیاری از کشورهای مدعی حقوق بشر حتی اگر دستگاه اکسیژن بر صورت فرد سالمند بوده آن را جدا می‌کرده و به فرد جوان‌تر می‌داده‌اند.

شهریاری تصریح کرد: در واکسیناسیون صورت گرفته تاکنون کمترین عارضه را داشته‌ایم و کمتر از یک درصد مرگ و میر ناشی از تزریق واکسن در خانه سالمندان ما  اتفاق افتاده است.

واکسن فعلا به صورت دولتی وارد می‌شود

وی همچنین درباره موضوع واردات واکسن توسط بخش خصوصی نیز عنوان کرد: در این رابطه خود آقای رئیس جمهور هم حرف قبلی‌اش را تصحیح کرده؛ چون واردات گسترده واکسن توسط بخش خصوصی نگرانی پولی شدن واکسیناسیون در شرایط اپیدمی کرونا را پیش می‌آورد، لذا فعلاً واکسن به صورت دولتی وارد می‌شود و اگر بخش خصوصی هم موفق به واردات شود، باید تحویل دولت بدهد تا وزارت بهداشت آن را در چارچوب اولویت‌های تعریف شده تزریق کند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنین با تأکید بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها و ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت گفت: گزارش کمیسیون در خصوص تخلفات ستاد کرونا و بی‌توجهی آن به تذکرهای وزارت بهداشت در ایام عید نوروز در مرحله جمع‌آوری و تکمیل مستندات قرار دارد و احتمالاً تا اواخر هفته آینده تکمیل شده و برای اعمال ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس تحویل هیأت رئیسه خواهد شد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انفجار افغانستان فلسطین سازمان غذا و دارو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حسینعلی شهریاری ستاد ملی مبارزه با کرونا انستیتو پاستور واکسیناسیون کرونا رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت تولید داخل هزار د ز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی با رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی که به میزبانی اتاق بازرگانی استان فارس برگزار شد، با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه ۷۰ تا ۱۴۰۱ اظهار کرد: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است.

وی افزود: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد، همچنین درباره سرمایه در گردش، تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ به ۴۸ هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است، ۴۸ همت بند الف تبصره ۱۸ برای سال ۱۴۰۲ که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است.

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، تصریح کرد: قانون تأمین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند.

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد.

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و ادامه داد: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند اما مواردی که مشکل‌ساز شده است به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود.

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها خاطرنشان کرد: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم و باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد.

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و اظهار کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده است به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

در ادامه این نشست محمدصادق حمیدیان رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تأسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد، افزود: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود.

وی اضافه کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش، شاهد شدت این مشکلات هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس خاطرنشان کرد: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بی‌شماری شده است که نفس تولید و تولید کننده را گرفته در حالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده ۶۲ قانون بهبود و ارتقای تولید، تصریح کرد: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچیک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به جرم‌انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود. چرا که ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود.

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، اظهار کرد: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

کد خبر 751498

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته