Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@08:27:42 GMT

دیگر آبگرفتگی اتفاق نخواهد افتاد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۰۷۲۹

دیگر آبگرفتگی اتفاق نخواهد افتاد

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،پیروز حناچی، شهردار تهران درباره  مدیریت بحران گفت:در خصوص چیز‌هایی که تهران را تهدید می‌کند، اشاره کردیم به سیلاب و زلزله که هیچ راهی جز آمادگی و پیشگیری ندارد و تدوین سناریو‌های حادثه و ایجاد آمادگی برای مواقع بحران مسیر ما است.

وی افزود: امروز زمان افتتاح پروژه‌ای است که سال‌ها هنگام بارندگی‌های شدید، آبگرفتگی ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یعنی اینکه مدیران شهری نقاط آبگرفتگی ثابت را شناسایی و برای آن برنامه ریزی کرده اند. در تهران، ۳۸ نقطه اصلی داشتیم که در آن آبگرفتگی اتفاق   میفتاد که بیش از ۲۸ نقطه آن را رفع خطر کرده و مشکل آن را حل کردیم.

حناچی در ادامه گفت:طبیعتا ایجاد آمادگی هم در برابر زلزله و هم دربرابر سیل نقطه هدف ما است. آموزش، مانور و ایجاد آمادگی راه حل این  موضوعات خواهد بود که خوشبختانه کار‌های زیادی هم قبلا شده و هم در حال حاضر درحال انجام است.

وی افزود: برای مثال آمادگی در شرایطی که حادثه‌ای مثل زلزله اتفاق بیفتد ما در آن شرایط چه اقداماتی را باید انجام دهیم، دستگاه‌های زیربنایی چه اقداماتی را باید انجام دهند و چه اقداماتی را در چند ثانیه اول باید انجام دهیم و چه اقداماتی را در روز اول و چه اقداماتی را در چند روز اول و چه اقداماتی را در هفته اول باید انجام شود که همه این‌ها برنامه ریزی شده است و باید با مانور و آموزش و  هماهنگی در میان دستگاه‌ها این آمادگی بیشتر را ایجاد کنیم.

حناچی در ادامه گفت:معمولا دوره‌های بارندگی،دوره‌های ده ساله، بیست ساله، و دوره‌های پنجاه ساله تعریف می شوند و این آمادگی باید وجود داشته باشد تا در بارش‌هایی که از حالت عادی خارج می‌شوند، سیستم جمع آوری آب‌های سطحی ما بتواند به خوبی عمل کند.

وی افزود: خوشبختانه با برنامه ریزی‌هایی که انجام گرفته است، تهران برنامه کاملی در این زمینه دارد. بیش از ۵۰۰ کیلومتر مسیر هدایت سیلاب تهران است که بخش عمده‌ای از آن به اجرا در آمده و حدود ۱۵۰ کیلومتر آن باقی مانده است که انشالله با برنامه‌ای که داریم در سالانه چیزی حدود ۸ کیلومتر همکاران ما در سه سال اخیر کار کردند و با همین آهنگ کمتر از دو دهه آینده برنامه شبکه جمع آوری آب‌های سطح تهران انجام خواهد شد.

حناچی درباره ایجاد سیلاب در ایستگاه های مترو گفت:بحث سیلاب‌ها در ایستگاه‌های مترو که اوایل دهه ۹۰ اتفاق افتاد نتیجه هم افزایی دو حادثه بود. یک دیواره و هدایت سیلابی که در حاشیه غربی تهران بود به داخل تونل جاری شد و این  حادثه را ایجاد کرد. البته شناخت نقاط حادثه خیز جزو همین برنامه‌های تاب آوری است و باید به طور دائمی مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتربخوانید

تشریح مانور محیط‌زیستی با موضوع آب‌گرفتگی منطقه ۱۲ بازدید نمایندگان سازمان بازرسی از سطح پایتخت/ برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی چه اقداماتی انجام شده است؟انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران سیل زلزله آبگرفتگی اب های سطحی چه اقداماتی باید انجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۰۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، کارشناس مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: کلاس‌های آمادگی برای زایمان در سطح کلیه مراکز دانشگاهی و مراکز بهداشتی استان به صورت رایگان برای مادران متقاضی در حال برگزاری است.


فاطمه قاسمی با اشاره به اقدامات در حال انجام در طرح جوانی جمعیت و فرزندآوری گفت: متأسفانه زایمان سزارین در اولین بارداری مادران یزدی رو به افزایش است و یکی از اقدامات لازم برای افزایش فرزندآوری در بین مادران، کاهش آمار سزارین است که پس از اجرای طرح تحول سلامت اقدامات متعدد برای کاهش آمار سزارین انجام شده و هم اکنون نیز با طرح جوانی جمعیت ادامه دارد.


وی با اشاره به رایگان بودن زایمان طبیعی در مراکز دولتی، ادامه داد: کلاس‌های آمادگی برای زایمان نیز در سطح کلیه مراکز دانشگاهی و مراکز بهداشتی در سطح استان به صورت رایگان برای مادران متقاضی در حال برگزاری است و این کلاس‌ها در مراکز خصوصی نیز با کمترین تعرفه و مصوب وزارت بهداشت برگزار می‌شود که البته این کلاس‌ها در همه شهرستان‌ها به جز اشکذر که بیمارستان دولتی تا پایان سال افتتاح می‌شود و بهاباد که اتاق عمل فعال ندارد به صورت رایگان برگزار می‌شود.


کارشناس مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه کلاس‌های آمادگی برای زایمان، مادران باردار را توانمند و زایمانی خوب و خوشایند را برای آنها فراهم می‌کند، افزود: پیشگیری از مشکلات شایع و مسائلی که ممکن است مادران باردار با آن مواجه باشند و برای آنها آزاردهنده باشد، توصیه‌های مورد نیاز برای مادران باردار، آموزش اصلاح وضعیت، ورزش‌های دوران بارداری، بهداشت روان، مراقبت از نوزاد و... در هشت جلسه در این کلاس‌ها به مادران باردار آموزش داده می‌شود که مادران را توانمند و زایمان خوبی را برای آنها به ارمغان می‌آورد.


وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای کاهش درد زایمان گفت: روش کاهش درد غیر دارویی و دارویی زایمان در همه مراکز در صورت درخواست مادران باردار ارائه می‌شود که این اقدام در مراکز خصوصی با هزینه مصوب و در مراکز دولتی به صورت کاملا رایگان در حال انجام است و حتی زایمان بدون درد نیز در مراکز انجام می‌شود.


قاسمی با اشاره به دستورالعمل مصوب وزارت بهداشت در خصوص مامای همراه گفت: در این زمینه مادر می‌تواند در طول دوران بارداری با یک ماما ارتباط بگیرد و براساس نیاز در هر ساعت از شبانه‌روز از وی مشاوره دریافت کند و در زمان زایمان نیز می‌تواند از ماما بخواهد که کنارش باشد و حمایت‌های روحی و روانی و روش‌های کاهش درد غیردارویی را برای مادر طبق تعرفه مصوب وزات بهداشت انجام دهد.


وی با بیان اینکه مادران همچنین می‌توانند از ماما‌های دارای دفتر کار و دارای مرکز مشاوره بهره‌مند شوند، افزود: مادرانی که مشکل خاصی در دوران بارداری ندارند می‌توانند تحت پوش این ماما‌ها باشند و از خدمات مشاوره‌ای مراقبتی و حتی درمانی بهره‌مند شوند، همچنین این ماما می‌تواند به عنوان عامل زایمان در کنار مادر باشد و روش‌های کاهش درد و کم دردی در سیر زایمان و خوشایند کردن زایمان برای مادر را رقم بزند.


کارشناس مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد: این ماما‌ها به عنوان مامای خصوصی مطرح هستند و تعدادی از مراکز ما با این مامای دارای دفتر کار یا مرکز مشاوره مامایی قرارداد بستند، استفاده از مامای خصوصی در سطح استان یزد نسبت به سایر استان‌ها بسیار کم انجام می‌شود.


وی با اشاره به وجود اتاق خصوصی زایمان در مراکز دولتی گفت: مادر از زمان بستری برای زایمان تا دو ساعت بعد از زایمان در این اتاق می‌تواند همراه داشته باشد، این همراه به درخواست مادر باردار می‌تواند مامای همراه، همسر یا همراه خانم باشد که استفاده از این اتاق‌ها در مراکز دولتی رایگان و در مراکز خصوصی، خیریه، غیر انتفاعی و ... براساس هزینه مصوب وزارت بهداشت است.

دیگر خبرها

  • رزمایش اتمی روسیه با «تسلیحات غیر راهبردی»
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس