Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@14:19:20 GMT

راه اندازی فن‌بازار تخصصی شهرهوشمند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۶۹۳۳

راه اندازی فن‌بازار تخصصی شهرهوشمند

مراسم افتتاح دهمین دوره از نمایشگاه «اینوتکس» در حالی روز گذشته برگزار شد که در این آیین با امضای یک تفاهم‌نامه میان سازمان فاوای شهرداری تهران و فن‌بازار ملی ایران، راه‌اندازی نخستین فن‌بازار تخصصی شهر هوشمند کلید خورد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، در این مراسم که روز ۲۸ اردیبهشت ماه و در حاشیه مراسم افتتاحیه دهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX ۲۰۲۱) در پارک فناوری پردیس برگزار شد، علی‌اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فاوا و اکبر قنبرپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدای این رویداد، تفاهم‌نامه‌ای با عنوان اعطای مجوز راه‌اندازی و بهره‌برداری از «فن‌بازار تخصصی شهر هوشمند» به امضای دو طرف رسید و محمد فرجود در سخنرانی کوتاهی درباره اهمیت نوآوری در برنامه تهران هوشمند و راه‌اندازی فن بازار تخصصی شهر هوشمند گفت: ما در برنامه «تهران هوشمند» توجه ویژه‌ای به نوآوری داشته‌ایم. مدیریت شهری در اثربخشی، قانونگذاری و حمایت از زیست‌بوم نوآوری شهری بسیار تاثیرگذار است. فکر می‌کنم حالا و پس از گذشت سال‌های اخیر و با فعالیت‌هایی که در این حوزه انجام شده، بدنه شهرداری تهران کاملا به اهمیت نوآوری، کسب و کار‌های فناور و میزان اثربخشی آن‌ها در رفع چالش‌های شهری واقف هستد.


او سپس با اشاره به خدمات شهرداری در حمایت از این کسب و کار‌ها گفت: ما در طول این مدت بیش از ۷۰ API را در اختیار استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان قرار داده‌ایم. همچنین بیشتر از ۱۵۰۰ دسته داده شهری در زمینه‌های مختلف را باز کرده و با راه‌اندازی مراکز نوآوری در چند منطقه به نیاز‌های نوآورانه در نقاط مختلف و پراکندگی فناوری در پایتخت توجه کرده‌ایم.


مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران در پایان، مدیریت شهری را در گسترش نواحی نوآوری بسیار موثر توصیف کرد و افزود: خدمات حوزه فناوری و نوآوری، بازار گسترده‌ای دارد، اما در این مسیر چالش‌های زیادی هم وجود دارد. شهرداری تهران تلاش کرده نیاز‌های فناورانه خود را با زیست بوم نوآوری به اشتراک بگذارد که تا کنون در سامانه «باهم» بیش از ۴۰۰ نیاز فناورانه ثبت شده و این تفاهمنامه، بیش از این‌که تفاهم باشد، جنبه عملیاتی و اجرایی دارد.


اکبر قنبرپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس نیز در این رویداد از تفاهم‌نامه اصلی با سازمان فاوای شهرداری تهران که حدود ۱۸ ماه پیش منعقد شده بود، یاد کرد و گفت: از آن زمان تا کنون با هم‌افزایی و هم‌رسانی به نقاط مشترک بیشتری رسیدیم. حالا و با همکاری سازمان فاوا، بازار بزرگ فناوری شهرداری تهران در اختیار فن بازار، شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌هاست و باید این اتفاق را به فال نیک گرفت.


گفتنی است این تفاهم در سه فاز «ایجاد و ترویج»، «استقرار و تثبیت»، «بلوغ و توسعه» در آینده عملیاتی خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهر هوشمند شهر پارک فردیس سازمان فاوا فن بازار تخصصی شهرداری تهران راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۶۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر

شهرداری منطقه ۷ درباره قطع برخی از درختان ضلع غربی باغ‌موزه قصر کنار دیوار نیروی انتظامی توضیحاتی ارائه کرد.   به گزارش شهر، این روابط عمومی طی اطلاعیه اظهار کرده است:   ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می‌رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.   در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه‌ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضا‌های سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد.   از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد، شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می‌زند.   در پایان اعلام می‌کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این زمینه هستیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای