Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی هنری ستاد «فهما» با بیان اینکه امام راحل تربیت نسل جوان انقلابی را فتح الفتوح انقلاب دانست، اظهار کرد: تربیت نسل جوان از فیلم‌سازان در گام دوم انقلاب می‌تواند از دستاوردهای جشنواره طنین در راستای این فتح الفتوح باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، داوری آثار رسیده به دبیرخانه چهارمین جشنواره فیلم کوتاه «طنین مسجد» صبح امروز سه‌شنبه 28 اردیبهشت در محل ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با حضور هیات داوران متشکل از «جهانگیر الماسی»، «الله قلی نظری»، «مسعود امامی «فرهاد قائمیان»، «انسیه شاه حسینی» «حسن قهرمانی» صورت پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سعید سعادتی»، طی دیدار با داوران چهارمین جشنواره طنین مسجد، طی سخنانی اظهار کرد: در سال 1399 تعداد 25 هزار و 500 مسجد در سراسر کشور دارای کانون فرهنگی هنری بودند که بخش مهمی از این کانون‌ها در عرصه هنر فعالیت و اهتمام جدی داشتند.

معاون فرهنگی هنری ستاد فهما، ادامه داد: ما برای ساماندهی فعالیت‌های مختلف ستاد فهما سه شبستان فرهنگ، هنر و نوآوری و 12 رواق را در سامنه بچه‌های مسجد طراحی کرده‌ایم که یکی از این رواق‌ها هنر بوده و شامل چهار بخش فیلم، سرود و نمایش و ترنج می‌شود.

وی با بیان اینکه التزام‌بخشی شعار رواق هنر در سال گذشته بود، تصریح کرد: انتخاب این شعار از آن جهت بود که تلاش کردیم استعدادها، فعالیت‌ها و طرح‌های مخلتف را از سراسر کشور از شهرستان‌ها و روستاها شناسایی و دسته بندی کنیم.

سعادتی در ادامه اظهار کرد: اما امسال شعار کیفی‌سازی را در راستای تحقق سه هدف «شبکه سازی»، «توانمندسازی» و «تولید و اکران» برنامه‌ریزی انتخاب کردیم.

معاون فرهنگی هنری ستاد فهما در بخش دیگری از مباحث خود با بیان اینکه بررسی ارتباطات فیلم‌سازان در نقاط مختلف کشور از اهداف ما در طراحی رواق هنر و برگزاری جشنواره طنین مسجد است، تصریح کرد: از سوی دیگر مولفه توانمندسازی را به شکل جدی در رواق هنر و جشنواره طنین مسجد دنبال می‌کنیم؛ از جمله اقداماتی که در این عرصه مدنظر داریم شناسایی آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌ریزی فعالیت‌های هنری در راستای رفع این آسیب ها است؛ ضمن اینکه به دنبال آن هستیم که آثار رسیده به جشنواره به محله اکران برسد.

وی افزود: چهارمین دوره از جشنواره فیلم کوتاه طنین مسجد، خرداد ماه در استان گلستان به کار خود پایان می‌دهد، نکته قابل توجه اینکه این رویداد و کار مهم به همت کانون فرهنگی هنری طنین از استان گلستان کلید خورد و امروز تبدیل به یک جشنواره ملی شده است. مساله آن است که فعالیت در عرصه هنر در مساجد بلندنظری می‌خواهد که همکاران و دوستان ما در استان گلستان از این چنین نگاه بلندی برخوردار هستند.

سعادتی همچنین با اشاره به اینکه جشنواره طنین مسجد با رشد دوبرابری در دوره چهارم همراه بود، خاطر نشان کرد: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره نیز رشد 98 درصدی را تجربه کردند به گونه‌ای که امسال تعداد هزار و 54 اثر در رشته های مختلف از سراسر کشور ارسال شد.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد از جمله نهادهای بسیار فعال در جشنواره مسجد از جمله فیلم کوتاه و فیلم‌نامه نویسی بوده  و از سوی دیگر در بخش‌های مختلف آثار متعددی از این کانون‌ها به مرحله داوری رسیده است.

سعادتی در پایان با بیان اینکه امام راحل تربیت نسل جوان انقلابی را فتح الفتوح انقلاب دانستند، تصریح کرد: تربیت نسل جوان از فیلمسازان در گام دوم انقلاب می‌تواند از دستاوردهای جشنواره طنین در راستای این فتح الفتوح باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کانونهای فرهنگی هنری مساجد جشنواره طنین مسجد تربیت نسل جوان فرهنگی هنری فتح الفتوح کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی فرد عصر امروز یکشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: انجام عمل سخت است ولی حفظ و نگهداری آن از انجام عمل سخت‌تر است. در تاریخ نمونه‌ها فراوان است به طور مثال شیطان ۶ هزار سال عبادت کرد اما در یک لحظه آن را بر باد داد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان عنوان کرد: روز شهادت شهید مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده است زیرا گلوگاه انقلاب اسلامی آموزش و پرورش است و اگر بخواهیم به قله‌های تربیت فرزندان انقلاب راه پیدا کنیم باید معلمی در تراز انقلاب اسلامی که نمونه آن شهید مطهری است، داشته باشیم.

وی افزود: اگر امروز در عرصه معرفتی پیش رفته‌ایم حاصل زحمات حوزه‌های علمیه در سراسر کشور به ویژه قم است که محصول آن امام عظیم‌الشأن، مقام معظم رهبری و پس از آنها علمای بزرگ هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: اگر بخواهیم در انقلاب اسلامی بعد از ۴۵ سال به سمت‌وسویی برویم که نیروهای پا به کار انقلاب را تحویل جامعه بدهیم که یکی از حلقه‌های مفقوده است، باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود.

حجت الاسلام موسوی فرد با بیان اینکه باید در آموزش و پرورش تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شود، تصریح کرد: شخصی که می‌خواهد فرزند ما را تربیت کند باید اول خودش تربیت شده باشد؛ لذا وزیر آموزش و پرورش و مجموعه فعال در این زمینه باید زحمت‌هایی را برای خود متحمل کنند که دستاورد آن را در انقلاب اسلامی ببینیم. در استان خوزستان نیز همین گونه است همه اشخاص باید کمک کنند تا سربازان در تراز انقلاب اسلامی را تحویل جامعه بدهیم.

وی بیان کرد: مجموعه افرادی که در کشور فعالیت می‌کنند، انقلابی هستند به تعبیر حضرت آقا در کل کشور ممکن است در خیلی از مسائل اقتصادی خودشان را نشان ندهند ولیکن من نسبت به عملکرد این دولت خیلی خوشایند هستم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: ۱۰ هزار کارخانه‌های خرد و کلان که در این کشور تعطیل شده بودند به فعالیت برگشتند اما با نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم که باید تلاش کنیم در این فرصت باقی مانده بتوانیم برای رسیدن به نقطه مطلوب به کارها شتابی بدهیم. همچنین با توجه به فرمایش آقا که امسال را به نام جهش تولید نامگذاری کرده است اکنون دیگر کارها به تولید بسنده نمی‌شود.

حجت الاسلام موسوی فرد ادامه داد: اگر در این مشارکت تسهیلگری از ناحیه دولتمردان اتفاق بیفتد و مردم را به معنای واقعی سهیم کنیم، امسال می‌توانیم ثمره شعار سال را بچشیم.

وی با بیان اینکه تقریباً ۳۰ شهرستان در خوزستان وجود دارد، اظهار کرد: کارهای خیلی خوبی صورت گرفته اما اگر در هر شهرستان و شهرهای آن در یک تا ۲ نقطه که مورد نظر مردم است، کار محقق شود تا مردم ببیند می‌توانید به عنوان الگو معرفی کنید، لذا شهرداری‌ها و شورای شهر تلاش کنند تا این اتفاق صورت گیرد.

کد خبر 6091536

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی