Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی‌سازان حفاظت محیط زیست گفت: موزه‌های تاریخ طبیعی محلی برای آشتی و ارتباط مستقیم مخاطبان با ارزش‌های تنوع زیستی است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمد مدادی به مناسبت 28 اردیبهشت روز جهانی موزه‌ها اظهار کرد: روز جهانی موزه‌ها بهانه‌ای برای جلب توجه سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان و آحاد مردم به نقش مهم موزه‌ها در معرفی فرهنگ، تاریخ و آموزش و پژوهش تخصصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی موزه‌ها با عنوان آینده موزه‌ها، بازیابی و بازآفرینی، گفت: شعار امسال به رسالت موزه‌ها در حرکت به سوی آینده، همپای فرهنگ و دانش بشری اشاره دارد.

مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی‌سازان حفاظت محیط زیست از وجود حدود 100 موزه تاریخ طبیعی در کشور که بیش از 40 مورد آن تحت پوشش ادارات تابعه سازمان حفاظت محیط زیست است خبر داد و افزود: موزه‌های تاریخ طبیعی محلی برای آشتی و ارتباط مستقیم مخاطبان با ارزش‌های تنوع زیستی است و ارتباط تعاملی بازدیدکنندگان با موضوع و اثر در موزه فرآیند و نتیجه آموزش را ماندگار و اثرگذار می‌کند.

مدادی ادامه داد: اثرگذاری نمونه‌ای از آخرین ببر شکار شده مازندران در ذهن مخاطب بیش‌تر از ده‌ها ساعت آموزش رسمی و غیررسمی است، بنابراین از این ظرفیت باید در افزایش آگاهی مردم، به‌ویژه کودکان و نوجوان نسبت به اهمیت، ارزش و گستردگی موضوعات مرتبط با محیط زیست و تنوع زیستی بهره برد.

جزئیاتی از شرایط جدید نمونه‌برداری از حیات وحشحفاظت از حیات وحش به سبک یک معلم + فیلمکمیته مشترک اینترپل و محیط‌زیست برای مهار قاچاق حیات وحش تشکیل می‌شود

وی همچنین با اشاره به شیوع کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده برای موزه‌ها، گفت: تعطیلی طولانی مدت، بسیاری از موزه‌ها را با مشکلات جدی روبرو کرده است، اما از سوی دیگر، حرکتی در تمام دنیا به سمت فعالیت بیشتر موزه‌ها در فضای مجازی آغاز شده است، تورهای مجازی، بازدیدهای مجازی، کارگاه‌ها و نشست‌های آنلاین با استقبال گسترده مخاطبین روبرو شده است و ادامه این روند حتی در صورت عادی شدن شرایط باعث جذب مخاطبان بیشتری برای موزه‌ها خواهد شد.

مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی‌سازان حفاظت محیط زیست با تبریک روز جهانی موزه به کارکنان و کارشناسان بخش موزه در ستاد و استان‌ها بر لزوم فعالیت بیشتر و گسترده‌تر در  معرفی موزه‌های تاریخ طبیعی به ویژه موزه ملی تاریخ طبیعی در مراجع ملی و بین‌المللی و ارتقاء جایگاه آن تأکید کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست بحران های محیط زیست سازمان محیط زیست بحران های محیط زیست موزه های تاریخ طبیعی موزه ملی تاریخ طبیعی حفاظت محیط زیست روز جهانی موزه تنوع زیستی موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۷۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است

امین طلاب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اخیراً شاهد انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی مبنی بر برداشت غیر اصولی بارناکل از لاک‌پشت‌های دریایی در استان بودیم که این اقدام غیرقانونی و مغایر با اصول حفاظت از محیط زیست است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بارناکل‌ها موجوداتی سخت‌پوست هستند که به طور طبیعی به سطوح سخت مانند صخره‌ها، کشتی‌ها، اسکله‌ها و حتی لاک لاک‌پشت‌های دریایی می‌چسبند، اظهار داشت: این موجودات بخش طبیعی از اکوسیستم دریایی هستند و می‌توانند فواید متعددی برای میزبان خود داشته باشند.

رئیس محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: برداشتن بارناکل‌ها از لاک لاک‌پشت‌های دریایی در اکثر موارد ضرورتی ندارد و این موجودات به ندرت به سلامتی لاک‌پشت‌ها آسیب می‌رسانند.

طلاب با تاکید بر اینکه برداشت غیر اصولی بارناکل‌ها می‌تواند برای لاک‌پشت‌ها استرس‌زا و آزاردهنده باشد و به پوسته آنها آسیب برساند و آنها را در معرض عفونت قرار دهد، تصریح کرد: برداشت بارناکل‌ها فقط در موارد خاص و توسط متخصصان مجرب و با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست باید انجام شود.

رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از مردم خواست در صورت مشاهده چنین اقداماتی، مراتب را به اداره کل حفاظت محیط زیست استان یا پاسگاه‌های ساحلی اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: حفاظت از محیط زیست دریایی و جانوران ارزشمند آن وظیفه‌ای همگانی است و همه باید در این راستا تلاش کنیم.

بارناکل، گروهی از بندپایان زیرشاخه سخت پوستان، رده ماگزیلوپودا یا آرواره پایان و خرچنگ‌های دریایی محسوب می‌شود.

این جانور سخت پوست، معمولاً به سطوح مختلف آب از جمله صخره‌ها، اجسام غرق شده در آب، سازه‌های آبی و حتی بدنه کشتی‌ها و قایق‌ها می چسبد.

بارناکل‌ها همچنین رابطه همزیستی با برخی جانوران دریایی مانند خرچنگ، لاک پشت، وال و مارماهی دارند. این سخت پوستان دارای صفحاتی هستند که آنها را در برابر جانوران شکارچی محافظت می‌کند.

کد خبر 6089606

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست