Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@10:40:53 GMT

بررسی مشکل کمبود مرغ در شازند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۵۲۲۶

بررسی مشکل کمبود مرغ در شازند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،برای چندمین بار است که مرغ در بازار شهرستان شازند کمیاب شده و مردم این شهرستان برای تهیه این کالای اساسی سبد خانوار با مشکل مواجه اند.

برخی از مردم گفتند: هر چند وقت یک بار مرغ در سطح بازار کمیاب می‌شود تا به این بهانه قیمت مرغ را افزایش پیدا کند و مسئولان فقط وعده تنظیم بازار و کاهش قیمت‌ها را می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران اداره جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت شهرستان شازند می‌گویند هیچ گونه کمبودی در حوزه مرغ مورد نیاز مردم در این شهرستان وجود ندارد.

رستمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شازند گفت: به اندازه کافی مرغ در این شهرستان تولید می‌شود و مشکل تنها توزیع نا مناسب است.

رستمی افزود: شهرستان شازند دارای ۵۰ مرغداری می‌باشد و در حال حاضر نیز شاهد رشد روزافزون کشتار مرغ در این شهرستان هستیم و حتی می‌توانیم به بیرون از شهرستان هم مرغ را صادر کنیم.

در حالی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شازند مشکل کمبود این شهرستان را توزیع نامناسب می‌داند که رئیس اداره صمت شهرستان مشکل را در تولید می‌داند.

علی احمدی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان شازند هم از طرفی می‌گوید مشکلی در توزیع وجود ندارد و تنها مشکل در تولید است و باید جهاد کشاورزی پاسخگو باشد.

هاشمی یکی از مرغداران شهرستان شازند هم مشکل را مسئولان دانست و حمایت نکردن مسئولان از مرغداران را علت اصلی مشکلات عنوان کرد.

هاشمی با بیان اینکه قیمت‌های اعلام شده مصلحتی است و منطبق با هزینه‌های تولید نیست افزود: نهاده به اندازه کافی و به موقع به دست مرغدار نمی‌رسد و اگر برسد با قیمت بسیار بالا خواهد رسید و از طرفی مسئولان جوجه را هم با قیمت مناسب به مرغداران ارائه نمی‌کنند.

به هر حال با این صحبت‌ها و مقصر جلوه دادن دیگران مشکل مردم حل نمی‌شود و این مهم باید با هماهنگی دستگاه‌ها یک بار برای همیشه حل شود تا مردم هم از سرگردانی نجات پیدا کنند.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توزیع مرغ شهرستان شازند شهرستان شازند جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسیدگی به ۵۳ پرونده شکایات مردمی مازندران در هفته جاری
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده