Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:34:51 GMT

طرح جامع گردشگری کرمانشاه بازنگری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۰۱۸۸

طرح جامع گردشگری کرمانشاه بازنگری می‌شود

ایسنا/کرمانشاه سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از برنامه ریزی برای بازنگری طرح جامع گردشگری استان خبرداد.

جبار گوهری امروز(29 اردیبهشت) در حاشیه مراسم رونمایی از اولین اطلس باستان شناسی استان در گفت و گو با ایسنا، گردشگری را دومین صنعت پردرآمد دنیا خواند و اظهارکرد: باتوجه به سیاست و رویکرد چندسال اخیر مسئولین کشوری در زمینه اقتصاد بدون اتکا به نفت، گردشگری می تواند یکی از بخش هایی باشد که درآمدزایی بالایی برای ایران به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توجه به صنعت گردشگری در کشور طی سالهای اخیر رشد داشته، عنوان کرد: براین اساس ما نیز باید بتوانیم صنعت گردشگری خود را توسعه دهیم و از آن درآمدزایی داشته باشیم.

سرپرست میراث فرهنگی استان اضافه کرد: طرح جامع گردشگری استان که در سال 1384 تدوین شده، یک سند فرادستی است که می تواند معیاری برای تصمیم گیری ها و چراغ راهی برای توسعه صنعت توریسم در استان باشد، اما بنا به ضرورت و شرایط کنونی نیاز است بازنگری هایی در این طرح داشته باشیم.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم حوزه گردشگری را در ابعاد مختلف آن توسعه  دهیم، باید اطلاعات جامع و کاملی را این حوزه ها  داشته باشیم که بازنگری طرح جامع گردشگری این فرصت را فراهم می کند.

گوهری اضافه کرد: معرفی توانمندی ها و ظرفیت های گردشگری کرمانشاه در قالب این طرح، نقش موثری در جلب گردشگران داخلی و خارجی خواهد داشت.

به گفته این مسئول، علاوه بر بازنگری طرح جامع گردشگری استان، برنامه راه اندازی سامانه جامع گردشگری هم در آینده اجرایی خواهد شد.  

وی در ادامه با تاکید براینکه برای سایر حوزه های میراث فرهنگی و صنایع دستی استان هم برنامه هایی در دستور کار قرار گرفته که در بستر علمی خواهد بود، اعلام کرد: در حوزه میراث فرهنگی علاوه براینکه تکمیل اطلس باستان شناسی استان را در آینده خواهیم داشت، سامانه جامع باستان شناسی و  میراث فرهنگی استان را هم راه اندازی خواهیم کرد. همچنین برای حوزه صنایع دستی هم چنین سامانه ای راه اندازی می شود.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری كرمانشاه طرح جامع گردشگری طرح جامع گردشگری گردشگری استان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان

کیومرث خانی لعل آبادی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از تعدادی از بنا‌های قدیمی واقع در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گفت : در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گذری قدیمی با عنوان گذر جلوخان-حدفاصل خیابان مدرس تا خیابان جلیلی - واقع شده که بسیاری از بنا‌هایی که در این بخش قرار دارند، دچار فرسودگی شده‌اند. 

وی افزود: علیرغم اینکه این بنا‌ها از نظر تاریخی دارای اهمیت زیادی هستند، اما به دلیل گذشت زمان استحکام آنها ضعیف شده و باید مورد مرمت قرار گیرند. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه تصریح کرد: مالکین عمده این بنا‌ها توان مالی چندانی برای مرمت بنای خود ندارند، لذا نیاز است حمایت‌هایی از آنها صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتبارات دولتی نیز برای مرمت آنها محدود است، عنوان کرد: کل اعتباراتی که امسال برای بافت تاریخی کرمانشاه اختصاص پیدا کرده حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است که طبق برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شده نیمی از این اعتبار صرف طرح مطالعاتی مرمت بازار قدیمی فیض آباد شود و نیمی دیگر از این اعتبار را برای مرمت گذر جلوخان، با مشارکت مالکین بنا‌های واقع در این محله اختصاص دهیم. 

خانی لعل آبادی تصریح کرد: خوشبختانه در بازدیدی که استاندار کرمانشاه از گذر جلوخان داشتند، قول‌هایی برای افزایش اعتبار ساماندهی این محله تاریخی دادند که امیدواریم بزودی محقق شود. 

وی خاطرنشان کرد: از طرفی مقرر شد که یک کارگروه با حضور دستگاه‌های ذیربط همچون میراث فرهنگی، راه و شهرسازی و شهرداری برای ساماندهی بافت تاریخی شهر کرمانشاه تشکیل شود. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه عنوان کرد: بافت تاریخی که بخشی از هویت گذشته شهر ما به شمار می‌رود، می‌تواند به عنوان یک فرصت به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند، در همین راستا با حمایت استاندار و همراهی دستگاه‌های ذیربط در تلاش برای احیاء این بخش از شهر هستیم. 

استاندار در این برنامه از برخی از بنا‌های قدیمی بافت تاریخی شهر کرمانشاه همچون خانه اکبرپور، حمام ملاباشی، زورخانه علمدار، سرای همدانی ها، هتل بوتیک ونوشک (خانه تاریخی صارم الدوله)، خانه حکیم نصیر، مسجد نظام، گذر جلوخان و خانه رنده کش بازدید و با اهالی این محله گفتگو کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود