Web Analytics Made Easy - Statcounter

انصاری گفت: امسال هم در شب و روز ارتحال حضرت امام در ۱۴ خرداد هیچ اجتماع مردمی نداریم اما به دلیل همزمانی مراسم سالگرد امام و انتخابات، آمادگی داریم حرم امام و حسینیه جماران را به صورت عادلانه در اختیار کاندیداها قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(ره)، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری در جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) برای برگزاری سی و دومین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گفت: دو سال است که متأسفانه به واسطه شیوع ویروس عالمگیر کرونا عاشقان امام و ما از حضور در جلسات رسمی مخصوصا حضور در حرم مطهر حضرت امام محروم هستیم ولی بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار مستقیم با مردم در سال گذشته و ان شاء الله امسال تأمین کننده بخش مهمی از اهداف برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت امام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی افزود: حضور واقعی مردم در صحنه ها و مناسبت های مرتبط با حضرت امام به معنای تفسیر درست و شناخت درست از راه، اندیشه و مکتب امام است که این هدف الحمدلله در طول این چند دهه برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت امام به وسیله رهبر بزرگوارمان محقق شده است و هیچ چیزی برای ستاد بزرگداشت امام مهتر از بسترسازی برای این امر نیست. همه برنامه ریزی ها باید معطوف به شناخت بیشتر امام در ابعاد مختلف باشد.

وی با اشاره به اینکه امسال در آستانه سالگرد ارتحال امام با دو موضوع مهم روبرو هستیم، تصریح کرد: یکی مسأله فلسطین که به تعبیر حضرت امام مسأله فلسطین مسأله جهان اسلام است و دوم مسأله انتخابات ریاست جمهوری ایران است. من تصور می کنم هر دو اینها از آرزوهای بزرگ امام بوده است که روزی مردم فلسطین علی رغم سازش کاری های رهبران جهان اسلام، سستی و فتوری که در نهادهای بین المللی راجع به دفاع از مردم فلسطین مشاهده می شود و حمایت بی دریغ قدرت های بزرگ از این مولود نامشروع خودشان، ملت فلسطین به نقطه ای از آگاهی و رشد برسد که در میدان عرصه های مختلف ابتکار عمل به دست ملت فلسطین باشد.

انصاری ادامه داد: روزگاری بود که هر حادثه ای در فلسطین رخ می داد مجامع و همایش ها برگزار می کردند ولی نتیجه همه آنها افزایش مظلومیت مردم فلسطین بود و به تعبیری رهاورد آن تصمیمات جسور شدن صهیونیست و محدود شدن ملت فلسطین بود، اما به نظر من راه و مکتب سیاسی امام و روشنگری و آگاهی دادن امام به ملت ها، کشور عزیزمان توانسته راه مبارزه عملی و عینی را به این مردم مظلوم نشان دهد و به دنیا بفهماند اسرائیل گنبد آهنین و شکست ناپذیر نیست. اسرائیل به همان اندازه که دست به جنایات بی شمار زده است، روح ملت فلسطین را برای مبارزه و فداکاری آماده تر کرده است. صحنه هایی که امروز شاهد هستیم هم خوشحال کننده و هم نگران کننده است. خوشحال کننده است که نه تنها مردان و زنان روبروی دشمنان خود هستند بلکه کودکان خردسالشان که در مکتب شهادت درس گرفته اند پا به پای پدران و مادرانشان در مبارزه هستند و به اسرائیل عملا نشان می دهند که اگر شما موشک می زنید دست ما خالی نیست. این چیزی است که امام دنبال آن بود.

وی تأکید کرد: امروز ما می بینیم که گروه ها و ملت هایی بغض و کینه خودشان را در قصاوت های رژیم صهیونیستی با سلاح هایی که خودشان سازنده آن هستند و یا دوستانشان به آنها می رسانند توازن میدان را حتی در جاهایی به نفع خودشان تغییر می دهند. جنگ ۳۳ روزه و قضایای جدید فلسطین بیانگر این واقعیت است که هر قدر همبستگی ملت فلسطین و امت اسلام بیشتر باشد قدرت ها در برابر آنها ناتوان هستند. افتخار ما این است که دست مردان، زنان و کودکان فلسطین را با سلاح پر می کنیم. چرا که دنیای کفر و اسرائیل افتخارش این است که سالیانه میلیاردها دلار از سرمایه ها و تسلیحات دولت های غربی و ثروت کشورهای اسلامی خود باخته هزینه جنگ و مقابله با ملت فلسطین هزینه جنگ با ملت فلسطین می شود.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی افزود: چرا ما در عرصه ها سرمان را بالا نگیریم که به عنوان یک مکتب انقلابی دست مظلومان را بر احقاق حق خودشان پر می کند؟ ممکن است در دنیای سیاست به عنوان عرف غیر متعارف تلقی شود ولی از نگاه امام تا محو تفکر صهیونیستی و استیلای یک جامعه نژادپرست علیه یک ملت فلسطین باید مبارزه کرد تا آنها تسلیم اراده مردم شوند. اما تا رسیدن به این هدف راه طولانی هست. البته آثار شکست و سرخوردگی اسرائیل و حتی نیروهای مسلح اسرائیل در میدان های نبرد خیلی واضح است. فیلم هایی که پخش می شود نشانگر این است که قدرت پوشالی که ایجاد کرده بودند رو به نابودی است.

وی ادامه داد: این از افتخارات مکتب امام است و باید به این مسأله افتخار کنیم؛ تا زمانی که ملت فلسطین بتواند به حقوق مشروع و قانونی خود دست پیدا کند و چه افتخاری بالاتر از این که سربازان و سرداران ملت ایران که حماسه ها آفریدند امروز جبهه اسلام و ملت های اسلامی را تقویت کنند.

انصاری یادآور شد: موضوع دوم بحث انتخابات ریاست جمهوری است. خداوند متعال را شاکر هستیم که حداقل چهار سال یک بار یکی از مهمترین انتخابات های کشور در حوالی حماسه ۱۵ خرداد اتفاق می افتد. این هم یکی از اهداف کلیدی و مهم امام بود. اگر ما بگوییم چکیده و عصاره تلاش امام در دوران مبارزه و بعد از پیروزی چه بوده همه خواهند گفت به دنبال تاسیس جمهوری اسلامی و حضور همه جانبه مردم در صحنه بوده اند.

وی تأکید کرد: جمهوریت یک ثمره، هدف و برنامه است و نمود عملی و نقطه اوج آن انتخابات ریاست جمهوری است که به نظر من انتخابات ریاست جمهوری از همه اجتماعات سیاسی و راهپیمایی ها مهمتر و تعیین کننده تر است و به یک تعبیر دیگر انتخابات ریاست جمهوری یعنی فراهم کردن یک دیوار سفید طولانی که بعد از بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب  نظاره گر حضور میلیون ها انسان پای صندوق های رأی باشد.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی اظهار داشت: یک چنین کار بزرگ مسلما مستلزم آن است که همه لوازم آماده شود. انسجام، قانونی، اخلاقی، اجرای درست عدالت تبلیغاتی، بهره برداری همه کاندیداها از امکانات عمومی و پشتیبانی حاکمیتی از جمله این لوازم است. علاوه بر آن میدان دادن به سلایق مختلف است. کشور ما به تعبیری هزار ایده و دارای نژادها و گروه های متخلف است. اگر بنا است در این تابلو همه آحاد ملت نقش داشته باشند باید بستر ابراز سلیقه ها و تفکرهای مختلف در چهارچوب نظام فراهم باشد و هیچ کس ترس از حضور ملت پای صندوق های رأی نداشته باشد. به همین دلیل رهبر معظم انقلاب بر حضور حداکثری تأکید دارند.

وی افزود: یکی دیگر از برنامه های بسیار مهمی که به نظر من جزو اخلاق سیاسی و حکومتی امام است جلوگیری از هنجارشکنی ها و سیاه نمایی ها و جلوگیری از مخدوش کردن سابقه ۴۰ ساله عملیات اجرایی و خدمت رسانی به مردم و جامعه است. صحنه های مناظره ها هیچ وقت از صحنه های تاریخی محو نمی شود؛ ولو اینکه مردم با بزرگواری رأی بدهند اما در ذهن آنها باقی می ماند.

انصاری با تأکید بر اینکه دل مردم را آزار ندهیم، گفت: آیا از نظر اسلامی انسان می تواند افتخار کند به اینکه رقیب مسلمان خود را با هر شکلی از میدان بیرون کرده است؟! به جرأت عرض کنم که دشمنان از بعضی مناظره ها و سیاه نمایی های کاندیداهای انتخاباتی لذت می برند. بهانه رو کردن اسناد علیه رقبا با اهداف امام و انقلاب فاصله دارد. فضای انتخابات فضای طرح ها و برنامه ها برای برون رفت از مشکلات کشور باشد؛ نه فضای مچ گیری و سیاه نمایی که این عاقبتی جز دلسرد کردن و یاس آنها از حضور در انتخابات ندارد.

وی ادامه داد: خدا نیاورد روزی که یک انتخابات با رأی حداقلی مواجه شود. رأی حداقلی خلاف نظر امام و رهبری و خلاف مصلحت جامعه اسلامی است و موجب تشدید دشمنی ها علیه این نظام اسلامی است. پس همه ما باید در عرصه ها حاضر باشیم. مخصوصا در شرایطی که به لحاظ شرایط کرونایی جامعه نمی تواند در برنامه های گسترده شرکت کند و مردم باید از فضای مجازی و فضاهای دسترسی خودشان کاندیداها را بشناسند. امیدواریم بعد از انتخابات همه طیف ها به گام برداشتن در مسیر اعتلای این کشور اعلام حمایت کنند.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی گفت: امیدواریم خداوند لسان دیپلماسی را تقویت کند که برجام به ثمر برسد. قدرت های غربی ما را از حق خودمان محروم کردند و جلوی پول و دارو ما را گرفتند. واضح تر از آن چیزی هست که بعضی از افراد با افکار عمومی بازی کنند و بگویند ثمره برجام چه بوده است؟! تازه عده ای می گویند اول محاکمه و پاسخگویی تیم دیپلماسی است که چرا برجام را امضا کرده اند. این اگر اتفاق بیفتد از ظلم های فراموش نشدنی است و در ذهن مردم می ماند که عده ای فداکاری کنند و در داخل و خارج شماتت بشنوند و بعد یک عده بی تفاوت باشند و آنها را محکوم کنند.

وی تأکید کرد: من یک چیزی از مکتب و سیره عملی امام یاد گرفتم که برای هیچ کسی از خدمتگزاران نظام در دفاع و حمایت کم نمی گذاشت. در حوادث جنگ دیده ایم که یک موقع فرمانده یا سربازی به ناحق  مورد ظلم قرار می گرفت؛ امام با قدرت از او دفاع می کرد و حتی جایی که احساس می کرد دفاع از یک نفر کارساز نیست خود امام مسئولیت می پذیرفت همان گونه که مسئولیت قطعنامه و صدها مورد دیگر را پذیرفت. معنا ندارد ما زیر پای آدم هایی که خدمت می کنند را خالی کنیم.  متاسفانه عده معدودی در کشور کاری می کنند که افراد قدرت تصمیم گیری های بزرگ و حرکت های اعتلابخش نداشته باشد.

انصاری ادامه داد: نباید به آسانی دل ها را از قدرت تصمیم گیری خالی کنید. نقد و بررسی و حتی اصلاح بعضی قوانین کار درستی است و در هر دوره ای ممکن است مجلس شورای اسلامی قانونی را نقض کند اما زدن زیر همه چیز، سیاه نمایی که این کشور هیچ چیزی ندارد و تصمیماتش غلط است، کانون جمهوریت را متلاشی می کند؛ کما اینکه کانون اسلامیت را هم ممکن است حرکت دیگری متلاشی کند. چه کسی دیگر می تواند این کشور را اداره کند؟

وی اظهار داشت: همه ما و جامعه باید دست در دست هم بدهیم و پست سر رهبری انقلاب در مسیر درست حمایت از همه ارکان نظام حرکت کنیم و ان شاء الله انتخابات با شور برگزار شود و ثمره آن را در عرصه های مختلف سیاسی و اقتصادی کشور ببینیم.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) گفت: مراسمی در روز ۱۴ خرداد و شب ۱۴ خرداد به معنای اجتماعات بزرگداشت امام نخواهیم داشت. شاید در سراسر کشور جاهایی که سفید باشند، مراسمی باشد اما مراسم دیگری در مناطق قرمز و نارجی نخواهیم داشت. اما درب حرم امام برای برگزاری نشست های مربوط به انتخابات باز است. سعی خواهیم کرد در ایام رحلت امام همه مردم را تشویق کنیم که در انتخابات پر شور حاضر شوند.

وی تأکید کرد: کجا ما تابلو زده ایم که این گروه بیاید و آن گروه نیاید و چه کسی سراغ دارید که از طیف های مختلف بگوید ما تقاضایی داشته ایم و در حرم امام و حسینیه جماران به ما امکانات نداده اند. ما حسینیه جماران و حرم امام را خیلی فراتر از دعواهای سیاسی و جناح بندی ها می بینیم؛ در حالی که متأسفانه متهم هستیم.

انصاری افزود: امروز هیچ رسانه ای به اندازه صدا و سیما نمی تواند در ترویج دیدگاه های امام اثرگذار باشد. هر سال این رسالت انجام شده و ما تشکر می کنیم ولی امسال توقع ما ویژه است. یک آرشیو غنی از سخنان امام و رهبری در اختیار دارند و ان شاء الله آنها را منتشر می کنند.

وی ادامه داد: امسال هم از حضور مهمانان خارجی محروم هستیم. هرچه می توانیم از بستری که در سال ها در مؤسسه فراهم شده در زمینه ترجمه آثار امام منتشر کنیم. مخصوصا در کشورهای اسلامی و کشورهایی که در خط مقدم مبارزه هستند. این رسالت بزرگ ما است.

انصاری اظهار داشت: با توجه به همزمانی سالگرد بزرگداشت حضرت امام و ایام انتخابات، آمادگی داریم که حرم امام و حسینیه جماران را به صورت عادلانه در اختیار کاندیداهای محترم قرار دهیم تا آنها ضمن تجدید میثاق با آرمان های رهبر کبیر انقلاب اسلامی، با رعایت پروتکل های بهداشتی برنامه های خودشان را به استحضار ملت شریف ایران برسانند.

وی در پایان گفت: امیدواریم در آستانه انتخابات مسأله بزرگداشت امام با طور جدی پیگیری شود و ان شاء الله شاهد سخنان حکیمانه رهبری باشیم که به مناسبت بزرگداشت امام مبانی اندیشه امام را برای مردم بیان می فرمایند. اختصاص دادن بودجه ای که به بزرگداشت امام اختصاص پیدا کرده به حل مشکلات مردم بیشتر موجب شادی روح امام می شود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ارتحال امام مراسم بزرگداشت ارتحال امام ارتحال امام ره دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی انتخابات ریاست جمهوری حسینیه جماران ان شاء الله سیاه نمایی ملت فلسطین برنامه ها حضرت امام داشت اما حرم امام ۱۴ خرداد صحنه ها عرصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست تخصصی رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال؛ جهش تولید با مشارکت مردم با حضور سید احسان قاضی زاده، نماینده مجلس شورای اسلامی، حامد فروزان، دستیار مردمی سازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهدی شاهدانی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع)، مهدی سلیمانی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)، شهرام محمدی، رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی و مهدی مسکنی، سید سجاد پادام رئیس دبیرخانه تبصره ۱۸ کشور، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به همراه معاونین و مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره هلدینگ‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری و به همت مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا برگزار شد.

در این نشست که نخستین جلسه از سلسله نشست‌های هم اندیشی صندوق بازنشستگی کشوری در سال جدید است و بر اساس شعار امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب” جهش تولید با مشارکت مردم” نام گرفته، موضوع مردمی سازی در اقتصاد و کاربردهای آن در صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت‌های تابعه از سوی صاحب نظران حاضر در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این نشست با توجه ویژه نامه شعار سال، “راهبردهای صبا” که توسط مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا تألیف شده است برگزار شد و نویسندگان این ویژه نامه به ارائه ای کوتاه آن پرداختند.

علی زند وکیلی، سرپرست مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا، در ابتدا این نشست تخصصی با اشاره به وظیفه پژوهشی این مؤسسه و بیان نکاتی در زمینه شعار سال ۱۴۰۲، گفت: مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا به عنوان نهاد پژوهشی صندوق بازنشستگی، یکی از اولین مؤسسات علمی است که با توجه به تأکیدات آقای مسکنی در زمینه مشارکت مردم در راستای جهش تولید، پژوهش کرده است و مدلی متناسب با برخی از شرکت‌های صندوق بازنشستگی برای محقق شدن شعار سال ارائه کرده است.

در ادامه محمد سلیمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) به ارائه پژوهش مردمی سازی پرداخت و مدل‌های مختلفی در زمینه مشارکت مردم در تولید را تعریف کرد.

وی با اشاره به مدل‌های موفق و ناموفق جهانی، گفت: اقتصاد حاکم بر ایران تاکنون متناسب با مردمی سازی نبوده و وزنی که باید به حلقه‌های میانی در اقتصاد می داده، را تاکنون نداده است.

وی در ادامه گفت: مشارکت مردم در تولید حاصل نمی‌شود مگر این که شأن و کرامت مردم حفظ شود و احساس کنند که در وضع قوانین هم مشارکت دارند. مردم باید احساس کنند که اگر در فضای مشارکتی شرکت کنند پاداش می‌گیرند و باید ابزارهای متناسب این قضیه طراحی شود.

وی با ارائه‌ای از مدل‌های حکمرانی در زمینه مشارکت مردم افزود: ما در حکمرانی علاوه بر هدف گذاری می‌بایست ابزارهای متناسب با آن را در حلقه‌های پایین‌تر طراحی کنیم تا بتوانیم دستور رهبری را جامه عمل بپوشانیم، ما در تلاش هستیم که با کمک از ابزارهای نوین و دیجیتال بستر مشارکت مردم در شرکت‌ها را فراهم کنیم و برای مردم و بنگاه‌های اقتصادی سود و درآمد به ارمغان بیاوریم.

در ادامه نشست سینا شیخی، معاون دانش و پژوهش مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با اشاره به تحقیقات و مدل سازی هایی که برای برخی از شرکت‌های معروف و با ارزش صندوق بازنشستگی صورت گرفته است گفت: با توجه تجربیات گذشته، اگر در مسیر مردمی سازی و افزایش مشارکت مردم، مجلس شورای اسلامی ریل گذاری درستی انجام ندهد و برخی از اشتباهات گذشته را انجام دهد، قطعاً این هدف محقق نخواهد شد و آسیب جدی خواهیم دید.

احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اتفاقات اخیر مجلس در موضوع مولد سازی و برخی از مشکلات در این موضوع، گفت: باید به شکلی کار کارشناسی و پژوهشی در زمینه مشارکت مردم صورت بگیرد، که در آن تجربیات موفق و ناموفق داخل و خارجی لحاظ شده باشد و در میدان عمل به صورت میدانی اجرا و مورد بررسی مستمر قرار گفته باشد تا مدل متناسب استخراج شود وگرنه با کار تئوری صرف نمی‌توان به نتیجه رسید. در ادامه وی با بیان اقدامات مجلس در دوره‌های مختلف برای بهبود وضع معیشت و رفاه مردم، گفت: ما در مجلس تمام تلاش خود را برای تحقق شعار سال انجام می‌دهیم اما تجربیاتی در اجرای تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ قانون داریم که از ابتدا با آزمون و خطاهایی مواجه بوده است که در آن گاه نقاط ضعف و قوتی حاصل شده است که متأسفانه در برخی از مواقع موجب رضایت روانی مردم نشده است.

مهدی مسکنی، مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: به نظر من از نوروز ۱۴۰۱ مسیر مدیریت اجرایی کشور توسط رهبری مشخص شده است و ایشان فرمودند که “دلسوزان نظام را دعوت می‌کنم راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد را پیدا کنند” و امسال هم شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کردند که این مشخص می‌کند رهبری نسبت به این موضع دغدغه دارند و وظیفه ماست که در این مسیر قدم برداریم. وی با اشاره به میزان نقدینگی در دست مردم و میزان آن، گفت: اگر مردم این نقدینگی را به سمت هر بازار غیر مولدی سوق دهند باعث آثار ترمی می‌شود و باید در صندوق به راه‌های جذب این سرمایه‌ها بیندیشیم؛ رهبری در سال ۹۳ به مشارکت مردم اشاره می‌کنند و در آن سال بیان می‌کنند که ” اقتصاد مردمی با اراده مردم، سرمایه مردم و حضور مردم تحقق پیدا می‌کند اما دولتی نیست” و این سخن به ما نشان می‌دهد که بنا به نیاز مردم باید پیش برویم، نه مردم بنا بر نیاز دولت؛ این سخن مشخص هست ولی متأسفانه فعلاً مدل کاملی برای این موضوع در کشور موجود نیست و این موضوع باعث عدم واگذاری صحیح شرکت‌های دولتی به مردم شده است.

مهدی مسکنی با بیان تجربیات موفق مشارکت مردم در کرونا و برخی از تجربیات ناموفق خصوصی سازی شرکت‌های دولتی در دولت گذشته، گفت: مدل مردمی سازی و تعاون همخوانی‌های بسیاری دارد و به نظر می‌رسد در این پژوهش ارائه شده این بحث در نظر گرفته شده است، مفهوم تعاون در کشور ما از گذشته بوده است ولی متأسفانه پوسته حقوقی تعاونی در کشور گوشه‌های منفی هم دارد که لازم هست این نکات موضوع پژوهش‌های دیگر قرار گیرد تا بتوان به مدل درست مردمی سازی و ارتباط آن با تعاون برسیم.

حامد فرزوان، دستیار مردمی سازی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان نکاتی نسبت به طرح مردمی سازی ارائه شده در این نشست، گفت: در بحث مردمی سازی بیانات رهبری به ما نشان می‌دهد که باید آحاد مردم مشارکت داشته باشند، نه فقط سرمایه داران؛ همه مردم می‌توانند در تولید مشارکت کنند. در بخش خصوصی مؤلفه سرمایه مهم است ولی در بحث مردمی سازی ما به دنبال سازوکاری باید باشیم که فقط مؤلفه سرمایه لحاظ نشده باشد و همه مردم بتوانند به هر شکلی مشارکت کنند.

در انتهای نشست مصطفی صالحی راد، رئیس هیئت مدیره مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان ظرافت‌های تعامل با مردم و اهمیت برند شرکت در اعتماد مردم برای مشارکت و مردمی سازی، گفت: در طرح‌های مردمی سازی مورد پژوهش این مؤسسه تعاملات و مذاکراتی مفصلی با نهادهای مردمی و خیریه همچون آستان قدس صورت گرفته است. نهادهای مختلفی هستند که دغدغه تحقق شعار سال را دارند و اگر در مدل مردمی سازی شرکت‌ها مشارکت آنها را داشته باشیم، حتی تسهیلات مناسبی جهت مشارکت آحاد مردم می‌توانیم به مردم بدهیم و از ظرفیت این نهادها استفاده کنیم.

کد خبر 6098583

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخاباتی باشکوه رقم بزنند
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله قبلی مهم است/ قدردان تلاش رسانه‌های استان هستیم