Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجتماعی بسیج دانشجویی گفت: دولت‌ها و مجلس‌های گذشته هیچ‌گونه اقدام مثبتی در خصوص بحران جمعیت نداشته‌اند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، لاور، مدیر اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی در مراسم رونمایی از دوره‌های توانمندسازی فعالان حوزه جمعیت و خانواده به عنوان مثبت ۲ که امروز در وزارت علوم برگزار شد، گفت: این رویداد با هدف حل بحران جمعیت برگزار می‌شود که اشراف مخاطبان ما در عرصه‌های متفاوت با کلیدواژه‌های مفهومی است کسانی که دغدغه‌مند هستند می‌توانند یک رویداد اجتماعی را رقم بزنند، اما دلیل کم کاری در این حوزه‌ها فقر دانش لازم است که بتوانند دچار کنش گری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هدف اصلی اینکه دغدغه‌ها به سرانجام نمی‌رسند این است که درباره برخی از مصادیق خلاف واقع اطلاع رسانی می‌شود و همین اطلاع رسانی ضعیف منجر به اثر می‌شود.

وی افزود: آمارها، اطلاعات و تحلیل‌های جدی در حوزه ازدواج مطرح شده است که برای بسیاری از مخاطبان که این آمار‌ها را مطرح کردیم دچار سردرگمی شدند چرا که آمار‌ها دروغ هستند و این آمار‌ها در واقع اشتباه و کذب است. اینکه گفته می‌شود ۳۷ درصد از جوانان علاقه‌ای به ازدواج ندارند، آماری است که به غلط اعلام شده؛ در صورتی که تنها ۷ درصد جوانان عنوان کردند که علاقه‌ای به ازدواج ندارند، اما همین تعداد هم می‌گویند اگر موانع برداشته شود آمادگی ازدواج را دارند.

مدیر اجتماعی بسیج دانشجویی گفت: در دولت‌ها و مجلس‌های گذشته هیچ اتفاقی در حوزه جمعیت رخ نداده نظارتی صورت نگرفته و بی رغبتی وجود داشته؛ بنابراین لازم بود که بسیج دانشجویی به این حوزه ورود کند و دوره‌های مختلف برای آشنایی علاقه‌مندان برگزار کند که آن‌ها بتوانند در این حوزه توانمند شوند.

وی یادآور شد: این دوره‌ها با استفاده از ظرفیت اساتید جوان و دسته‌های محتوای به مخاطبان ارائه می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: لاور توانمدسازی بسیج دانشجویی بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۹۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تلفیق هنر و مفاهیم هنری برای افزایش سطح سواد سلامت جامعه اقدام ارزشمندی است که اداره سلامت شهرداری تهران آن را به شکل مطلوبی در سلامت شهر بوستان لاله اجرا کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند.

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم.

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد