Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا زالی با بیان این‌که در حال حاضر واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای 75 سال در حال انجام است، اظهار کرد: زمان‌بندی واکسیناسیون عمومی کرونا به طور کاملاً دقیق قابل پیش‌بینی نیست و میزان تزریق واکسن کرونا تابعی از میزان تهیه و تأمین آن است.

عوارض واکسن‌های کرونا در سامانه وزارت بهداشت ثبت می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به سؤالی درباره ثبت عوارض واکسن کرونا گفت: تمام عوارض واکسن کرونا توسط واحدهای واکسیناسیون به ثبت می‌رسد؛ در صورتی که عارضه‌ای بروز کند ابتدا مراکز بهداشتی آن را در سامانه خود ثبت می‌کنند؛ وزارت بهداشت نیز یک سامانه داخلی راه‌اندازی کرده که تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موظف هستند تا قبل از پایان ساعت اداری هرروز، عوارض مرتبط با واکسن کرونا را در آن سامانه ثبت و گزارش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی ادامه داد: یک تیم کارشناسی مستقر است و این عوارض را تحلیل می‌کند؛ بنابراین تمام عوارض گزارش شده، در سامانه متمرکزی در وزارت بهداشت ثبت و بررسی می‌شود.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: تاکنون عارضه جدی و قابل توجهی از واکسن‌های کرونای تزریق شده گزارش نشده است اما باید توجه داشت که میزان بروز عارضه در افراد، در تناسب با میزان واکسیناسیون است.

عوارض واکسن‌های کرونا معمولاً گذراست

وی با بیان این‌که برخی عوارض جزو عارضه‌های شایع پس از تلقیح واکسن هستند، گفت: بروز علائمی مانند تب، لرز، سرماخوردگی و درد محل تزریق، طبیعی است و ایجاد این علائم به دلیل تحریک سیستم دفاعی بدن در برخی افراد است؛ معمولاً عوارض ناشی از واکسیناسیون، گذارست و با درمان‌های نگهدارنده بهبودی پیدا می‌کند.

عوارض ناشی از تزریق واکسن کمتر از ابتلا به ویروس کروناست

زالی تأکید کرد: اگر در پاندمی کرونا قرار نداشتیم؛ به طور طبیعی و در شرایط غیربحرانی، بین پنج تا هفت سال طول می‌کشید تا یک واکسن، به طور کامل مراحل مطالعاتی و بررسی عوارض جانبی را طی کند اما به دلیل بحران کرونا زمان مطالعه واکسن‌ها کاهش یافته است تا از تلفات بیشتر کرونا جلوگیری شود؛ عوارض ناشی از واکسیناسیون در نگاه کلی، به مراتب کمتر از خود بیماری کروناست؛ بنابراین منطق اقتضا می‌کند که واکسیناسیون کرونا در افراد انجام شود.

در مراسمی با حضور دکتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران، سردار حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسوال الله تهران بزرگ، تعدادی از مسئولین شهرداری و بسیج منطقه 14 و خانواده شهید کمالی نژاد (شهید مدافع سلامت) به عنوان مرکز تجمعی واکسن کرونا و به منظور اجرای طرح واکسیناسیون خودرویی برای افراد بالای 75 سال، آغاز به کار کرد.


 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دکتر علیرضا زالی واکسیناسیون کرونا واکسیناسیون واکسن کرونا واکسیناسیون کرونا دکتر علیرضا زالی عوارض واکسن کرونا وزارت بهداشت عوارض واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود