Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا زالی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته حدود پنج هزار و ۸۰۰ بیمار کرونایی سرپایی به مراکز بهداشتی و درمانی استان تهران مراجعه کردند که این آمار نسبت به هفته گذشته کاهش داشته است.

به گزارش برنا؛ علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران در حاشیه بازید از روند ارایه خدمات واکسیناسیون به بیماران خاص در بیمارستان مهدیه گفت:  هزار و ۳۰۰ بیمار روز گذشته از مراکز درمانی مرخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بستری ۸۷۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی که ۱۶۲ مورد آنها نیاز به مراقبت های ویژه داشتند، آمار کلی بستری پایتخت را به ۶ هزار و ۶۰۰ مورد رساند که از این تعداد به طور کلی هزار و ۸۰۰ مورد در بخش مراقبت های ویژه هستند.

او همچنین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در پایتخت را ۷۱.۲ درصد اعلام کرد و گفت: این آمار که اغلب  مختص اصناف و گروه های تولیدی و خدماتی است، نسبت به هفته گذشته افزایش داشته است، اما کماکان در حمل و نقل عمومی شاهد کمرنگ بودن رعایت فاصله گذاری اجتماعی هستیم.

فرمانده ستاد عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران از تجهیز چهار بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای ارایه خدمات واکسیناسیون به بیماران خاص خبر داد.

زالی از تجهیز سه بیمارستان دیگر برای ارایه این خدمات خبر داد و گفت: در حال حاضر مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه برای ارایه تمامی خدمات واکسیناسیون نشان دار شده اند، اما برای واکسیناسیون بیماران خاص به علت ضرورت ثبت علائم حیاتی و انجام غربالگری اولیه قبل از تزریق، ۴ مرکز درمانی را در نظر گرفتیم.

او به اختصاص بیمارستان های تک تخصصی برای این منظور اشاره کرد و ادامه داد: این بیماران می توانند با مراجعه به بیمارستان اختر، امام حسین (ع)، طرفه و مهدیه خدمات واکسیناسیون را دریافت کنند. با راه اندازی این مراکز روند واکسناسیون شتاب بیشتری گرفته و پیش بینی می شود به زودی ۳۵ هزار بیمار خاص تحت پوشش دانشگاه واکسینه شوند.

فرمانده ستاد عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران از انجام واکسیناسیون ۱۱ هزار بیمار خاص خبر داد و گفت: طبق گزارش اداره امور بیماری های خاص وزارت بهداشت، به طور ملی ۷۰ هزار پرونده در تهران به ثبت رسیده که ۳۵ هزار بیمار بر اساس محل سکونتشان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارند.

زالی اظهار کرد: بیشتر مراجعین بیمارستان مهدیه، بیماران پیوندی هستند البته گزارشات حاکی از موارد بسیار کم شواهد و علایم بیماری کرونا در بیماران پیوندی بوده است که به همین منظور رعایت اصول قرنطینه و ایزولاسیون این افراد حای تقدیر دارد.

او بیماران خاص را بعد از سالمندان از پرخطرترین گروه ها دانست و گفت: با واکسیناسیون این افراد به طور قطع آمار ابتلا به صورت تصاعدی کاهش پیدا می کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهر تهران واکسیناسیون بیمارستان مراکز درمانی پایتخت حمل و نقل عمومی کلان شهر پوشش علوم پزشکی شهید بهشتی بهداشتی و درمانی امام حسین دانشگاه علوم پزشکی سالمندان علیرضا زالی بستری کرونا خدمات واکسیناسیون تحت پوشش دانشگاه بیماری کرونا بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۱۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر محمدتقی آشوبی گفت: با تلاش‎ها و پیگیری‎های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک دستگاه MRI به ارزش ۵۰ میلیارد تومان از سوی سازمان بهداشت جهانی در اختیار مرکز آموزشی درمانی رازی رشت قرار گرفت که در این مرکز درمانی نصب و امتحان شد و به زودی برای خدمات رسانی به بیماران به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی رازی رشت دومین مرکز درمانی پرتردد شهر رشت به ‎لحاظ تعداد بیماران مراجعه کننده و کادر آموزشی و درمانی است، افزود: سالانه دست کم بین ۵۰۰ تا هزار بیمار برای انجام MRI از این مرکز درمانی به دیگر مراکز آموزشی درمانی رشت و یا بخش خصوصی مراجعه و دوباره برای ادامه درمان به این مرکز بازمی گردند که این امر موجب زحمت بیمار و خانواده اش و همچنین صرف هزینه و وقت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی از اهداف مدیران و مسئولان این دانشگاه است، گفت: بیمارستان رازی رشت یک مرکز آموزشی درمانی برای بیماری‌های ارولوژی، ریه، کبد، گوارش، کلیه، بیماری‌های عفونی، پیوند کلیه، پوست، جراحی عروق، روماتولوژی، هماتولوژی، غدد، توراکس تالاسمی، اورژانس، هموفیلی و دیگر بیماری‌ها است که به رغم ارائه خدمات سلامت محور به مردم، از برخی تجهیزات نظیر MRI محروم بود.

مرکز آموزشی درمانی رازی رشت ۷۴ سال پیش تأسیس شد.

دیگر خبرها

  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان