Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@19:44:30 GMT

صدور مجوز واردات به گمرک لارستان نیازمند مالکیت زمین است

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۳۷۷۲

صدور مجوز واردات به گمرک لارستان نیازمند مالکیت زمین است

 محمدرضا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در  لارستان با بیان اینکه مهمترین اقلامی که از گمرک لارستان در ۲ سال گذشته صادر شده است، شامل سیمان سفید لارستان، زعفران، میگوخشک، پسته و خشکبار و مدواخ بوده اظهار داشت: گمرک لارستان فاقد رویه واردات است.

وی ایجاد گمرک امانات پستی در لارستان را مستلزم درخواست شرکت پست دانست و افزود: برای ایجاد گمرک امانات پستی در لارستان نیازمند اخذ مجوز از گمرک جمهوری اسلامی ایران، افزایش چارت سازمانی و نیروی انسانی گمرک لارستان، ارائه امکاناتی از سوی شرکت پست از قبیل ایکس ری، امکانات اداری و فضای مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گمرک لارستان درباره اقدامات صورت گرفته برای اخذ مجوز ارائه خدمات واردات بار، بیان کرد: در اواخر سال ۱۳۹۷،گروه ۶ نفره متشکل از کارشناسان دفاتر واردات، صادرات، ترانزیت و فناوری اطلاعات جهت امکان‌سنجی برقراری واردات به لارستان سفر کردند که برای تخصیص این رویه به ابنیه و امکاناتی به ارزش ۶۰ الی ۸۰ میلیارد ریال نیاز بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: لازمه تخصیص بودجه، انتقال سند مالکیت زمین های گمرک از مالک اولیه به گمرک جمهوری اسلامی ایران است که تاکنون تحقق نیافته و تخصیص هرگونه رویه گمرکی جدید به گمرک لارستان مستلزم همین مسئله است.

وی با اشاره به اینکه جهت تحقق شعار سال، گمرک می تواند از ابزار تسهیل تأمین نیازمندی‌های بخش تولید کشور و تقویت بازار تولیدات کشور استفاده کند، ادامه داد: در صورتی که تولید در کشور افزایش پیدا کند و به دلیل فقدان تقاضا، صادرات می تواند این نقیصه را رفع کند.

امینی با بیان اینکه گمرک، تسهیلاتی از قبیل تشکیل بانک اطلاعاتی فعالین مجاز اقتصادی(AEO)، تسهیلاتی در زمینه مسیر سبز گمرکی، تودیع یک ساله ضمانت نامه را برای صادرکنندگان و واردکنندگان در نظر گرفته است، یادآور شد: امکان تودیع ضمانت نامه بانکی توسط صادرکنندگان کالاهای مشمول عوارض صادراتی به جای پرداخت عوارض متعلق، ارائه خدمات حمل یکسره و ارزیابی در محل به واحدهای تولیدی در انجام تشریفات گمرکی  محموله های صادراتی مربوطه،  اجرای کامل طرح دوراظهاری محموله های صادراتی جهت تسهیل و تسریع صادرات کالاها، تشکیل جلسات کارگروه تعیین ارزش کالاهای صادراتی توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران و غیره است.

وی با اشاره به اینکه کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده آن اعم از شخص حقیقی و حقوقی می توانند اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کنند، بیان کرد: کارت بازرگانی توسط اتاق بازرگانی هر استان صادر می‌شود.

رئیس گمرک لارستان در خصوص شرایط دریافت کارت بازرگانی برای متقاضیان، گفت: داشتن حداقل ۲۱ سال سن، داشتن ۳ سال سابقه فعالیت تجاری یا تولیدی به تشخیص اتاق بازرگانی یا ارائه مدرک دانشگاهی، داشتن محل کسب متناسب با رشته فعالیت، داشتن برگ پایان خدمت نظام وظیفه یا برگ معافیت برای آقایان، داشتن حساب جاری در یکی از شعب،  نداشتن رابطه استخدامی با دستگاه های دولتی،  نداشتن محکومیت مؤثر کیفری و عدم ورشکستگی به تقصیر از جمله شرایط مورد نیاز برای دریافت کارت بازرگانی است.

امینی اظهار داشت: برای ایجاد اتاق بازرگانی در لارستان، بر اساس تبصره یک ماده ۴ قانون اتاق بازرگانی و صنایع و معادن جمهوری ایلامی ایران، تأسیس اتاق بازرگانی در شهرستان هایی که حداقل ۲۵ عضو دارند بلامانع است که برای دریافت اطلاعات بیشتر می توان از اتاق بازرگانی فارس اطلاعات تکمیلی را اخذ کرد.

وی در خصوص نحوه همکاری و اقدامات گمرک لارستان برای راه‌اندازی کارگو از فرودگاه لارستان، اضافه کرد: گمرک از آغاز مطرح شدن مبحث کارگو، آمادگی خود را برای ارائه خدمات اعلام داشته و راه اندازی کارگو در حال حاضر در زمینه صادرات و بارهمراه مسافر است.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدرضا امینی اتاق بازرگانی کارت بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه کشورمان در آیین گشایش مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان گفت: پیش بردن اهداف اقتصادی در جهان به‌تن‌هایی نتیجه‌بخش نیست و به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد، زیرا رشد اقتصادی در گیتی نیازمند برقراری رفاه و صلح است تا بتوان امکان همکاری‌های بین‌المللی را از طریق مبادی ذی‌صلاح فراهم ساخت.


علی چگنی افزود: هدف ایران در این اجلاس، جلب همکاری‌های همه‌جانبه برای رسیدن به اهداف نشست حاضر است افزود: 

او  با تاکید بر اهمیت تکوین چنین مجامعی گفت: قابلیت‌های زیادی وجود دارد که در این مجمع می‌توان به آنها پرداخت و ‍‍ هر کشور بر اساس توانایی‌های خاص خود در نیل به اهداف مجمع دخیل باشد.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اجلاس اصفهان می‌تواند به الگو‌های بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

چگنی ادامه داد: وزارت امور خارجه ایران آمادگی دارد تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و همکاری دیگر کشور‌های عضو مجمع، خود را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نخواهد بود و از طریق همکاری‌های متقابل بوجود می‌آید.

او گفت:ما باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه انجام دهند ضمن‌اینکه جلسات نشست بسیار مهم است و می‌تواند نقش مهمی را در ارتقای سطح ارتباطات فی‌مابین ایفا کند.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایران افزود: کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، زیرا حضور آنها در این مجمع نشان می‌دهد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه‌ای را با یکدیگر داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات عربی متحده نیز در این اجلاس گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دُبی برگزار و در آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد و بر همین اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی را در این زمینه بوجود آوریم.

عبدالله حسن محمد العامری افزود: بر همین اساس باید سرویس‌های جدیدی ایجاد شود و سپس ارتقاء یابد که در این راستا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بعنوان اتاق‌های بازرگانی این اطمینان را داشته باشیم که فعالیت‌ها بصورت پیوسته خواهد بود.


مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی با تاکید بر اینکه در مجمع اصفهان باید توانایی کشور‌ها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در اتاق بازرگانی کشورمان آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را بیاموزیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و تاکنون نیز روابط خوبی را با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم که بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای فعالی بخش‌های خصوصی نیز هموار سازیم.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود