Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ باعث افزایش دوبرابری فرسودگی شغلی پزشکان شده و در زمان اوج شیوع همه‌گیری در میان افراد بررسی شده، فرسودگی شغلی از ۲۰ درصد به ۳۸ درصد افزایش یافته است.

ویروس کرونا تقریبا تمام زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده و اثرات مخربی بر جهان داشته است. بر اساس نتایج نظرسنجی جدید ارائه شده در هفتادمین جلسه علمی سالانه کالج قلب آمریکا، این موضوع به پزشکان قلب وعروق در برخی از کشورهای جهان، به دلیل ارتباط مستقیم آنان با بیماران کووید- ۱۹ آسیب زیادی وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از مدیکال‌اکسپرس، بر اساس داده‌های نظرسنجی کالج جدید کاردیولوژی (قلب) آمریکا (ACC)، بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ باعث افزایش دوبرابری فرسودگی شغلی پزشکان شده و در زمان اوج شیوع همه‌گیری در میان افراد بررسی شده، فرسودگی شغلی از ۲۰ درصد به ۳۸ درصد افزایش یافته است.

محققان اظهار کردند: از مهمترین عوامل افزایش میزان فرسودگی شغلی در زمان همه‌گیری حضور پزشکان بر بالین بیماران در زمان مرگ بود. نتایج بررسی‌های گذشته نشان داد که فرسودگی شغلی در میان پزشکان قلب و به طور کلی پزشکان وجود دارد، اما زمانی که به طور دقیق‌تر بررسی کردیم، دریافتیم که شیوع فرسودگی شغلی در بین متخصصان قلب وعروق در مقایسه با زمان شیوع همه‌گیری و قبل از آن، تقریبا دوبرابر شده است.

محققان عنوان کردند: بیماری کووید- ۱۹ به عنوان ذره‌بینی برای نشان‌دادن اوضاع بد بوده که در حال حاضر بدتر شده است و نشان می‌دهد که فرصت‌های زیادی برای بهبود محیط کار وجود دارد. برنامه‌هایی برای کاهش ساعات کار بالینی در سال آینده، ترک روش فعلی یا بازنشستگی پیش از موعد در میان پاسخ‌های افراد (به ویژه افرادی که بیشتر درگیر بودند) به ترتیب ۲۳ درصد، ۱۳ درصد و ۱۳ درصد گزارش شد. بیماری کووید- ۱۹ برای برخی از پزشکان مهمترین عامل تاثیرگذار بود، به‌طوری‌که ۱۷ درصد از پزشکان قصد دارند ساعات کاری را کاهش دهند، ۱۲ درصد کار فعلی را ترک کنند و ۱۱ درصد نیز به دلیل شیوع بیماری کووید- ۱۹ بازنشسته شوند.

در این بررسی عوامل استرس‌زای مالی نیز بررسی شد که بیماری کووید- ۱۹ آن را تشدید کرده و ۴۱ درصد از پاسخ‌دهندگان اعلام کردند که حقوق آنان تا حدی کاهش یافته است. تقریبا همین درصد از پزشکان نیز عدم حمایت کافی از سیستم بهداشتی در همه‌گیری را در ارتباط با غذا، اقامت، حمل‌ونقل، مراقبت از کودکان و حمایت عاطفی گزارش کردند.

محققان افزودند: سیستم‌های بهداشتی باید در همه‌گیری، اقدامات لازم برای اطمینان از ایمنی، نیازهای مالی و شخصی پزشکان متخصص قلب و عروق را انجام دهند. حمایت از سلامت پزشکان با ارائه راه‌حل‌های بالقوه برای کاهش برخی از فشارهای شغلی مرتبط با فرسودگی شغلی برای کالج قلب و عروق آمریکا به یک اولویت راهبردی تبدیل شده است. البته نتایج این بررسی نشان داد که فرسودگی شغلی در میان متخصصان بین‌المللی قلب در مقایسه با دیگر متخصان در آمریکا کمتر است و بررسی بیشتر در این زمینه نیاز دارد.

نتایج این بررسی نشان داد که سازمان‌های مرتبط، باید بر بهبود مراقبت از نیروی کار و نه فقط مراقبت از بیمار متمرکز شوند و نیاز فوری به منظور بهبود محیط‌های کاری مراقبت‌های بهداشتی را مشخص کنند.

/ایسنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فرسودگی شغلی بیماری کووید همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۷۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ۶۴۰ هکتار از باغ‌های چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شد
  • ۶۴۰ هکتار از باغات چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شدند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است