Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از پایگاه خبری النشره، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان درباره آخرین وضعیت مربوط به پرونده تشکیل دولت در این کشور گفت، در میان تحولات جهانی ما در لبنان درباره جزئیات ناچیز بحث میکنیم و به جای اینکه برای مواجهه با چالش‌های داخلی و منطقه‌ای در تشکیل سریع دولت عجله کنیم آن را به تاخیر می‌اندازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبیه بری گفت، ای کاش می توانستم نشستی میان «میشل عون» رئیس جمهوری و «سعد حریری» نخست وزیر مکلف کشور ترتیب دهم تا راه حلی برای پایان دادن به بحران تشکیل دولت پیدا کنند.

از سوی دیگر منابع پارلمانی لبنان گزارش دادند که بحران تشکیل دولت در این کشور وارد یک تعطیلات طولانی مدت سیاسی شده است.

این منابع گزارش دادند، در سایه مسدود شدن چشم اندازها جهت از سرگیری ارتباطی دوباره میان میشل عون و سعد حریری به نظر نمی‌رسد که پرونده تشکیل دولت به زودی قابل حل باشد و این بدین معناست که بحران لبنان وارد مرحله پیچیده‌تری خواهد شد مگر اینکه معجزه‌ای اتفاق بیفتد.

روز گذشته رئیس جمهوری لبنان نامه‌ای درباره تشکیل دولت به پارلمان این کشور ارسال کرده و خواستار بحث درباره این پرونده در مجمع عمومی شد.

میشل عون گفت که بیش از شش ماه از انتصاب سعد حریری به عنوان نخست وزیر مکلف گذشته و هنوز دولتی تشکیل نشده است و تاثیرات منفی این موضوع به سطح سیاسی و امنیت بهداشتی و اجتماعی و اقتصادی مالی و خدماتی کشیده شده که در سایه بحران‌های انباشته شده کشور راه حلی برای آنها دیده نمی‌شود.

میشل عون افزود، درست نیست که افق زمانی برای تشکیل دولت همچنان نامشخص بماند به ویژه این که دولت آینده باید دولت نجات لبنان از بحران های مختلف باشد و تشکیل دولت طبق قانون اساسی یک امر ضروری است و از آنجایی که قانون اساسی به رئیس‌جمهور سپرده شده است من وظیفه دارم اطمینان حاصل کنم که هنجارهای غلطی در قانون اساسی به وجود نیاید.

رئیس جمهوری لبنان در ادامه تصریح کرد این امر ثابت شده که نخست وزیر مکلف قادر به تشکیل دولت نجات که بتواند با موسسه‌های مالی خارجی و صندوق بین المللی پول و کشورهای حامی لبنان جهت تعیین برنامه‌های کمک به کشور در سطوح مختلف ارتباط برقرار کند، نیست.

وی در ادامه تاکید کرد اینکه دولت تنها بر اساس مبانی خاص در چارچوب سازوکارهای معمولی تشکیل شود کافی نیست بلکه این کابینه باید رای اعتماد پارلمان را نیز به دست آورد.

سعد حریری نیز بعد از این نامه میشل عون به پارلمان وی را مورد اتهام قرار داد و گفت این صحبت‌های رئیس جمهور وارونه جلوه دادن حقیقت و فرار رو به جلو است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: لبنان قانون اساسی سعد حریری تشکیل دولت سعد حریری میشل عون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد