Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در صحن علنی مجلس با تاکید بر سیاست‌ها و اقدامات وزارت صمت در راستای حمایت از تولید، بومی‌سازی ۳.۵ میلیارد دلاری و جلوگیری از واردات ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار کالا‌های غیرضروری را از دستاورد‌های اِعمال سیاست‌های ممنوعیت واردات کالا عنوان کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رزم حسینی صبح امروز (۲۸ اردیبهشت ماه) با حضور در صحن علنی مجلس در خصوص ممنوعیت واردات برخی کالا‌ها در راستای حمایت تولید داخل و تاثیر مثبت آن در افزایش و رشد تولید در کشور گفت: بر اساس مصوبه سران قوا در خرداد ۹۷، حدود ۲ هزار ردیف تعرفه از مجموع هشت هزار و ۳۵۹ ردیف تعرفه شامل ممنوعیت واردات بود؛ در زمان پذیرفتن مسئولیت و ورود من به وزارت صمت، اعتبار این مصوبه در حال اتمام بود که تا زمان تمدید این مصوبه، به مسئولیت خود دستور به تداوم ممنوعیت‌ها دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت بومی‌سازی ۳.۵ میلیارد دلاری را یکی از نتایج اجرای این محدودیت‌های وارداتی دانست و گفت: با اِعمال این ممنوعیت‌ها، از واردات ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار کالا‌های غیرضروری به کشور جلوگیری شد.

طبق توضیحات رزم حسینی، مجموع واردات ۴۴ میلیارد دلاری از سال ۹۸ با کاهش ۶ میلیارد دلار، به ۳۸ میلیارد دلار تنزل پیدا کرد و در مقایسه با واردات ۵۴ میلیارد دلاری در سال ۹۶، حدود ۱۶ میلیارد دلار کاهش واردات کالا‌های غیر ضروری اتفاق افتاد.

سهم ۲۵ میلیارد دلاری مواد اولیه و تجهیزات تولید از ۳۸ میلیارد دلار واردات

وی از ۳۸ میلیارد دلار واردات انجام شده در سال گذشته، ۱۳ میلیارد دلار آن را مربوط به کالا‌های اساسی و ۲۵ میلیارد دلار آن را به مواد اولیه، کالا‌های واسطه‌ای، ماشین‌آلات خطوط تولید و همچنین تجهیزات پزشکی اعلام کرد و افزود: این یعنی سال گذشته کارخانجات داخلی را با ۲۵ میلیارد دلار واردات اداره کردیم؛ امسال نیز به این مراقبت‌ها ادامه خواهیم داد و به ویژه از واردات کالا‌های غیرضروری و لوکس جلوگیری خواهد شد.

افزایش ۷۰ درصدی عمق ساخت داخل در برخی صنایع

وزیر صمت در بخش دیگر صحبت‌های خود در حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به کاهش ارزبری هر خودرو از ۶ هزار دلار به یک‌هزار و ۷۰۰ دلار اشاره و عنوان کرد: اکنون متوسط عمق ساخت داخل خودرو‌ها به بیش از ۷۰ درصد رسیده است، همچنین شاهد تحقق عمق ساخت داخل ۷۰ درصدی در صنایع لوازم‌خانگی هستیم؛ اکثر واحد‌های تولیدکننده لوازم خانگی به صورت سه شیفت کار می‌کنند و صادرات محور هستند و به طوریکه در سال گذشته یکی از شرکت‌های تولیدکننده بیش از ۶۵ هزار دستگاه از محصولات خود را صادر کرد.

سهم ۹۰ درصدی سیاست‌های کلان اقتصادی در تورم

وی به سهم ۹۰ درصدی سیاست‌های پولی، مالی و ارزی کشور در موضوع تورم اشاره کرد و گفت: آنچه مربوط به ما در وزارت صمت است، تمرکز بر تولید، اعمال نظارت‌ها در کالا‌های مشمول قیمت‌گذاری است؛ اقداماتی خوبی را در چارچوب اختیارات وزارتخانه انجام دادیم و سعی کردیم در این فرصت کوتاه در حد بضاعت و توان، اقدام کنیم.

آسیب‌شناسی واحد‌های تولیدی راکد در دستور کار وزارت صمت

رزم‌حسینی، با یادآوری تدوین بسته پیشنهادی وزارت صمت به عنوان یکی از اقدامات وزارت صمت در راستای مانع‌زدایی و پشتیبانی از تولید با تاکید بر پیگیری وزارت صمت درخصوص وضعیت واحد‌های تولیدی راکد و غیرفعال و آسیب‌شناسی آن‌ها گفت: رفع همه مشکلات و موانع در اختیار وزارت صمت نیست و وزارت صمت در چارچوب اختیارات قانونی خود، اقداماتی را انجام داده و ابلاغیه‌هایی را در این خصوص صادر کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علیرضا رزم حسینی وزارت صمت بومی سازی واردات کالاهای ضروری صنایع کالا های غیرضروری ۵ میلیارد دلاری ممنوعیت واردات عمق ساخت داخل وزارت صمت واردات کالا سیاست ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نادری، عضو هیات رییسه و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس در توئیتی نوشت:

مجلس با تصویب پرداخت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و پیگیری تسریع در پرداخت ۱۳۰ همت به سازمان تامین اجتماعی، از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت خواهد کرد.

بعد از ابلاغ قانون برنامه هفتم توسعه کشور، اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را دنبال خواهیم کرد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903676

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • ۶.۲ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد