Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان گفت: طرح آمایش این استان برای پیگیری‌ها به شورای گسترش ارائه شد و ۲۰۰ رشته متناسب با قابلیت‌ها و ظرفیت‌ها مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری برنا ،  سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان در دیدار هیئت رئیسه این دانشگاه با استاندار این استان با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام‌شده در سال گذشته، درباره رسالت دانشگاه با ایجاد پردیس‌های وابسته به واحد‌های درون‌استانی و فراهم‌کردن شرایط ادامه تحصیل برای حدود ۱۰ هزار نفر از بازماندگان ادامه تحصیل دانشگاهی از اقدامات واسطه برای تثبیت پردیس‌ها و همچنین ایجاد فضای اختصاصی گزارش کاملی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میر با بیان اینکه تعاملات زیادی با سازمان مرکزی دانشگاه و مقامات محلی در تثبیت پردیس‌ها صورت گرفته است، افزود: این پردیس‌ها به مرکز تبدیل می‌شوند. همچنین تخصیص زمین برای احداث ساختمان پردیس و انتقال اسناد در بعضی محله‌ها اقداماتی انجام شده است.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در تمام موارد و پیشنهاد‌ها مربوط به امور دانشگاه مسئولان عالی استان همراه و همگام دانشگاه آزاد استان بوده‌اند، از توجه ویژه استاندار سیستان و بلوچستان قدردانی کرد و عضویت وی را در هیئت امنای دانشگاه آزاد استان به‌عنوان عضو اصلی هیئت امنا فرصتی مغتنم دانست که در بسیاری از موارد راهگشای انجام امور مربوط به دانشگاه بوده است.

وی تأکید کرد: کمک استاندار در راه‌اندازی پردیس‌های استان یکی از موارد مهم در این خصوص بوده است و توانستیم با همراهی و مساعدت‌های ویژه ۲۷ پردیس در سطح استان راه‌اندازی کنیم.

میر با اشاره به اینکه در گذشته استان از صنعت فولاد، پتروشیمی، راه‌آهن، گاز و امنیت محروم بوده و خیلی از رشته‌های موجود دانشگاه استان متعلق به ۴۰ سال قبل است که شاید حلال مشکلات جامعه فعلی نباشد، با اقداماتی زیربنایی که در سطح استان به برکت نظام جمهوری اسلامی صورت گرفته، می‌طلبد که با توجه به قابلیت و ظرفیت‌های موجود در خصوص ایجاد رشته‌های متناسب اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: شورای راهبردی در حال بررسی و طرح آمایش مربوط به راه‌اندازی رشته‌های مهارتی متناسب با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های استان است که در همین ارتباط و برای تسریع امور آموزشی، دانشگاه آزاد استان به سه ناحیه تقسیم شده که ناحیه شمالی با محور زاهدان، ناحیه میانی با محور ایرانشهر و ناحیه جنوبی هم با محور چابهار است.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این ارتباط کار‌های مقدماتی آغاز شده است، طرح آمایش این استان برای پیگیری‌ها به شورای گسترش ارائه شد و ۲۰۰ رشته متناسب با قابلیت‌ها و ظرفیت‌ها مورد تصویب قرار گرفت که این موارد موجب کارآفرینی و ایجاد شغل در نقاط مختلف استان می‌شود.

وی عنوان کرد: در سفر اخیر دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به چابهار با تشکیل شورای دانشگاه دفتر تقریب مذاهب در چابهار موافقت شد که مقرر شد تا در سال جدید با حضور محمدمهدی طهرانچی در سفری که به‌منظور تشکیل جلسه هیئت امنای استانی در ایرانشهر خواهد داشت، دفتر تقریب راه‌اندازی شود.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان توضیح داد: در سال ۹۷ نیز دفتر تقریب مذاهب اسلامی زاهدان با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که اقدامات مطلوبی به‌عنوان کارکرد اجتماعی و فرهنگی دانشگاه در دستورکار دارد.

وی یادآور شد: در سال ۹۸ که کرونا دامن‌گیر دنیا کشور شد، به همت همکاران دانشگاه تلاش شد تا خللی در امر آموزش وارد نشد و در سطح استان خوشبختانه تمام کلاس‌ها به‌صورت مجازی برگزار شد، اگر چه چالش‌هایی در خصوص اینترنت داریم که آماده‌سازی زیرساخت‌ها صورت گرفته است؛ ولی بعضاً روستا‌های ما چه آموزش و پرورش و یا سایر بخش‌های و دانشگاه با این مشکل مواجهیم.

میر متذکر شد: اکنون چیزی نزدیک به ۳۰ هزار دانشجو در سطوح مختلف از کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا در دانشگاه آزاد استان مشغول به تحصیل هستند که در خصوص برگزاری کلاس مشکلی نداشته‌اند، در حوزه بهداشت و درمان هم با اقدامات و پشتیبانی‌های خوب استاندار رشته پزشکی تصویب شده است.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان گفت: تلاش می‌کنیم به سمت ایجاد بیمارستان برویم؛ اما در این زمینه محدودیت‌هایی داریم که عنایت و توجه مسئولان استان و نمایندگان مجلس را می‌طلبد، در مورد آموزش و پرورش ۲۴ مدرسه داشتیم و بناست که ۱۷ مدرسه امسال به مدارس دانشگاه اضافه شود و حتی معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی هفته‌های آتی سفری به استان خواهد داشت که چند دانشکده مهارتی و کارآفرینی و چند دانشکده مهارتی و کارآفرینی در سطح استان را راه‌اندازی کند.

پیش‌بینی افزایش تعداد دانشجویان افغان به هزار نفر

میر درباره جذب دانشجوی خارجی بیان کرد: اقدامات شایسته‌ای در حوزه بین‌المللی با توجه به شرایطی که استان برخوردار است، صورت گرفته است و یکی از مزیت‌های بسیار خوبی که با تلاش‌های استاندار و همکاران حوزه اقتصادی، تجاری و مناطق بازارچه‌های مرزی انجام شده و می‌توان از آن در حوزه فکری و فرهنگی و تعاملاتی در استان با کشور‌های همسایه همجوار استفاده کرد، فعالیت‌های تجاری، اقتصادی و امنیتی است که نقش مهمی دارند.

وی اظهار کرد: در سال گذشته واحد با راه‌اندازی معاونت بین‌الملل نزدیک به ۲۰۰ دانشجوی افغان اکنون برای تحصیل جذب کرده‌ایم و پیش‌بینی ما این است که این آمار به هزار نفر برسد. گشایش دفتر کنسولی در دانشگاه سیستان و بلوچستان هم یک گام رو به جلو بوده که در حل مشکلات و موانع جذب و تردد افاغنه در سطح استان می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد که در همین راستا سفری را در هفته آینده به مدت ۱۰ روز به اتفاق رئیس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی و رؤسای دو استان خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان سفری به کشور دوست و همسایه افغانستان خواهیم داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد استان سطح استان راه اندازی طرح آمایش پردیس ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۸۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند

علیرضا کریمیان، مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند و کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری از ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ در اختیار داوطلبان قرار گرفته است.

وی افزود: افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب رشته از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شده‌اند، تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود حداکثر ۵۰ کدرشته محل اقدام کنند.

کریمیان با اشاره به اینکه از تعداد بیش از ۱۲۵ هزار نفری که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، ۶۸ هزار و ۷۶۵ نفر مرد و ۵۶ هزار و ۴۰۹ نفر زن هستند، گفت: تاکنون بیش از ۸۸ هزار نفر از داوطلبان مجاز نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده اند، اما این آمار شامل مجازین دانشگاه آزاد اسلامی نیست.

وی یادآور شد: با توجه به چهار اصلاحیه برای دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اضافه شدن ظرفیت و یا تغییر و حذف برخی کدرشته محل ها، داوطلبان در صورت نیاز می‌توانند نسبت به ویرایش فرم انتخاب رشته خود تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه آزاد به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های آن دانشگاه اقدام کنند. کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه سنجش درج شده است.

کریمیان افزود: اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • همایش روانشناسی در دانشگاه آزاد قم برگزار شد
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر