Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@17:51:19 GMT

۴ هزار مدرسه سنگی در مناطق عشایری داریم

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۹۲۹۷

۴ هزار مدرسه سنگی در مناطق عشایری داریم

رخشانی مهر گفت:باید مسأله مدارس سنگی را حل کنیم،۴ هزار مدرسه سنگی در مناطق عشایری داریم که عمدتا در خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی پراکنده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی مدارس کشور، مهراله رخشانی‌مهر در جلسه امضای این‌ تفاهم‌نامه که رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضای فراکسیون عشایر مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، گفت: سال 1400 را به نام مدارس عشایری نام‌گذاری کردیم و هدف‌گذاری ما، حل و فصل وضعیت این مدارس است که امیدواریم به واسطه این تفاهم‌نامه همکاری بتوانیم زودتر اهداف این بخش را محقق کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به وضعیت مدارس ابتدایی عشایری اشاره کرد و ادامه داد: در بحث مدارس عشایری باید درباره دوره‌های آموزشی به تفکیک صحبت کنیم. در مورد مقطع ابتدایی باید دسترسی دانش‌آموزان را به مدرسه فراهم کنیم و در این راستا همیشه استفاده از کانکس در دستور کار آموزش و پرورش بوده است.

رخشانی‌مهر با بیان اینکه مشکل ما در مناطق عشایری وجود مدارس سنگی است، افزود: در برخی مناطق عشایری، در ساخت مدرسه از سنگ به عنوان مصالح غالب منطقه استفاده شده است.

وی توضیح داد: در این مناطق، امکان جابجایی مصالح فراهم نیست و برای حمل کانکس نیز مجبوریم برای فراهم کردن امکانات از هلی‌کوپتر استفاده کنیم اما در هر حال سعی شده است برای دوره ابتدایی از هر روشی استفاده شود تا امکانات را فراهم کنیم و این سختی کار را نشان می‌دهد.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید مسأله مدارس سنگی را حل کنیم، افزود: 4 هزار مدرسه سنگی در مناطق عشایری داریم که عمدتا در خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی پراکنده است.

وی ادامه داد: برآورد اعتباری برای این موضوع حدود 4 هزار میلیارد تومان است تا برای ساخت مدارس یک تا سه کلاسه به جای انها اقدام شود.

رخشانی‌مهر همچنین درباره مدارس دوره اول و دوم متوسطه عشایری گفت: پیشنهاد ما در این دوره‌های تحصیلی، خوابگاه شبانه‌روزی است؛ عمدتا در مناطق عشایری سیستان و بلوچستان ناچاریم که از مدارس شبانه‌روزی استفاده کنیم.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش مدارس عشایری آموزش و پرورش مناطق عشایری رخشانی مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۹۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شادباش استاندار سمنان به معلمان مدارس کم برخوردار

سید محمدرضا هامشی و هیات همراه با حضور در مدرسه دخترانه ۱۹ دی و مدرسه پسرانه شهید رجایی روز معلم را به آموزگاران و کادر آموزشی این مدارس تبریک گفتند.

استاندار سمنان گفت: جامعه هدف معلمان و اساتید دانشگاه ها ، آینده سازان کشور هستند و توجه به دغدغه ها و مطالبات آنها ضروری است.

استان سمنان ۱۱ هزار فرهنگی و بیش از ۳ هزار استاد دانشگاه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • بازگشایی بیشتر محور‌های مسدود شده عشایری و روستایی در خوزستان
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • شادباش استاندار سمنان به معلمان مدارس کم برخوردار
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی
  • حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است