Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس شورای اسلامی خواستار همیاری و همراهی بخش خصوصی برای رفع معضلات زیرساختی گمرک دوغارون شد. - اخبار استانها -

جلیل رحیمی جهان آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  مشهدمقدس  اظهار داشت: منطقه تایباد و تربت جام دارای ظرفیت‌های عظیمی در حوزه صنایع و معدن است و باید از این ظرفیت‌ها به نحو بهینه بهره‌گیری شود و نشست‌هایی را در این راستا با وزیر صمت داشته و مسائلی را با وی در میان گذاشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اشاره به اهمیت  بازار افغانستان برای کالاهای صادراتی ایران بیان کرد: در منطقه دوغارون نیز علیرغم اینکه یک گلوگاه اقتصادی بسیار مهم محسوب می‌شود همچنان با معضلات فراوانی روبرو هستیم و باید این مسائل برطرف شود.

رحیمی جهان آبادی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مطروحه مهم در این منطقه گلایه‌هایی است که کامیون‌داران منتقل می‌کنند بیان کرد: بخشی از معضلات این منطقه با همیاری بخش خصوصی برطرف می‌شود، برای مثال بخش خصوصی می‌تواند برای سرمایه‌گذاری در جرثقیل‌های ریلی و پارکینگ‌های جدید این منطقه دست به فعالیت بزند و بخشی از معضلات را برطرف کند.

نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس شورای اسلامی گفت: از سوی دیگر در دوغارون شاهد تردد کامیون‌های کامیون‌داران افغانستانی نیز هستیم و به همین دلیل باید تلاش بیشتری برای ارتقاء ظرفیت‌های آن صورت بگیرد تا بتواند پاسخگوی این حجم از مبادلات و ترددها باشد.

جزئیات تازه از انفجار گمرک اسلام‌قلعه/چند بالگرد در تایباد مستقر شدروند نگران‌کننده ابتلا به کرونا در تایباد/دورهمی‌های خانوادگی متهم ردیف نخست استتحقق آرزوی دیرینه مردم تایباد/ منطقه اقتصادی دوغارون دارای طرح جامع شد

رحیمی جهان آبادی ادامه داد: در حوزه محرومیت زدایی نیز درصدد هستیم اعتباراتی برای مناطق محروم تربت جام و تایباد اخذ شود و امیدواریم بتوانیم بزودی تخصیص این اعتبارات را شاهد باشیم و گامی در مسیر محرومیت زدایی از روستاهای منطقه برداریم.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بخش خصوصی تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • گام عملی برای جهش تولید
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • کشف بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز دوغارون