Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: کاهش اعتیاد در میان بانوان نیازمند مهارت آموزی در سنین دبیرستان و آموزش سبک زندگی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ کارگروه پیشگیری از اعتیاد بانوان روز چهارشنبه در محوطه باز استانداری قزوین برگزار شد.

صدیقه ربیعی در این جلسه اظهارداشت: پدیده اعتیاد بسیار پیچیده و فنی است و باید همه دستگاهها کمک کنند تا آثار مخرب آن در جامعه کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی دستگاهها از جمله بهزیستی، علوم پزشکی، آموزش و پرورش و نیروی انتظامی در کاهش پیامدهای اعتیاد نقش اساسی دارند و لازم است با برنامه ریزی مدون و نیز آسیب شناسی درست بتوانیم به اهداف خود در مبارزه دست یابیم.

آموزش و مهارت آموزی جدی گرفته شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به پیامدهای آلوده شدن بانوان به اعتیاد هم تصریح کرد: با توجه به نقش بانوان در خانواده و جامعه باید مراقب باشیم این گروه آلوده مواد نشوند زیرا پیامدهای جبران ناپذیری دارد.

ربیعی اضافه کرد: هر چند آمار معتادان زن در استان پایین است اما حتی اعتیاد یک دختر جوان و یا مادر خانواده ویران گر است و باید اقدامات پیشگیرانه در این گروه را تقویت کنیم.

وی یادآورشد: زنانه شدن پدیده اعتیاد یک تهدید جدی است زیرا شیوع اعتیاد در این گروه به اجتماع نیز آسیب جدی می زند و پیامدهای ناگواری دارد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین تصریح کرد: زنان در جامعه نقش تاثیرگذاری دارند و باید کاهش سن اعتیاد در بانوان جدی گرفته شود.

وی بیان کرد: سن اعتیاد زنان بین ۲۵ تا ۳۵ سال اعلام شده و این که در سنین مادر شدن دختران شاهد اعتیاد هستیم بسیار نگران کننده است و باید برای آن تدبیر کنیم.

ربیعی گفت: باید ریشه اعتیاد این سنین در مدارس و دانشگاهها شناسایی شود و برای پیشگیری از آن برنامه ریزی کنیم.

وی اظهارداشت: مهارت آموزی و افزایش دانش و مهارت دختران و بانوان می تواند به کاهش مبتلایان کمک کند لذا برگزاری کارگاه های آموزشی در مدارس و دانشگاهها در اولویت دست اندرکاران قرار گیرد.

ربیعی اضافه کرد: آموزش های مهارتی باید موجب تغییر در رفتار و نگرش افراد شود لذا بهتر است محورهای کلاس های آموزشی کارشناسی و تخصصی باشد.

وی اظهارداشت: ارتقای دانش، تغییر نگرش و رفتار و مهارت آموزی باید در اقدامات مهارتی مورد توجه جدی قرار گیرد و با مشاوره های تخصصی بتوان به تغییر نگرش افراد بیمار کمک کرد.

ربیعی گفت: شکاف بین نسلی میان فرزندان و والدین یک تهدید جدی است و به واسطه مدرنیسم شاهد فاصله بین فرزندان با خود هستیم و در این میان فضای مجازی هم به دور شدن خانواده ها و کاهش گفتگو کمک کرده که باید برای رفع آن ایده داشته باشیم.

وی اظهارداشت: باید مهارت گفتگو در خانواده ها احیا شود زیرا امروز متاسفانه میانگین گفتگو به کمتر از ۲۰ دقیقه رسیده و این آسیب می تواند آثار نامطلوبی در اجتماع داشته باشد.

ربیعی اضافه کرد: آمارها نشان می دهد 80 درصد معتادان زن را افراد مجرد و 75 درصد آنها در سنین 25 تا 35 سال هستند که توجه به مهارت آموزی این گروه یک ضرورت است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری قزوین مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد