Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، شهردار تهران در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های مدیریت سیلاب گفت: از ابتدای دوره پنجم مدیریت شهری، یکی از موضوعاتی که ما در دستور کار داشتیم افزایش تاب‌آوری شهر تهران بوده است چیزی که همه کلانشهرهای دنیا آن را دنبال می‌کنند.  

پیروز حناچی افزود: ‌ما در سرزمینی زندگی می‌کنیم که از دیرباز مشکلات مشابهی داشته است داریوش در کتیبه بیستون ۲۵۰۰ سال پیش آرزو می‌کند که این سرزمین از دروغ و خشکسالی در امان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یعنی خشکسالی از آن زمان مشکل ایران بوده است اما مردم با هنرمندی چگونگی مقابله با آن و استقرار در این سرزمین را آموخته بودند و بهشت‌هایی در دل کویر ساخته‌اند که نمونه‌های آن موجود است. پیروز حناچی افزود: علت اصلی به وجود آمدن تهران هم رشته‌های قنات‌های موجود در تهران بود. تعداد این‌ها  ۷۵۰ رشته بوده و هم‌اکنون نیز ۱۵۰ رشته آن باقی مانده است.  

او ادامه داد: سیل و زلزله دائم تهران را تهدید می‌کنند سابقه تهران در سیل‌های ۴۸، ۶۶ و ۹۸ نشان می‌دهد هر بیست سال یک سیل را تجربه می‌کنیم. ما و همکاران‌مان تلاش کردیم که با آغاز فصل بارش این هوشمندی را در شرایط تهران فراهم کنیم که سیل‌ها کنترل شوند. او با بیان این که پروژه‌های زیربنایی خیلی در دید نیستند، ادامه داد: در مناطق ۲۱ و ۲۲ و ۵ به جهت خدمات زیربنایی و هدایت آب‌های سطحی متناسب با توسعه بخش‌های مسکونی و توسعه شهر مورد توجه قرار نگرفته‌اند.  

ما در سال ۹۸ در همین مناطق در آستانه وقوع سیل بودیم و آب تا زیر عرشه پل بزرگراه تهران کرج بالا آمد ولی با کاهش بارندگی‌ها این خطر رفع شد. در همان زمان اکیپ‌های امدادی ما در سایر شهرها در حال فعالیت بودند. حناچی از زحمات خاکریزآب تشکر کرد و گفت: این شرکت تحول ملموسی در این حوزه ایجاد کرد و مدیریت شهری هم به این تلاش جواب مثبت داد. علی رغم این که این پروژه‌ها در معرض دید نیست اما بسیار تاثیرگذار هستند و می‌توانند موضوعات را حل کنند. در تهران به چیزی در حدود ۷۰۰ کیلومتر مسیر جمع‌آوری سیلاب نیاز داریم که حدود ۵۳۰ کیلومتر به اجرا در آمده است و مابقی را را باید اضافه کنم.  

حناچی به اعتبارات مدیریت سیلاب اشاره کرد و گفت: در سال ۹۹، ۱۹۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰، ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای این کار در نظر گرفته‌ایم که اهمیت آن را نشان می‌دهد و تخصیص همین اعتبارات است که باعث شده است در تهران شاهد کمتر شدن آب‌گرفتگی‌ها باشیم. شهردار تهران ادامه داد: ما چشم‌اندازی برای تهران داریم که باید فعالیتهایمان در آن راستا باشد. وقتی می‌گوییم «شهر انسان‌محور» باید پروژه‌ها در این جهت باشد و دیگر شاهد توسعه بزرگراه‌های خارج از مصوبات نباشیم.  

او در ادامه به پروژه شارباغ اشاره کرد و گفت: ۸.۵ کیلومتر پیاده راه یا  غلبه پیاده بر سواره در میدان امام خمینی که تا آخر دوره بهره‌برداری و ساختمان بلدیه در حاشیه شمالی تهران نیز بازسازی می‌شود. کوچه پشت شهرداری مجددا احیا می‌شود. همچنین پروژه دیگری که امروز کلنگ آن را زدیم و باعث می‌شود که ساکنان منطقه تردد راحت‌تری داشته باشند در راستای همین هدف است.  شهردار تهران در پایان سخنانش درباره میانگین سنی مدیرانش هم گفت: میانگین سنی مدیران ما در حوزه معاونین حدود ۵۰ و مدیران میانی بین ۴۰ تا ۵۰ است و تلاش کردیم از جوانان در مدیریت‌ها بیشتر بهره ببریم.  

کد خبر 602179 برچسب‌ها شهرداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عملیات اجرایی کلان‌پروژه «اتصال بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه شهید متوسلیان» از سال ۱۳۹۲ آغاز شد اما پس از گذشت مدتی به فراموشی سپرده شد، این پروژه عمرانی گره‌گشا با هدف تکمیل یک مسیر بزرگراهی شمالی جنوبی در غرب تهران و اتصال نهایی به بزرگراه آزادگان اجرایی شده بود اما تاکنون به یک بن‌بست در میدان جی ختم شده است.

این کلان‌پروژه عمرانی برای دوره قبل مدیریت شهری دردسرساز شده بود و پیچیدگی عملیات عمرانی و معارضین متعدد نهادی و تاسیساتی‌اش از یک سو و تنگنای مالی از سوی دیگر، مسئولان وقت را به تصمیم درباره قطع شمع‌های پل و لغو پروژه رسانده بوده است.

فعالیت کلان‌پروژه عمرانی «اتصال بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه شهید متوسلیان» در دوره ششم مدیریت شهری مجدد آغاز شد که در همین راستا چمران رئیس شورای شهر تهران در حاشیه بازدید میدانی اخیر از پروژه احداث شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان ضمن اشاره به رهاسازی این پروژه به دلیل سختی و صعوبت کار در دوره پیشین گفت: پروژه تکمیل شاخه غربی پروژه یادگار امام (ره) پیچیده، اما راهگشاست و قطعاً یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهر به شمار می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی در ادامه عنوان کرد: رفع معارضین در این طرح، پروژه بسیار مهمی بود که برای مواردی از دادگاه حکم ماده ۹ گرفتند و در موارد دیگر نیز توافق با وزارت دفاع، آموزش و پرورش و ارتش و صاحبان املاک خصوصی چند سال به طول انجامید و در دوره ششم درگیر این برنامه‌ها بودند تا مسائل برطرف شود.

 در بازدید مذکور معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، رئیس پلیس راهور پایتخت و شهردار منطقه ۹ تهران، رئیس شورای شهر را همراهی کردند.

پیش‌بینی پلیس راهور از کاهش ترافیک محور‌های مجاور با افتتاح این پروژه

سرهنگ ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در پادگان جی از بزرگراه یادگار امام به پروژه آزادگان متصل می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

موسوی‌پور ادامه داد: با توجه به اینکه اکنون بار ترافیکی در بزرگراه آیت الله سعیدی، میدان آزادی و بزرگراه شیخ فضل الله سنگین است،  اگر شاخه غربی به سمت میدان فتح، بلوار بهار و بزرگراه شهید بروجردی افتتاح شود، بزرگراه آیت الله سعیدی و میدان آزادی که با گره‌های ترافیکی روبه‌رو بودند، سبک‌تر خواهد شد.

از فضای سبز ۷ هکتاری تا احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح

در همین رابطه هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به تأکید و اتفاق نظر مجموعه مدیریت شهری و پیگیری‌های شهردار تهران برای رفع گلوگاه‌های پروژه‌های عمرانی، هدف‌گذاری افتتاح کلان پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) در صورت همکاری سایر دستگاه‌ها تا پایان سال انجام شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی با اشاره به احداث فضای سبز ۷ هکتاری در محدوده میدان جی تا میدان فتح به موازات عملیات عمرانی این پروژه افزود: تقاطع سه سطحی غیرهمسطح در میدان فتح به عنوان محل تلاقی سه بزرگراه پراهمیت در غرب تهران به بهره‌برداری خواهد رسید. از این‌رو، بزرگراه یادگار امام (ره) در شاخه غربی با اتصال به بزرگراه شهید متوسلیان و بزرگراه شهید بروجردی، به بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران ساوه متصل خواهد شد.

حق‌بین تصریح کرد: بدون تردید، همگرایی و تلاش بی‌وقفه مدیریت شهری برای رفع معارضین ملکی، نهادی و تأسیساتی متعدد این پروژه، تسریع در انجام عملیات عمرانی را در پی داشته و خواهد داشت و محصول این اقدامات، گره‌گشایی از چالش‌های ترددی شهروندان خواهد بود. بر اساس دستور شهردار تهران، نظارت‌های معاونت فنی و عمرانی برای پیشرفت این پروژه، تا روز افتتاح آن به طور مستمر و هفتگی ادامه‌دار خواهد بود.

بر اساس آنچه مطرح شد، بهره‌برداری از تقاطع سه سطحی در محل کنونی میدان فتح تهران، به عنوان محل تلاقی سه بزرگراه یادگار امام (ره)، شهید متوسلیان و آیت الله سعیدی علاوه بر تعدیل بار ترافیکی در پهنه جنوب غربی پایتخت، محصول این پروژه کهنسال عمرانی تهران را در کارنامه دوره ششم مدیریت شهری ثبت و ضبط می‌کند.

تصاویر اختصاصی از وضعیت نهایی پروژه به ویژه در میدان فتح تهران و در مجاورت فرودگاه مهرآباد

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود