Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشمی مدیرعامل بهداشت و درمان صنعت نفت گفت: خوشبختیم که نخستین آزمایشگاه سلولی مولکولی pcr در شهرستان بندر ماهشهر توسط صنایع پتروشیمی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرماهشهر، سید امید شهیدی نیا در حاشیه افتتاح آزمایشگاه سلولی ملکولی شهرستان بندرماهشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صنایع پتروشیمی از ابتدای شیوع کرونا، اقدامات وسیعی را برای حفظ سلامت شهروندان منطقه و استان خوزستان انجام داده که از جمله فعالیت های برنامه‌ریزی شده، کمک به تشخیص و غربالگری بود که احداث آزمایشگاه‌ها‌مذکور در همین راستا مرتبط بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی افزود: هدف از احداث و تجهیز آزمایشگاه PCR، سرعت بخشی به انجام آزمایشات مربوطه و تشخیص بیماری کرونا است.  نظیر این آزمایشگاه در منطقه موجود نبوده و ایجاد آن برای کاهش زمان تشخیص بیماری ضروری بود.    وی ادامه داد: امروز آزمایشگاه، با چند ماه تاخیر افتتاح شد و علت تاخیر هم وقفه در‌ روند اخذ مجوزهای آن و تلاش جهت انطباق آزمایشگاه با استانداردهای موجود بوده، در صورتی که تجهیزات آن توسط پتروشیمی از شش ماه پیش خریداری شده است.   سیدمهدی هاشمی مدیرعامل بهداشت و درمان صنعت نفت، نیز با اشاره به اهمیت مقابله با همه گیری کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختیم که نخستین آزمایشگاه سلولی مولکولی pcr در شهرستان بندر ماهشهر توسط صنایع پتروشیمی افتتاح شد.    مدیرعامل بهداشت و درمان صنعت نفت تصریح کرد: این اقدام را یک گام موفق برای منطقه دانست و اظهار امیدواری کرد که با همیاری دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت و درمان صنعت نفت، برای مردم این منطقه مفید و موثر باشد.    وی افزود: این اولین بار نیست که صنعت پتروشیمی از بهداشت و درمان حمایت می کند اما با توجه به شیوع پاندمی جهانی کرونا، نقطه اوج کمک‌های پتروشیمی به بهداشت و درمان، طی یکساله اخیر شکل گرفته است.    هاشمی، ضمن تشکر از صنعت پتروشیمی گفت: امیدواریم این اقدامات اثربخش که پیک های کرونا را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته ایم ، تا پایان بحران و بازگشت سلامت کامل به جامعه ادامه یابد.    پایان پیام/662

منبع: شبستان

کلیدواژه: بهداشت و درمان صنعت نفت تست کرونا ویروس شهرستان بندرماهشهر صنایع پتروشیمی بهداشت و درمان صنعت نفت آزمایشگاه سلولی صنایع پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۴۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی شاهمیرزایی درباره جزییات تولید بنزین از متانول، اظهار کرد: در این زمینه قرار شده هلدینگ‌ها برنامه خود را ارائه دهند و درحال برنامه‌ریزی در این حوزه هستند.

وی با بیان اینکه کاری که شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام می‌دهد تسهیل مسیر است به‌طوری‌که اجازه می‌دهد در این زمینه هلدینگ‌ها سرمایه‌گذاری کنند و ارزش افزوده بیشتری از ماده نیمه‌خام خود یعنی محصول پایه تحت عنوان متانول بدست آورند و به سمت این زنجیره بروند، گفت: از سوی دیگر فناوری‌هایی که مورد نیاز است مانند دانش فنی، کاتالیست‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم و دیگر از سو برای سازندگانی که در حوزه تجهیزات هستند، زیرساخت‌ها و سازوکارها را فراهم می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه این بخش‌ها نیازمند مشوق هستند، تخفیف در بخش بالادست خوراک باید اخذ شود تا فرایند کار اقتصادی باشد، گفت: پیشنهادات خود را مطرح کردیم و مسیر تکامل نهایی ساز و کار قانونی را طی می‌کند، هلدینگ‌ها نیز بنا شده که مجتمع‌های تولید متانول را به خط کنند که کدام یک از این مجتمع‌ها در تکمیل زنجیره ارزش به سمت پلیمرها و یا به این سمت حرکت کنند.

گفتنی است؛ روز گذشته وزیر نفت از ورود متانولی‌ها به حوزه تولید بنزین خبر داد و گفت: در بحث تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهم‌نامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود. امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

به گفته وی  این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید