Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد گفت: برای ناوگان حمل و نقل سوخت تشویقی لحاظ شده ‌که مبلغ آن بین ۲۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به صورت ماهانه است. اگر فردی این پروانه را نداشته باشد مشمول سوخت تشویقی نخواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، علی باخرد در گفت و گو ویژه با برنامه تلوزیونی اشاره، اظهار کرد: سازمان مدیریت و نظارت بر حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد به عنوان اولین سازمان تخصصی در این خصوص در کشور در سال ۹۰ تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نظارت بر حوزه عملکردی ناوگان حمل و نقل اعم از سبک، نیمه سنگین و سنگین رسالت مهم این سازمان بوده است. هر باری که در سطح شهر مشهد حمل و نقلی بر آن صورت می گیرد، باید تحت مدیریت این سازمان انجام شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد در پاسخ به اینکه چرا رانندگان ناوگان بار درون شهری باید پروانه کاربری اشتغال اخذ کنند، عنوان کرد: عمده علت آن دلیل قانونی است و بر اساس ماده ۹ قانون توسعه حمل و نقل بار و مدیریت سوخت کشور در سال ۸۶ و بر اساس ماده ۳۲ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی ناوگان، سازمان ما به عنوان سازمان متولی موظف است بر اساس این قوانین ساماندهی و نظارت بر ناوگان ها را بر عهده بگیرد.

باخرد تاکید کرد: بر اساس این امر نیز دستورالعملی را تحت عنوان بالادستی داریم که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده است و همه شهرداری های کشور وظیفه دارند که این دستورالعمل را اجرا کنند و ناوگان های حمل و نقل نسبت به اخذ پروانه اشتغال خود اقدام نمایند. ما برای ناوگان و راننده آن نیز دو پروانه (فعالیت خود ناوگان و پروانه اشتغال برای راننده) صادر می کنیم.

وی ادامه داد: ناوگان های ما به دسته سبک زیر ۳.۵ تن (مانند وانت و نیسان) نیمه سنگین از ۳.۵ تا ۶ تن (مانند وانت بار و خاور) و سنگین با وزن بالاتر از ۶ تن تقسیم می شوند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد بیان کرد: در سطح مشهد حدود ۸۰ هزار واحد ناوگان وجود دارد که حدود ۴۳ هزار واحد این مجوز را اخذ کردند.

باخرد افزود: اخذ این پروانه مانند پروانه کسبی است که به یک واحد صنفی داده می شود و مردم با وجود این پروانه می توانند به فرد برای جابه جایی بار خود اعتماد کنند.

وی در پاسخ به اینکه چرا رانندگان باید پروانه داشته باشند، اضافه کرد: برای ناوگان حمل و نقل سوخت تشویقی لحاظ شده ‌که مبلغ آن بین ۲۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به صورت ماهانه است. اگر فردی این پروانه را نداشته باشد مشمول سوخت تشویقی نخواهد شد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: سازمان ما تا اول خرداد ماه فرصت آن را داده تا سایر ناوگان هوایی که تاکنون نسبت به اخذ پروانه خود اقدامی انجام نداده اند، پروانه خود را اخذ کنند. گفتنی است که هزینه حق پروانه برای دو سال حدود ۴۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان است. این پروانه می تواند به دلیل برخی از تخلفات غیرقابل اغماض لغو شود.

باخرد اظهار کرد: آسیب زدن به کالایی که در اختیار یک ناوگان قرار می گیرد و بحثی تحت عنوان سرقت بار از جمله مواردی است که سبب ابطال پروانه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بر ما اثبات شود که فردی از ناوگان خود به عنوان یک وسیله شخصی نه به عنوان یک وسیله نقلیه باری استفاده می کند، با دوربین های خود رصد خواهیم کرد و تردد آن را ثبت خواهد شد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد در خصوص اعمال محدودیت زمانی و مکانی در سطح شهر برای جابه جایی بار، عنوان کرد: مشهد به عنوان یک کلانشهر در مسیر ترانزیت شرق کشور قرار دارد و از سوی دیگر زائرین زیادی به این شهر سفر می کنند و مناطق اطراف حرم ترددی زیادی در آن شکل می گیرد، از این رو آلودگی های محیط زیستی که ناوگان های حمل و نقل ایجاد می کند حدود ۶۷ درصد ذرات معلق است که باعث آلودگی هوا می شود. بر همین اساس محدودیت های ترافیکی در مناطق پر جمعیت شهر اعمال می شود.

باخرد ادامه داد: در سال ۹۸ ما طرحی را به شورای همتا پیشنهاد دادیم و مشهد را به سه قسمت منطقه قرمز، زرد و سبز تقسیم کردیم؛ این امر بدین معنا است که مناطقی که در اطراف حرم مطهر و احمدآباد وجود دارد منطقه قرمز تلقی می شوند و فردی که می خواهد در این منطقه تردد کند باید مجوز اخذ کند.

وی با اشاره به دیگر خدماتی که به رانندگان ناوگان حمل و نقل ارائه شده است، تصریح کرد: در سال گذشته نزدیک به 14 هزار بسته معیشتی بین رانندگان ناوگان های خود توزیع کردیم که قیمت هر بسته حدود 600 هزار تومان بود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد ادامه داد: علاوه بر این نیز یکسری خدمات درمانی نیز براساس مصوبات شورای اسلامی شهر مشهد برای رانندگان ناوگان حمل و نقل بار درون شهری در نظر گرفته ایم که مبلغ آن تا سقف 250 هزار تومان بوده است.

باخرد در خصوص اعمال قانون بیرون زدگی بار از ناوگان، بیان کرد: قانون راهنمایی و رانندگی که ما هم مجری آن هستیم برای بیرون زدگی بار از جلو و یا محور عقب عددی را مشخص کرده است. بار آهن یک کامیون از محور عقب حداکثر 3 متر است. در خصوص ماشین های سبک که بیرون زدگی بار هیچ معنایی ندارد.

وی تاکید کرد: هزینه جابجایی بار با صاحب بار خواهد بود، جان مردم را نمی توان با مبلغ 100 هزار تومان کمتر به خطر بیندازیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شهرداری مشهد رانندگان ناوگان ناوگان حمل و نقل برای ناوگان سوخت تشویقی هزار تومان خواهد شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۹۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

رئیس سازمان راهداری با بیان این‌که برای ایام اربعین با مشکل تامین ناوگان مواجه هستیم، گفت: این مشکل را از طریق واردات و استفاده از ظرفیت داخلی رفع می‌کنیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داریوش امانی با اشاره به اقدامات سازمان راهداری برای اربعین 1403، اظهار کرد:‌ در حوزه زیرساخت‌ها اقداماتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی در حال انجام است، بر اساس پیش‌بینی‌ها یک هفته قبل از اربعین حسینی پروژه‌ها تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بخشی از این پروژه‌ها مربوط به روکش آسفالت، رفع نقاط پرحادثه، روشنایی، نصب نیوجرسی و تابلو علائم بوده که در حال انجام است.

وی از برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در اربعین امسال خبر داد و با اعلام این‌که امسال 14 هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش پروژه‌های زیرساخت راه اربعین تأمین اعتبار شده است، یادآور شد: پروژه‌هایی که در پایانه‌های مرزی انجام می‌شود مربوط به بحث بهسازی و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، افزایش سایبان‌ها، مه‌پاش و ایجاد تونل‌های سرد در ایام گرم از سال است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: در پایانه برکت مهران نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش سایبان‌ها، سرویس‌های بهداشتی و مسقف کردن سازه‌ها در این محوطه انجام شده است.

امانی تاکید کرد: در زمینه ناوگان حمل‌ونقل نیز که با مشکل کمبود و نوسازی مواجه هستیم، نشست‌هایی برگزار شده تا بتوانیم تعدادی اتوبوس را از خارج از کشور وارد و از ظرفیت کارخانه‌ها و صنایع بزرگ نیز در این ایام و در زمان مسیر رفت زائران بهره بگیریم.

وی با بیان این که باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، گفت: به فضل الهی و مدد امام حسین (ع) سال گذشته با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود. همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی باید در خدمت اربعین و خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین باشند و هیچ‌گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • سه هزار قطعه زمین در بخش احمدآباد مشهد به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • اختصاص ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند
  • فعالیت ۱۰ هزار نفر در طرح‌های صنعتی ایلام