Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات جدید نشان داده است که هم سیستم بانکداری سنتی و هم صنعت طلا، بیش‌تر از شبکه بیت کوین انرژی مصرف می‌کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تحقیقات جدید شرکت ارز مجازی گلکسی دیجیتال نشان داده است که هم سیستم بانکداری سنتی و هم صنعت طلا، بیش‌تر از شبکه بیت کوین انرژی مصرف می‌کنند.

بر اساس گزارش رویترز، مصرف برق سالانه بیت کوین ۱۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۹ تراوات در ساعت است که شامل انرژی مصرفی شامل تمامی فعالیت‌های استخراج بیت کوین است. این رقم حداقل دو برابر کمتر از مجموع انرژی مصرفی در سیستم بانکداری است که سالانه ۲۶۳.۷۲ تراوات در ساعت در سراسر جهان برق مصرف می‌کند.

مصرف برق سالانه بیت کوین ۱۱۳.۸۹ تراوات در ساعت است که شامل انرژی مصرفی شامل تمامی فعالیت‌های استخراج بیت کوین است.

* مصرف برق بیت کوین از صنعت بانکداری و طلا کمتر است

بخش استخراج ارز مجازی گلکسی دیجیتال اعلام کرد مصرف انرژی بیت کوین شفاف است و اندازه گیری آن با ابزار‌هایی نظیر شاخص مصرف برق بیت کوین کمبریج که می‌توان زمان واقعی مصرف را محاسبه کرد، آسان است درحالی که برآورد مصرف انرژی سیستم مالی سنتی بانکداری و صنعت طلا چندان آسان نیست. این شرکت، مصرف برق بخش بانکداری را با جمع آوری آمار از مراکز اطلاعات بانکی، شعبه‌های بانک ها، دستگاه‌های خودپرداز و مراکز اطاعات شبکه‌های کارتی تخمین زده است.

به نوشته این گزارش، «صنعت بانکداری به صورت مستقیم آمار مصرف برق را گزارش نمی‌کند... سیستم بانکداری خرده فروشی و تجاری نیازمند لایه‌های مختلف پرداخت است درحالی که بیت کوین پرداخت نهایی را ارائه می‌دهد.»

گلکسی دیجیتال همچنین، مصرف انرژی در صنعت طلا را با آمار برآورد تولید گاز‌های گلخانه ایی که شورای جهانی طلا گزارش می‌کند، محاسبه کرده است. بر اساس این تحقیقات، صنعت طلا سالانه حدود ۲۴۰.۶۱ تراوات در ساعت برق مصرف می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیت کوین بانکداری قیمت طلا بازار طلا ارز دیجیتال رمزارز سیستم بانکداری تراوات در ساعت انرژی مصرف بیت کوین صنعت طلا مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۲۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند

تین نیوز

با رشد و توسعه باتری های لیتیومی و عرضه خودروهای هیبریدی و برقی، صنعت خودرو متحول شد و امروزه بازار خودرو ایران هم با عرضه خودروهایی مانند تیگو ۸ پرو پلاگین هیبرید، به سمت آینده ای پاک حرکت می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، خودروهای پلاگین هیبرید (PHEV) نوعی از خودروهای انرژی نو هستند که از ویژگی های خودروهای هیبرید و کاملا برقی بهره مند هستند که در نتیجه این تکنولوژی، باتری لیتیومی این خودروها به صورت مستقیم از طریق پورت برق و به صورت غیرمستقیم از طریق موتور بنزینی شارژ می شوند.

نقش باتری در خودروهای پلاگین هیبرید

در حال حاضر در اکثر وسایل الکترونیکی قابل حمل مصرفی مانند تلفن های همراه و لپ تاپ ها به دلیل انرژی بالا در واحد جرم و حجم نسبت به سایر سیستم های ذخیره انرژی الکتریکی از باتری های لیتیومی استفاده می شوند. لیتیوم دارای نسبت قدرت به وزن بالا، راندمان انرژی بالا، عملکرد خوب در دمای بالا و عمر طولانی هستند.

باتری ها چطور شارژ می شوند؟

بسته به نوع خودرو، باتری هم به چند روش شارژ می شود. بهترین و کارآمدترین مدل شارژ باتری ها مربوط به خودروهای پلاگین هیبرید است که به دو روش قابلیت شارژ دارند. نخست اینکه این باتری ها بدون وابستگی به پورت خارجی (مانند خودروهای کاملا برقی) از طریق مصرف بنزین و تبدیل شدن به انرژی الکتریکی شارژ می شوند که منجر به از بین رفتن اضطراب و نگرانی در سفرهای طولانی مدت می شود.

دومین روش که مناسب سفرهای شهری و روزمره است، شارژ باتری از طریق برق شهری و کابل شارژ است که در خانه یا در ایستگاه های شارژ عمومی انجام می شود.

تیگو ۸ پرو پلاگین هیبرید از جمله خودروهایی است که در هر دو حالت کارکرد دارد و می تواند تا ۷۵ کیلومتر پیمایش کاملا برقی و همچنین حدود ۹۵۰ کیلومتر پیمایش هیبرید داشته باشد.

ایمنی کامل باتری ها در هنگام بروز حوادث

برای جلوگیری از اشغال فضای صندوق عقب یا فضای داخلی خودروها، باتری ها در خودروهای هیبرید، برقی یا پلاگین هیبرید در کف خودرو قرار می گیرند و در برابر رطوبت و ضربه کاملا عایق بندی می شوند.

برای جلوگیری از بروز هر مشکلی، بسته باتری با ایمنی بالایی محافظت می شود که در هنگام بروز حادثه یا تصادف، مشکلی به وجود نمی آید. از طرفی این باتری ها در برابر گرما و سرمای زیاد مقاوم هستند و در شرایط محیطی مختلف به کارکرد خود ادامه می دهند.

باتری های به کار رفته در تیگو ۸ پرو پلاگین هیبرید در مراحل تست در شرایط گوناگون مانند تصادفات و دمای بالا یا پایین مورد تست و بررسی قرار گرفتند که در نتیجه این آزمایش ها، باتری این خودروها دارای گارانتی ۷ ساله یا ۲۰۰ هزار کیلومتری هستند.

انرژی ذخیره شده در باتری دشارژ نمی شود

باتری لیتیومی به کار رفته در خودروهای پلاگین هیبرید به نحوی طراحی شده اند که اگر خودرو مدت زمان طولانی حرکتی نداشته باشد، در هنگام استفاده مجدد نه تنها شاهد افت انرژی الکتریکی نخواهید بود، بلکه خودرو به راحتی به حرکت در می آید و اصطلاحا انرژی باتری دشارژ نمی شود.

کارشناسان خودرو اعتقاد دارند با توجه به تمرکز شرکت های بزرگ جهان بر فناوری خودروهای انرژی نو و توسعه باتری های لیتیومی، احتمالا در آینده این خودروها از تمام جهات به خصوص افزایش ظرفیت ذخیره انرژی و کاهش قیمت تمام شده رشد چشم گیری خواهند داشت و به انتخاب اول کاربران تبدیل خواهند شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف