Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری دبیر حزب جامعه اسلامی فرهنگیان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شرکت نکردن در انتخابات تبعات منفی بسیاری دارد، اظهار کرد: هرچه مشارکت مردم بیشتر باشد، اقتدار نظام اسلامی در سطح بین‌المللی و در داخل کشور افزایش پیدا می‌کند و رئیس جمهور و مسئولان منتخب احساس مسئولیت بیشتری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدون استکی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص ویژگی‌های دولت کارآمد، اظهار کرد: چنین دولتی باید دیندار باشد، یعنی نظام جمهوری اسلامی را از اساس قبول داشته باشد و اعتقاد راسخانه برای خدمت بی‌مزد و بی‌منت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهد.

دبیر حزب جامعه اسلامی فرهنگیان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه دولت باید عدالت‌محور باشد، افزود: جمهوری اسلامی بر مبنای عدالت بنا شده است و شخص رئیس جمهور و دیگر عوامل اجرایی دولت باید تحقق عدالت، محور اصلی اقداماتشان باشد، همچنین پاک‌دستی و حساسیت در برابر بیت‌المال از دیگر ویژگی‌های دولت کارآمد است.

وی با بیان اینکه دولت کارآمد تحت هیچ شرایطی نباید زیر سلطه مستکبران قرار بگیرد، تصریح کرد: این دولت باید بداند که جمهوری اسلامی و قشر جوان به اندازه کافی توانایی اداره مملکت را دارند و می‌توانند با تکیه بر توان داخلی امورات را به پیش ببرند، البته باید تاکید کرد که شخص رئیس جمهور باید خود این اعتقاد را بیش‌تر از اعضای دیگر کابینه داشته باشد.

استکی با اشاره به اینکه عوامل مختلفی بر ناکارآمدی دولت تاثیرگذار است، گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل سستی اعتقادات دولتمردان است، این افراد توانمندی‌های اسلام، انقلاب و مردم را باور ندارند، این مسئولان باید بدانند که قشر جوان فرهیخته در زمان جنگ توانایی اداره جنگ را داشت، پس جوانان امروز نیز چنین توانمندی‌هایی برای اداره کشور را دارند.

دبیر حزب جامعه اسلامی فرهنگیان چهارمحال و بختیاری وجود عناصر فاقد صلاحیت پیرامون برخی دولتمردان را بسیار نامناسب ارزیابی و تصریح کرد: چنین افرادی اجازه نمی‌دهند کار به دست افراد ذی‌صلاح بیوفتد، این مسئله عامل خطر است، زیرا در بسیاری از موارد این افراد فعال هستند و اجازه نمی‌دهند که مملکت پیشرفت کند، منافع بی‌شمار مملکت ملعبه دست این افراد می‌شود.

وی گفت: اگر قوانین مشکل داشته باشند قابل اصلاح هستند و نمی‌توان گفت که این عوامل به تنهایی بر عملکرد دولت اثر دارند، اما در خصوص عوامل خارجی نیز باید گفت که نباید این عوامل بر عملکرد رئیس جمهور مقتدر اثر بگذارد و دولت نباید اجازه دهد هر مانع داخلی و خارجی آسیبی به ادامه مسیر بزند.

استکی درباره نقش احزاب در افزایش مشارکت مردم در انتخابات، بیان کرد: گروه‌های مختلف انتظارات و توقعاتی دارند و اگر این انتظارات منطبق بر اجرای عدالت و در جهت خدمت به مردم باشد طبیعی است، مسئولان باید حرف احزاب را بشنوند و برای حل معضلات آنان تلاش کنند، این مشارکت دو سویه در گرم کردن تنور انتخابات موثر است.

دبیر حزب جامعه اسلامی فرهنگیان چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: گاهی خواسته احزاب در راستای تقویت نظام و حل مشکلات داخلی است، اما گاهی برخی از احزاب در جهت خلاف نظام حرکت می‌کنند، بنابراین در این زمان دولت مقتدر باید در مسیر این افراد قرار گرفته و اجازه ندهد که برخی از این احزاب ساز مخالفت با نظام جمهوری اسلامی را کوک کنند.

وی نقش احزاب را در ایجاد شور و نشاط برای شرکت در انتخابات موثر عنوان و بیان کرد: افزایش مشارکت در انتخابات باعث تقویت نظام جمهوری اسلامی می‌شود  و هرچه مسئولان با آرای بیشتری روی کار بیایند، می‌توانند قدرتمندتر عمل کنند.

استکی با بیان اینکه شرکت نکردن در انتخابات تبعات منفی بسیاری دارد، اظهار کرد: هرچقدر آرای مردم در انتخابات کمتر باشد، افرادی که به دنبال تسلط بر جمهوری اسلامی و ضربه زدن به نظام هستند، قدرت بیشتری پیدا می‌کنند، هرچه مشارکت مردم بیش‌تر باشد، اقتدار نظام در سطح بین‌المللی و داخلی افزایش پیدا کرده و رئیس جمهور و مسئولان منتخب احساس مسئولیت بیشتری خواهند کرد.

استکی خاطرنشان کرد: برای انتخاب درست، مردم باید سوابق افراد را بررسی کرده و تحت تاثیر شعار و تبلیغات فریبنده قرار نگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی منطقه چهارمحال و بختیاری انتخابات رياست جمهوري مشارکت مردم در انتخابات احزاب رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۷۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه آواربرداری از یک خرابی ۱۰ساله زمانبر است، گفت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود و در چند سال متمادی درگیر تورم بالای ۴۰ درصد بود اما دولتِ مردمی تمام این‌ها را ساماندهی کرد، نرخ تورم و رشد نقدینگی را به شدت کاهش یافت.

به گزارش ایرنا، «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، با اشاره به سخن‌پراکنی برخی رسانه‌ها که با بیان عباراتی همچون «دولت کجاست؟» سعی در کمرنگ نشان دادن دستاوردهای دولت سیزدهم داشتند، گفت: آن‌ها که می‌گویند نقش دولت کجاست باید به این اقدامات توجه داشته باشند. تورم کشور در فروردین ماه وارد کانال ۳۰ درصد شد، این در حالی است که در سال گذشته نیز شاهد کاهش تورم بودیم و اما کاهش آن به کانال ۳۰ درصد دستاورد 

آواربرداری از خرابی ۱۰ساله زمانبر است

وی با تاکید بر اینکه آواربرداری از یک خرابی ۱۰ساله زمانبر است، تصریح کرد: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود و در چند سال متمادی درگیر تورم بالای ۴۰ درصد بود اما دولتِ مردمی تمام این کارها در ۲ سال و نیم انجام داد، نرخ تورم به میزان قابل توجهی کاهش یافت، رشد نقدینگی به شدت کاهش یافت از بیش از ۴۰ درصد به ۲۴ درصد رسید.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه نیم نگاهی به این دستاوردها نشان می‌دهد که دولت نقش سیاستگذاری و اجرایی خود را به خوبی انجام می‌دهد، بیان داشت: سیاست‌های تبیین شده با همین رویکرد فعلی در حوزه‌های اقتصادی و بین‌المللی و با قوت در حال پیش رفتن است. نمونه آن سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکاست که اتفاق بسیار مهمی است پاکستان یکی از همسایگان مهم ماست که پیوندهای فرهنگی بسیار و ناگسستنی با یکدیگر داریم. در پاکستان شاهد استقبال بی‌نظیر از رئیس‌جمهور بودیم که این نیز پیام مهمی به همگان مخابره کرد.

قادریم در تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و اعمال کنیم

خلجی افزود: پروژه عظیمی که در سریلانکا رقم خورد نیز نشان داد که جمهوری اسلامی این توان را دارد که در حوزه تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و حتی اعمال کند.

اعلام کرد: در طول ۲ تا سه هفته گذشته اقدامات بسیار مهمی در سطح ملی و بین‌المللی انجام دادیم که اینها به اتکا پشتوانه مردم بوده است، شما دیدید که جمهوری اسلامی ایران در مسائل منطقه‌ای با اتکا به ظرفیت مردم و به اعتماد و پشتوانه مردم در مقابل زورگویی و جریان سلطه با اقتدار ایستاد.

وی با تاکید بر اینکه اقدام نیروهای مسلح کشورمان بسیاری از مناسبات و تحلیل‌های مرتبط با موضوعات بین‌المللی را تغییر داد، افزود: تمام دنیا، اعم از دوست و دشمن پیام پاسخ مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران را دریافت کردند و این نتیجه یک انسجام و وحدت کلمه است که امروز در ارکان مختلف نظام وجود دارد و به حمدالله دولت نقش مهمی در کمک به همه این مباحث دارد.

خلجی تصریح کرد: در همین ایام که شرایط بین‌المللی دستخوش تغییراتی بود، رئیس جمهور به استان سمنان رفتند؛ این موضوع حاکی از این است که همه چیز در حال تدبیر است و بعد استقبال مردم را می‌بینید و ادامه پیدا کردن سفر ایشان از یک روز به دو روز و ادامه سفر به شهرستان دامغان، یک پیام روشنی برای همه طرف‌ها داشت. در بسیاری از کشورها با اتفاق کمترین مسائل امنیتی سفرها را لغو می‌کنند اما اینجا در اوج اقتدارآفرینی ارکان نظام علیه دشمن، آیت الله رئیسی به توسعه و پیشرفت استان سمنان و کشور توجه دارند و لذا تمام سفرهای از قبل پیش‌بینی شده مطابق برنامه انجام می‌شود.

مردم پشتوانه نظام هستند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت افزود: درهمین ایامی که جمهوری اسلامی اراده کرد که پاسخ دشمن را قاطع و اثربخش بدهد، بسیاری از مسافرت‌های مسئولان و سران کشورها لغو شد. اینها همه پیام است و نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی مطابق فرمایش حضرت آقا از نظر ساخت درونی نظام و ظرفیت‌های بزرگ و اعتمادی که نظام به پشتوانه مردم دارد کارها در حال جلو رفتن است.

دیگر خبرها

  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود